Şimdi Ara

Nano Ekran Koruyucu cam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duz s7 icin ince seffaf degilde kalin esnek plastik gibi tam kaplayan koruyucunuz varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nano aldım kolay çiziliyor ekran çözünürlüğüde güzel olmuyor tempered daha iyi

• SSERKAN78 S kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Nano denen saçma ürünü almayın aldırmayın. Paramın çöpe gittiğine mı yanayım, telefonun üstündeki mis gibi temperli camı sırf parmak izi bırakıyor diye çıkarıp attığıma mı. O satıcı yüzünden N11 ve GG'deki esnaftan o kadar gıcık kaptım ki yeni telefonumun bütün aksesuarlarını acele olduğu halde AliExpress'den sipariş ettim, gerekirse 3 ay beklerim ama bunlara para kazandirmam

• temperli candır. nano bildiğiniz plastik. nano, eğiliyo bükülüyo ama altındaki telefonun camı kırılıyor. temperli olsaydı belki tuz buz olurdu ama o darbeyi absorte edebilirdi. parmak izi bırakmayan temperli cam markası bulan bana da paslasın lütfen.

• Bu satıcıdan tanesi 3.88 tl ye 3 tane temperli cam aldım ve şimdiye kadar P2 ye aldığım en iyi,uyumlu cam çıktı.Herkese aynı mı gönderiyor bilmiyorum bana gelen "REZ" Marka.Hissiyat ve parmak izinde başarılı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.