Şimdi Ara

nakia n95 8gb kamera sorun yardım!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kameramda degişik yeşil noktalar var bunoktaları daha yeni fark ettim zoom yapınca gözüküyo yşil kareler var 3tane ne yapmalıyım telefonum kvklı garantiye götürmeliyimmi ben orjinalligi bozulur diye korkuyorum telefonun içinin acılmasını istemiyorum pixel bozulması felanmı bu yada kameranın gözünde yşil parlak simler oluryo ondan gibi gözüküyo acaba gözü temizleseler gecermi lütfen yardım edin ne yapacagimi bilmiyorum

• bende rastladım n82 n95 n95 8gb hepsinde vardı ozellikle gece modunda. gece modunu acıp bakabilirsin
    foto cektiginde lekeler cekilen fotonun uzerinde kalıyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 13 Ocak 2008; 12:06:25 >
  • evet kalıyo ama bilgisayarda göremedim tam ama videoda tam gördüm bilgisayarda onlar ne biliyormusun ne yapmalıyım
  • kamerada pixel hatası var galıba ölü pixel...yesıl yada kırmızı olurlar genelde...sıyah bır yerı cek..bılgısayara at ve yakınlastır ıyıce oyle bak..
  • elime aldıgım satttıgım butun nokialarda yani n95 n82 butun hepsinde 1 tanede olsa rast geldim piksel bozuklugu kesin. ama tuhaftır gece modunda artıyo bence butun cihazlarda var. daha once bu sorunu dile getirmistim cevap alamadım. kvk ise servise ver bence

bu cihazları kullanan diger arkdaslarda bi baksın bence. zoom yapsınlar ozellikle gece modunda flassız cekimlerde lekeler kalıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 13 Ocak 2008; 12:29:40 >
  • KVK YA VERDİGİMDE TELEFONA Bİ ZARAR GELİRMİ BU SORUYU SORUYOM CÜNKÜ DAHA ONCE TELEFONLARIMDA HİÇ SORUNLA KARŞILAŞMADIM BANA YENİSİNİ VERİRLER YOKSA YAPIPMI VERİRLER
  • [turi]hacı büyük ihtimal sana öyle denk gelmiştir bende n95 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok şahsen şimdi tekrar bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

[turi]hacı büyük ihtimal sana öyle denk gelmiştir bende n95 kullanıyorum bende öyle bir sorun yok şahsen şimdi tekrar bakıyorum

olabilir dostum yalnız 7-8 cihazda vardı dedigim gibi ozellikle gece modunda karanlık ortamda daha iyi gorursun ama olcak diyede bi kaide yok ama cogunda rastladım

quote:

KVK YA VERDİGİMDE telefonA Bİ ZARAR GELİRMİ BU SORUYU SORUYOM CÜNKÜ DAHA ONCE TELEFONLARIMDA HİÇ SORUNLA KARŞILAŞMADIM BANA YENİSİNİ VERİRLER YOKSA YAPIPMI VERİRLER

yapılabilecek bi sorunsa yaparlar telin zarar gormez fakat sorun halledilmiyosa dgsim veya para iadesi alabilrsin bunların dısında 30 is gunude bekletip sana geri donmezlerse yine para iadesi veya dgsim talebinde bulunabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 13 Ocak 2008; 12:38:36 >

• arkadaslar hiç bu sorundan dolayı kvk ya veren oldumu yani ne olacak verdigimde beni bilgilendirebilirmisiniz
  • tahir_18 istersen gidip göster ve bi sor ne olucak ne biticek diye ona göre ver eğer orda adam içi açılacaksa saten söyler onu.
  • peki ölü pixsel yapılabilecekbi sorunmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahir_18

peki ölü pixsel yapılabilecekbi sorunmu

ekrandaki olu pikseller icin en az 4-5 tane oldumu dgsim yapıyolar ylnız bu sorunla ilgili bence gidip sor teknik servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 13 Ocak 2008; 12:57:41 >
  • 45 taneden cok var gece modunda 10 tane felan gözüküyooooooooooooooooooooooo

• quote:

Orjinalden alıntı: tahir_18

peki ölü pixsel yapılabilecekbi sorunmu

valla ben lcd monitörlerden biliyorum ölü piksel oldumu değişiyorlardı telefonlardada aynımıdır bilmem
  • merhabalar , walla bende servıse vermeyı dusunuom genpa garantılı. ahızeden cızırtı gelıo hafıf ama senın gıbı goturmeye kıyamıyorum sonucta pahalı bı cıhaz gıdıp ellere emanet etmek ıstemıyorum . benım sorunum belkı gecıstırebılır ama senın olu pıksel olayı kotu bı durum gıdıp vermelısın we degısımını ıste cıhazın , kacta gun gectı alalı ?
  • Evet Türi'ye katılıyorum bende n95 ve n95 8gb modelinide kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki "Bu cihazların kamerasında özellikle gece modunu açtığınızda ve zoom yaptığınızda" bunu daha iyi anlarsınız..Ama benim düşüncem bu tür cihazların hemen hemen hepsinde böyle bir problem mevcut 8gb modelinden önce n95 kullanıyordum KVK garantiliydi,orada teknik servisteki bir arkadaşıma sorduğumda bunun normal bir durum olduğunu söylemişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderbolt -- 13 Ocak 2008; 15:59:16 >
  • nasıl bunun normal bir durum olmasını içime sindircem 1200ytlye gry almadım genpa garantili aldım başunamı bayıla bayıla 1500 ytl bayıldım.Varya öyle sinirliyimki

• şimdi bu telefonu degiştirmezlermi bunlar öle ölü pixellimi kullancam yav telefonların babasını alıyom ama ölü pixel yüzünden beş para etmiyooooooooooooooooo

• bende denedim bende çıkmadı
  • Dostum gündüz çekilen resimlerde bu belli olmuyor ki ancak gece zoomlu resimlerde belli oluyor...ama sen yinede istersen git servise ver.. sana diyecekleri bu telefon için bu durumun normal olduğudur...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.