Ben bile dellendim ya . Patlardım herhalde orada olsam |
Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (4. sayfa)
-
-
Doğrudur, patlamamak elde değil.
-
İyi olmuş.
Beni bütün apartman tanır ve hepsiyle anlaşırım, ama o dayı beni salmıyor anlamadım gitti.
-
Amerikada evde 7 kişi kız erkek kalıyorduk gürüldü alkol her halt vardı bir kere komşulardan laf gelmedi çünkü hadlerine değil polis gelip gürültü yapmayın evde kalmayanlar çıksın diyor bu kadar o da gerçekten gürültü yapıldığı için
İnsan gibi konuşma bunlara ahlak sıkıntın mı var tecavüze mi uğradın de direk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 4 Aralık 2020; 17:24:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: guneyk
Bu mesaj silindi.İlk cümlen aşırı detaylıydı. Şüphe verici şekilde detaylı.
-
Sonra neden amerikanın milletine özeniyosun diyorlar.
-
Herkes 18 yaş üstü ve kendi kararlarını kendi verebilecek kafaya sahip, kimseye düşmez namus bekçiliği yapmak.
Ama gelde anlat
-
Sen burdakilere bakma. Eli kız eli değmemiş ama namus bekciligi yapıyor dışardan görse boşalacak tipler bunlar. İlla bir eve kız girmesi seks yapılıyor anlamı taşımıyor. İnsan birileri ile oturup sohbet edemiyecek mi? Bir flim izliyemez mi? Heryer kapalı nereye gidecek insanlar.. orta doğu adetleri işte kendi çocukları yapsa afferim derler başkası yapsa günah. Ellerinde olsa kendileri neler yapar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğin her konuda haklısın
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTiger
Bu mesaj silindi.Bak sende bile toplumdan geçmiş bir şeyler var, düzgün bir şekilde oturduk diyorsun, sevişmek yamuk bir şey mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana bişey anlatmaya kalkamam şimdi, ben diyorum ki her yer kapalı hava soğuk napacaz, sen hala ne diyosun, ben vallaha boşuna konuşuyorum
-
Evli kızı var. Bir kere daha laf ederse ben buga sokacam onu merak etme hocam
-
yav arkadaşım ben diyorum ki insan gibi duruyoruz kavga gürültü, ses falan yapmıyoruz, hem ev benim ona ne oluyor ya?
Şu konuyu doğru dürüst okuyun gözünüzü seveyim ya.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X