Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bile dellendim ya . Patlardım herhalde orada olsam

• Doğrudur, patlamamak elde değil.

• Cerkes555 kullanıcısına yanıt

İyi olmuş.

Beni bütün apartman tanır ve hepsiyle anlaşırım, ama o dayı beni salmıyor anlamadım gitti.

• Amerikada evde 7 kişi kız erkek kalıyorduk gürüldü alkol her halt vardı bir kere komşulardan laf gelmedi çünkü hadlerine değil polis gelip gürültü yapmayın evde kalmayanlar çıksın diyor bu kadar o da gerçekten gürültü yapıldığı için

İnsan gibi konuşma bunlara ahlak sıkıntın mı var tecavüze mi uğradın de direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 4 Aralık 2020; 17:24:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guneyk

Bu mesaj silindi.

İlk cümlen aşırı detaylıydı. Şüphe verici şekilde detaylı.

• berk70 kullanıcısına yanıt

Sonra neden amerikanın milletine özeniyosun diyorlar.

• Herkes 18 yaş üstü ve kendi kararlarını kendi verebilecek kafaya sahip, kimseye düşmez namus bekçiliği yapmak.

Ama gelde anlat 

• Sen burdakilere bakma. Eli kız eli değmemiş ama namus bekciligi yapıyor   dışardan görse boşalacak tipler bunlar. İlla bir eve kız girmesi seks yapılıyor anlamı taşımıyor. İnsan birileri ile oturup sohbet edemiyecek mi? Bir flim izliyemez mi? Heryer kapalı nereye gidecek insanlar.. orta doğu adetleri işte kendi çocukları yapsa afferim derler başkası yapsa günah. Ellerinde olsa kendileri neler yapar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğin her konuda haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Bu mesaj silindi.

Bak sende bile toplumdan geçmiş bir şeyler var, düzgün bir şekilde oturduk diyorsun, sevişmek yamuk bir şey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bişey anlatmaya kalkamam şimdi, ben diyorum ki her yer kapalı hava soğuk napacaz, sen hala ne diyosun, ben vallaha boşuna konuşuyorum

• Evli kızı var. Bir kere daha laf ederse ben buga sokacam onu merak etme hocam

• Augenbling A kullanıcısına yanıt

yav arkadaşım ben diyorum ki insan gibi duruyoruz kavga gürültü, ses falan yapmıyoruz, hem ev benim ona ne oluyor ya?

Şu konuyu doğru dürüst okuyun gözünüzü seveyim ya.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.