Şimdi Ara

Nakil ve Kesin Kayıt Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim 358 puan aldı ve yüzde 25 de yüzdelik dilimi. (Maalesef) İstanbul'da Çok Programlı Anadolu Liseleri'nden birine yerleşti, okul türü de

Anadolu, fakat ben doğrudan Anadolu Lisesi'ne gitmesini istiyorum. Sorularım şunlar:

1-) Sizce 358 puanla 381 taban puanla kapatmış bir Anadolu Lisesi'ne yerleşebilir mi?

2-) Nakil başvurusu yaparsak da, eğer kardeşim bahsettiğim liseye yerleşemezse, ne olacak? Kaydı olan okuldan mı devam edecek?

3-) Yerleştirme sonuçlarıyla beraber kesin kaydı yapılır diye bir ibare var. Buradan ne anlamalı mıyım? Kayıtlar için bizim ekstra yapacağımız, okula gidip

yapacağımız bir şey var mı? Böyle bir şey gerekiyor mu? Meb'i arayıp bunu soran oldu mu hiç?

Cevaplarınızı bekliyorum.

• Up.
  • Zaten bütün okullar anadolu ya doddugu için o öyle.

1- bu sene zaten puanlar yüksekti galiba tutmaz.
    2- nakil olmazsa kayit olduğunuz liseye donersiniz
    3- nakilharic okula gitmenize gerek yok.

Not= ben 8. Sinifa bu sene geçtim inanmaya bilirsiniz ben forumdan duyduğumu söylüyorum sonra sorumluluğu üstüme amayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim arkadaşlar okula. Merak edenler için bilgilendireyim. Kayıt için okul posta pulu, mektup zarfı, fotoğraf, kayıt formu, nüfus cüzdanı fotokopisi istiyor. Nakilden vazgeçtik, devam edeceğiz bu okulla. Sağolun.
  • Nasıl ya bende öyle birşey olmamıştı garip...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.