Şimdi Ara

NAM-I DİĞER ESES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kırmızı Şimşek sevdalılarını , ES ES ' e gönül verenleri , sevenleri , sempati duyanları görmek isteriz...

Birde yerimiz belli olsun diye bir imza hazırladım . Herkes imzalarına ekleyebilirse güzel olur .

[center][b][size=3]Nam-ı Diğer Es Es[/size] 
    [/b][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/][image]http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/12929.png[/image][/link][/center]
    [center][color=black]Akademi Gençlik *[/color] [color=green]İdmanyurdu *[/color] [color=red]Yıldıztepe *[/color][/center]

• İlk mesajı değiştiremediğimden ,kodun link adresini düzeltmemişim.Hatasız kod aşağıdadır.

[center][b][size=3]Nam-ı Diğer Es Es[/size] 
    [/b][/center]
    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_51515069/tm.htm][image]http://a1108.hizliresim.com/11/8/9/12929.png[/image][/link][/center]
    [center][color=black]Akademi Gençlik *[/color] [color=green]İdmanyurdu *[/color] [color=red]Yıldıztepe *[/color][/center]
  • Sanırım böyle bir konu vardı ama tam emin değilim.

Eskişehir'de okuyorum , taraftar profiline gıcık kaptığım için hiç maçlarına gitmedim.Dilerim sen o herşeye kavga çıkaran , maçtan sonra tramvay sallayan , otobüs önü kesen taraftar tipinden değilsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Sanırım böyle bir konu vardı ama tam emin değilim.

Eskişehir'de okuyorum , taraftar profiline gıcık kaptığım için hiç maçlarına gitmedim.Dilerim sen o herşeye kavga çıkaran , maçtan sonra tramvay sallayan , otobüs önü kesen taraftar tipinden değilsindir.

Dostum o dediğin şeyler inan senede bikaç maç olur.. onları yapan taraftar profilide belli.. hatta taraftar demek bile gerekseiz apaçi tayfası.. onlar her takımda var bitek eskişehrspor taraftarına mal edemessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Dostum o dediğin şeyler inan senede bikaç maç olur.. onları yapan taraftar profilide belli.. hatta taraftar demek bile gerekseiz apaçi tayfası.. onlar her takımda var bitek eskişehrspor taraftarına mal edemessin

Tabi ki hocam , ancak ben başka hiçbir şehirde görmedim rakip takım atkısı , forması , şapkası , bilimum lisanslı taraftar ürünü giyiyor diye dayak yiyen rakip taraftar.

Ben de Ankaralıyım , Ankaragücü ile aram vardır , amigo arkadaşlarım falan , beleş bilet olayları.Dediklerinin pirleri bunlar zaten.

• Hadi herşeyi anlarımda tranvaya ne diye zarar verirler onu anlamam arkadaş. Sanane tranvaydan. İçindeki yolcularıda korkutuyorlar.
    Büyükerşen baba onu ne zorluklarla yaptırdı. Avrupanın en gelişmiş,en donanımlıi, en sessiz tranvayını getirdi bunların yaptıklarına bak.
    Hatta getirdikten sonra 2 yıl boyunca avrupanın en iyi tranvayı seçilmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Kesinlikle katılıyorum.
    Bizler takımımızı daima en iyi yerde görmek isteriz.Elimden geldiği kadarıyla her maçına gitmeye çalıştığım,takım iyi oynasa da kötü oynasa da, hava yağmurlu da olsa güneşli de olsa.
    Sadece stattaki atmosferin içinde olabilmek için bile birçok kez gitmişimdir.Maç günleri Eskişehir bir başka güzel olur...
    Neden bunları anlattım bilmiyorum ama içimden geldi.:)Biz takımımızı seviyoruz.
    EsEsEs KiKiKi EsKi EsKi Es

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle bir konu var zaten renkdaşım.eski konu dan devam edelim.şikayet edelimde konu kapansın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

böyle bir konu var zaten renkdaşım.eski konu dan devam edelim.şikayet edelimde konu kapansın bence

Hocam aradım taradım bulamadım.Hatta birkaç kişiye de söyledim öncelerden vardı da dediler sonradan noldu bilmiyoz falan şeklinde cevap verince açtım bende...:)
    Malum EsEs li olmak normal bir takım tutmaya benzemez.
    Nerede olursa olsun birbirimize sahip çıkmalıyız.Bakalım burada kaç kişiyiz öğrenelim diye böyle bir şey açtım...

• Konu silinebilir ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.