Şimdi Ara

nami or lulu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Extreme65

ben maini lulu olan biri olarak lulu diyorum çok sebep var ama ben bikaç tanesini söylicem en başta bi birden fazla kişiye bu kadar yüksek slow atan başka bi hero yok bi diğeri tam bir adc koruması adam yaklaştırmaz yaklaşanı pişman eder şahsen ben karşımdaki assasine hayatı zindan ediyorum öyle oluyorki adam tanka ulti atmak zorunda kalıyor bak şöyle düşün tf başlatan bir nami ultisiyle rakip size doğru geliyor bi q at çoğu slowda hadi tf içinde attı diyelim sende at malp etkisi olsun lanedede üstün sayılırsın çünkü hem range fena değil hemde dürtme potansiyeli çok iyi mana yenileme runuyle girdiğim laneden yenilmiş olarak çıkmadım şu ana kadar ama yinede sen bilirsin

Bu arkadaşa katılıyorum , lulu çok işini görür.

• Lulu al kanka lulu ile hem ölmezsin hemde takım arkadasınna daha iyi korurusun.
  • lulu al kardeş
  • support olarak bence nami daha doğru seçim. ama oynamak zor. ben pek fazla beceremiyorum. lulu daha rahat. en azından bana öyle geldi.
    nami Q tutturan, ve ultisini tf'de işlevsel olarak kullanabilen ( kaç kişiye tutmasından ziyade takımı 3-2 şeklinde ayırmış takımına kill şansı tanımış bir ulti bana daha değerli geliyor) birisi için nami oyunu çevirebilecek bir hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kalkan (e+r)
    1 atak
    1 çok yönlü skill ile lulu her zaman avantajlıdır.

lulu oynarken karşıma leona gelirse o lane %90 bizdedir. leona adc atladığı an w karşı adc'ye. karşı adc attack yapamayacağı için şartlar bizden yana oluyor. tf'de e'yi kendi assasine atarsan karşı adc'yi q ile slowlayabilirsin. adc'en focus yediği an at ultini. adc focus yapana at w al sana kill.
  • Nami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nami

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Nami

aldım zati qnq
  • Nami
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.