TURİ yolladığım ilk foto içinde durum aynımı? noktaların yeri sabittir demişsin ozaman bu kameranın bazı pikselleri ölü anlamına geliyor sanırım öyleyse gündüz fotolarında farkedilmemesinin sebebi nedir ?
evet piksel bozuklugu bu sorun. gunduzde var ama belli olmuyo ısıktan dolayı. Veya indoor flaslı cekimlerdede belli olmuyo ama ekranda cekmeden once bakarken ztn gozukuyo ben en cok n95 8gb ta rastladım evet ilk fotonda mevcut. fakat dikkaet edersen telinde bakınca daha belirginler bilgisayara atınca belirgin dgl
quote:
Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]
evet piksel bozuklugu bu sorun. gunduzde var ama belli olmuyo ısıktan dolayı. Veya indoor flaslı cekimlerdede belli olmuyo ama ekranda cekmeden once bakarken ztn gozukuyo ben en cok n95 8gb ta rastladım evet ilk fotonda mevcut. fakat dikkaet edersen telinde bakınca daha belirginler bilgisayara atınca belirgin dgl
Teşekkürler İlginçtir telefonda hiç farkedemiyorum sadece bilge atınca özellikle zumla ortaya çıkıyorlar ayrıca ışıklı ortam beyaz karelerde de çok az belirginler Anladığım kadarıyla aynı kamerayı kullanan 3 telefonda da ortaya çıkan donanımsal bir problem biraz az biraz fazla , servise götürmenin pek anlamı yok gibi ..
ben götürürüm arkadaş ben cok titizimdir şuanki telefonun gözümde degeriiiiiii sıfır degiştirince buraya yazarım degiştiremesemde telefonu bu sinirle parcalarım öyle huyluyumdur ya tam olacak yada olaaaaccccaaaaakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normal N95 kullanıcısıyım..Aynı sorun bende de vaRdı..Telefonu Nokia Shopa verdim versiyon yükseltmeleri için..Yeni versiyonu yüklediklerinde bu sorun gitmişti..Sizde versiyonunuz düşükse yükseltmeyi deneyin
quote:
Orjinalden alıntı: tahir_18
ben götürürüm arkadaş ben cok titizimdir şuanki telefonun gözümde degeriiiiiii sıfır degiştirince buraya yazarım degiştiremesemde telefonu bu sinirle parcalarım öyle huyluyumdur ya tam olacak yada olaaaaccccaaaaakkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ozaman bir düzelme olursa yazarsın bizde götürürüz
quote:
Orjinalden alıntı: qraff
Normal N95 kullanıcısıyım..Aynı sorun bende de vaRdı..Telefonu Nokia Shopa verdim versiyon yükseltmeleri için..Yeni versiyonu yüklediklerinde bu sorun gitmişti..Sizde versiyonunuz düşükse yükseltmeyi deneyin
Benimkide düz N95 ve son versiyon yüklü 20.0.015
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd
n82'de durum bu ..
Bu da ISO100 de çekilmiş.
O yeşil zımbırtılar ISO800 de çıkıyor.
Karşılaştırma yapmak istiyorsanız aynı şartları sağlayıp çekin lütfen...
arkadaslar cumartesi gidip gösterecegim eger degiştirirlerse veya versiyon yükseltince olursa buraya yazarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme