Yav siz hala bu insanların eve ne amaçla geldiğini anlamadınız galiba. Bakın virüs var, heryer mekanlar, kafeler kapalı, havalar soğuk. Ne yapalım sokakta dona dona kaldırımda mı oturalım ? Ben özellikle insan gibi evde oturduğumuzu belirtiyorum başka amaçların olmadığını söylüyorum sizin dediğiniz şey hala kötü enerji yayıyorsun. Aynı olay başına gelsin arkadaşlarına sokakta donalım kaldırımda oturalım komşulara ayıp olur dersin o zaman. |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (2. sayfa)
-
-
İnsan gibi eve girip çıkmak da örf ve adetlerimize tersmiş neyse birşey demiyorum.
Dayı bana tam hakaret etmedi ama terbiyesiz, ayıp falan dedi.
-
Sen haklısın devam böyle ezdirme kendini -
geri vites yaparsan tepene iyice binerler sürekli darlarlar hocam gerekirse sesini yükselt. sessiz kalırsan bu millet ezmeyi sever -
eyvallah hocam
-
henüz bir lafını daha duymadım, ama binaya girerken çıkarken camdan balkondan beni izlerken görüyorum bir gün dayanamayıp ne bakıyon dayı demezsem iyidir.
-
Bunu yapan yarın zina da yapar.
-
Cevap vermeye tenezzül etmem. Boş konuşmanın da bir sınırı var. -
Olabilir herkesin bakış açısı farklı. Şahsen benim o kız arkadaşımla aramda birşey yaşanması söz konusu olamaz.
Ama yine de siz bilirsiniz.
-
Normalde benimde umrumda olmaz, ama her gördüğümde yüzüme yüzüme bakması ve konuştuğu laflar insanı o kadar tahrik ediyor ki anlatamam.
-
Şiddet uygulayacak bir insan değilim ama bazen birşey yaparım diye korkuyorum, ama bazen öyle anlar oluyor ki bakışları falan aşırı sinirlendiriyor katlanması çok zor oluyor.
-
ayıp günah o adamın umrunda değil. kendisi yaşayamamış içten içe çekemiyor ama eline fırsat geçse bunları ilk kendisi yapardı -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSadece ben değilim, apartmanda 39 yaşında bir adam var o da bekar ve arkadaş ortamının geldiği oluyor kendisi de sevdiğim bir insandır, ama bu dayı bana takıldı gitti, sanırım aynı katta olduğumuzdan.
böyle dayıların işi gücü yoktur. Onlar hata var demiyor, onlar canım sıkıldı bir HADDİNİ BİLMEZLİK yapayım diyor ve ülkemizin gençlerine sarıyor. Milleti de anlamış değilim hepsinin gözünde altımızda bezle dolaşan küçük bebekleriz ve birde fesatlar galiba bu ikisi birleşince GUZUM EDMEYİN YANARSINIZ
-
Kesin böyle olurdu amcanın içinde kalmış hevesi
-
Buradakiler iyi değil hocam.
-
Kendisi öyle büyüdü herkes öyle olsun istiyor, ve yaşlı nesilin anlamadığı şey her insanın birbirinden farklı olabileceğidir.
Adam ısrarla kabullenmiyor bazı şeyleri, herşeyi kendisinin bildiğini zannediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X