Şimdi Ara

nami or lulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu iki sup arasında kaldım bakın sup diyorum i sizce hangisini alayım ? bi anlatsanıza bunları bana

• Nidale

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu pek kullanışlı değil botta 6 levele kadar free kill geliyor bana top veya midde daha kullanışlı olabiliyor.Namiye söylenecek söz yok damagei var heali var slowu var engage , disengage bol cc li mükemmel bir support diyebiliriz.Biraz alıştırma ile nami ile terör estirebilirsin

• alistar
  • Her support ayrı role sahiptir nasıl bir oyun sengilediğine, hangisinden verim aldığına bak o role uygun seçimini yap.

Konu kilit, üye ban forum ateşe verilsin.

• lulu daha safe pick.
  • ikiside iyi herolar ama mesela vayne korumak için lulu birebir doğru itemlerle zedi bile yaklaştırmazsın namide güzel bir karakter oynadığım tüm maçları kazandım ama sen bilirsin yinede :)
  • Mid oyuncun ad ise luluyla soloda oynamayı tercih edebilirsin. Sup olarak pek tavsiye etmiyorum. Namiyi supta tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blionmetah

Lulu pek kullanışlı değil botta 6 levele kadar free kill geliyor bana top veya midde daha kullanışlı olabiliyor.Namiye söylenecek söz yok damagei var heali var slowu var engage , disengage bol cc li mükemmel bir support diyebiliriz.Biraz alıştırma ile nami ile terör estirebilirsin

Hangi elo ? Lulu'ya free kill dedi ya la
  • nami güzel çar
  • Nami kendi rolü olarak sup rolünde.
    Mainim sup ve bir seçim yapıcak olsam ben nami derdim hocam.
    İşlev bakımından falan daha iyi bence.
  • quote:

Lulu pek kullanışlı değil botta 6 levele kadar free kill geliyor bana top veya midde daha kullanışlı olabiliyor.Namiye söylenecek söz yok damagei var heali var slowu var engage , disengage bol cc li mükemmel bir support diyebiliriz.Biraz alıştırma ile nami ile terör estirebilirsin

tam göremiyorum lulu free kill mi yazmış gözlüğümü takıp geliyorum

edit:allah akıl fikir versin
  • Lulu tabiki

• Extreme65 kullanıcısına yanıt
    Bir leona bir threshe karşı free kill genelde hp de kullanmadıkları için lulular tam anlamıyla ekmek oluyorlar.

Not:Kendi görüşüm bu lulu çok iyiyse alabilirsin her oyun bota

• Tek bir adami korumak disinda butun alanlarda Nami daha iyidir, ama eger Lulu'num yaninda olmemesi gereken bir hyper carry varsa olmez, cok iyi korur Lulu

• ben maini lulu olan biri olarak lulu diyorum çok sebep var ama ben bikaç tanesini söylicem en başta bi birden fazla kişiye bu kadar yüksek slow atan başka bi hero yok bi diğeri tam bir adc koruması adam yaklaştırmaz yaklaşanı pişman eder şahsen ben karşımdaki assasine hayatı zindan ediyorum öyle oluyorki adam tanka ulti atmak zorunda kalıyor bak şöyle düşün tf başlatan bir nami ultisiyle rakip size doğru geliyor bi q at çoğu slowda hadi tf içinde attı diyelim sende at malp etkisi olsun lanedede üstün sayılırsın çünkü hem range fena değil hemde dürtme potansiyeli çok iyi mana yenileme runuyle girdiğim laneden yenilmiş olarak çıkmadım şu ana kadar ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Bir leona bir threshe karşı free kill genelde hp de kullanmadıkları için lulular tam anlamıyla ekmek oluyorlar.

Not:Kendi görüşüm bu lulu çok iyiyse alabilirsin her oyun bota

hacı ben öyle düşünmüyorum threshten leonadan eksiği yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme65

quote:

tam göremiyorum lulu free kill mi yazmış gözlüğümü takıp geliyorum

edit:allah akıl fikir versin

Edit?

• Lulu. Sadece sup olarakta kullanmazsın sıkıldıkça top mid oynarsın.

• Nami

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.