Şimdi Ara

Nakliyat (biz yükleyelim biz taşıyalım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

hizannakliyat yurt ici yurt dışı girip görmenizde siteyi fayda var iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfo228 -- 3 Mayıs 2008; 19:57:02 >

• siteye girdim yarıldım. bu nasıl bi site böyle. bu arada piyano taşıyomuşsunuz onda yarıldım biraz. bir de şuna. şirketmisiniz firmamısınız onu anlayamadım. ikinci aklıma takılan konu şu .. vergi veriyor musunuz. madem şirketsiniz niçin kendinizi küçük düşürtüp böyle saçma bir adres aldınız. adresi bir kenara bırakalım. sitedeki o reklamlar nedir. reklamlardan gelir mi elde etmek istiyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuna17

siteye girdim yarıldım. bu nasıl bi site böyle. bu arada piyano taşıyomuşsunuz onda yarıldım biraz. bir de şuna. şirketmisiniz firmamısınız onu anlayamadım. ikinci aklıma takılan konu şu .. vergi veriyor musunuz. madem şirketsiniz niçin kendinizi küçük düşürtüp böyle saçma bir adres aldınız. adresi bir kenara bırakalım. sitedeki o reklamlar nedir. reklamlardan gelir mi elde etmek istiyorsunuz.

+1
  • tmm kardesim ne azarlıyosun :D yeni adresi aldık o free idi denemek için buyrunwww.hizannakliyat.com yasal çerçeveler içinde çalışıyoruz merak etme sen :D
  • en başta verdiği sitede virüs vardır.. siteye kimse giriş yapmasın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda Resimlerimizi Paylaşalım.
    16 yıl önce açıldı
    Kendi Cam Suyumuzu Yapalım
    12 yıl önce açıldı
    Biz Sizi Ararız
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.