Şimdi Ara

Namus bekçisi komşu beni apartmandan atacakmış (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
1
Favori
35.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Yav siz hala bu insanların eve ne amaçla geldiğini anlamadınız galiba.

Bakın virüs var, heryer mekanlar, kafeler kapalı, havalar soğuk. Ne yapalım sokakta dona dona kaldırımda mı oturalım ?

Ben özellikle insan gibi evde oturduğumuzu belirtiyorum başka amaçların olmadığını söylüyorum sizin dediğiniz şey hala kötü enerji yayıyorsun.

Aynı olay başına gelsin arkadaşlarına sokakta donalım kaldırımda oturalım komşulara ayıp olur dersin o zaman.

Bırak hocam ne anlatmaya çalışıyorsun,

Virüs olmasa bile gürültü yapıp hır gür çıkarmadığınız sürece yaptığınız işler sizi bağlar, başkasına giren çıkan ne?

Hadsiz herifler başkalarının yaşamlarına karışma hakkını nereden buluyorlar kendilerinde anlamak zor.

Kötü enerji yayıyormuş :D :D

• Bunu açıkla açıklayabilirsen hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Direk beni mi gözetliyorsun deseydim daha iyi olmaz mıydı ?

Öyle dersen ben ne izleyecem çöpü atarken denk geldim der. Ama Kuzenim dersen Adam bir kere afallar lan ben yanlış anlamışım diye. Adam hem haksız hem de aileye laf attığı için ultra geri çekilecek. Hem direkt öyle dersen 2. gelişlerinde ben sana demedim mi der. Sıkıntı eve birini getirmen değil eve karşı cins getirmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha birşey demeye uğraşmayacağım zaten orası ayrı. Yine bir laf etmeye kalkarsa sert yaparım, ev sahibine söylemekle tehdit ederim o zamanki vereceği tepkiye göre gerekirse cidden ev sahibine böyle böyle diye anlatırım. Asıl beni rahatsız eden o ne zaman gelsem beni dikizliyor, sorarız bütün apartmana benden şikayet veya yanlış bir hareket var mı diye herkes olmadığını da kanıtlar. O an zaten rezil olur kalır.

• Apartmana giriş çıkışlarda cübbe ve sarık takıp eller arkada kafa öne doğru eyik vaziyette yürürsen yine problem çıkma ihtimali ortadan kalkmış olacaktır. Avuç içine sıkıştırılmış bir tespih ve geçerken selamlaşma da saygınlığı artıracaktır.

• Kısa yoldan mı halledeyim yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 4 Aralık 2020; 22:14:42 >
  • lBaBaCaNl kullanıcısına yanıt

Bak bak bak şimdi..

Aklı sıra diğerleri bodozlama daldı ben hafif okşayıp laf sokayım en azından linç yemem mantığı ile yazılmış saçma sapan yazı..

Adam sesiniz çok geliyor demiyor eve kiz geliyor ayıp diyor anladın mı..

• quote:

Orijinalden alıntı: brhmlpy

Alıntıları Göster

Yok ya neye karşı olduğunu anlamak ve görmek için gitmiştir..  

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Linç derken :) ve neden saçma sapan anlamadım.Yazdıklarımdan ne çıkardın yazabilir misin dostum.
  • Kıskançlıktan oluyor adam üzülüyordur bende böyle ortamlara girsem diye :)
  • Okurken iğrendim resmen, siz tam geçerken çöp bırakma ayakları tam lağım hareketleri.

Ülke böyle 'insan' dolu, dağdan yeni inmiş şehire.

• Hocam çok zor sabrediyorum bir bilseniz.

Laf atışına girebilecek seviyede bir insan bile değil.

• Üniversite hayatım boyunca kiralık evde kızlı erkekli partiyi hiç eksik etmedim, vardı böyle yobaz hamamböcekleri.Ev sahibine şikayet etmişler falan.Ev sahibim çağdaş görüşlü biriydi olayın aslını sordu, hiç geri tyapmadan evet gidip geliyorum dedim, tamam dedi daha da rahatsız etmedi.
    Bulunduğumuz bölgeye jandarma baktığından bi kaç kere jandarma da çağırdı yobazlar, kapıyı bile açmadım dönüp gittiler.Üstteki tarikatçı doktor kapıya geldi elinde bıçakla arkadaş kapıyı açınca içeri daldı, 3 kişi etkisiz hale getirip jandarma çağırdıkşikayetçi olduk şansa da karakol komutanı tanıdık çıktı, Çocuklar şikayetçi bıçakla ev basmak nedir falan verdi ayarı, geri döndüğünde pamuk şeker olmuştu
    Ben kiralık evde bunları yaşadım, Ev seninmiş madem kanunlara aykırı da birşey yok , beline kuvvet;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcanın cinsel işi bitmiş sanırım sağa sola sarmasindan belli

Amcaya bir daha ki gelişimde sanada teyzesini getireceğim kızın diye şöyle bakalım ne diyecek

• Bidakine 10 kızla birlikte gidin eve :)
  • dayı gençken sosyalleşememiş ondandır bu kriz

• man utd kullanıcısına yanıt

Büyük olay olmuş geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.