Şimdi Ara

Nakil işlemini nerede yapacağiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir sitede kayıt olduğunuz liseye gidip yapacağimiz yaxıyordu bir arkadaşımda eski oluluna gidip yapacağımızı söyledi tam olarak nereye gideceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gidiceksin seçildiğin liseye yapıcaksın kayıdını otomatik kayıt filan yalan milyonlarca şey istediler bizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

gidiceksin seçildiğin liseye yapıcaksın kayıdını otomatik kayıt filan yalan milyonlarca şey istediler bizden

Neler istedi a4 kagidi falan mi

• a4 kağıdı 30 liralık pul diğerkileri bildiğin kimlik resim filan
  • quote:

a4 kağıdı 30 liralık pul diğerkileri bildiğin kimlik resim filan

Okul sana kazik atmis ben aradim okulu kaydin yapildi sadece velinle gelip ders sececeksin dedi

• tek benim lisemi öyle sanıyorsun siz şanslıymışınız liselerin %95 i bunları istiyor hatta abartıp 100 lira isteyen var
  • Kesinlikle sikayet edin kaydiniz otomatik oluyo enayi yerine koyular sizi

• quote:

tek benim lisemi öyle sanıyorsun siz şanslıymışınız liselerin %95 i bunları istiyor hatta abartıp 100 lira isteyen var

Hocam benim arkadasim başka okula gitti onada aldirmislar a4 falan neyseki bizim okulu hiçbirşey istemiyor istemeye de hakki yok 147 yi arayin şikayet edin

• yanlış anlama ama tek akıllı sen değilsin (hakaret olarak algılama) şikayet etsen ne olur birşeymi yapıyorlar şikayet ettiğinle kalıyorsun denemedim zannetme
  • quote:

yanlış anlama ama tek akıllı sen değilsin (hakaret olarak algılama) şikayet etsen ne olur birşeymi yapıyorlar şikayet ettiğinle kalıyorsun denemedim zannetme

Sen ne ictin acaba? Benim teyzem turkce öğretmeni onun okulunda bir tane hoca kiza tokat atmis ama kiz %100 suçlu derse falan geç geliyormuş sinifta telefon oynuyomus ayaklarini falan uzatiyomus hoca bunu uyarmis sonrada uymayinca tokat atmis. Kiz hastaneden darp raporu almis sonrada polise gitmiş.hoca ya para cezasi gelmiş 5 yol içinde boyle bir olay olursa bidaha hapise giricekmis

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.