Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde ne olduğundan millete ne? Ben bunu anlamıyorum. Senin evinde toplanıyorlar sanki, işine bak arkadaş.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt

Gel de anlat bunu diğerlerine işte.

• guneyk kullanıcısına yanıt

Aşırı doğru. Bizim milletimizde kızı eve götürüyorsan o işi yapacaksın yapmıyosan beceriksiz damgası yersin, yaptıysan da terbiyesiz, görgüsüz, ahlaksız olursun. Ne sapık dayılar var kızı yaşında insanları düşünüyor.

• hocam gelip adam haklı diyenlere laf anlatmaya uğraşma. insanların kafası kütük olmuş içine hiçbi şey girmez olmuş artık. anlatmaya uğraşırsan hem boşa vakit öldürür efor harcarsın hem de durduk yere sinirlenirsin. gül, geç.

• pis olan pis düşünür pis olan pislik yapar. içini rahat tut iş olacağa varir öteki dunyaya inaniyorsan oraya pasla inanmiyorsan koy gotune
  • berkantkz B kullanıcısına yanıt

Aynen hocam en iyisi bunu yapmak. Ne desem zaten kendi bildiğini okuyacak kafalar.

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt

Doğru

• Napacaksın biliyomusun, eve birini attığında, dayıyı gözetler gördüğünde, çıkacak gibi yapıp yakaladığında, gel dayı bi eve bak deyip sokacaksın eve, hatunla onu yanyana bırakıp oturacan bi köşeye izleyeceksin  

Şaka bi yana, ne yaparsan yap hiç kimseyi ilgilendirmez, bizim bu milletin gerzek huyundan nefret ediyorum. Bizimde olduydu, balkonda içerken millet bize laf atmaya çalışıyordu ama biz yine içmeye devam ediyorduk, tabi uslubunca, öyle serseri gibi değil, bu dangalak millet ne zaman akıllanacak merak ediyorum.  çoğuna sie git diyorum, umrumda değil.

• Toplumumuz böyle maalesef, sayıları da çok.

Ama çoğunluk olmaları onları haklı yapmıyor. O amca dediğin dallamaya karşı sakın geri adım atma. Senden 20-30 yıl önce dünyaya gelmiş olması, onun söylediklerini yutmanı gerektirmez.

• boşver takma sen..konuşur konuşur susar..şikayeti varsa polisi arasın öyle söyle.

• Dayının şikayeti gürültü patırtı değil zaten, eve kız girmesi.

Bende sallamıyorum hatta inadına daha sık gelicem arkadaşlarla eve.

• Hocam çok haklısın zaten geri adım atmam, ama biliyorum ki bu dayının karşısında sakin olamayıp en ufak birşey yapsam adım çıkar, eve karı kız atıyodu birde yaşlı amcayı dövdü denir.

O yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar tabi, bu konuşmamdan sonra zaten bana birşey demeye kalkarsa sakin olmam.

• Aynen arasın polisi kendisini suçlu çıkartırım her türlü, apartmandaki diğer komşular beni bilir ve tanıklık eder, kimse şikayetçi değil ama bu çok bilmiş çomar haklı kendince.

• Dayının içi gidiyo olm hiç insan halinden anlamıyosun sende he...  

• bu boomerlara laf anlatamazsın boşver.1-2 kere daha sert yap bu konuyu açarsa sonra siner zaten.
  • "155'i ararın."

• Heyea kullanıcısına yanıt

• Eyvallah

• cormen kullanıcısına yanıt

bak vallahi bak 155'i ararın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.