Şimdi Ara

Nano Sim Nerede Bulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, günlerdir büyük bayiler olmak üzere her yerde nano sim arıyorum fakat herkes sözleşmişçesine aynı şeyi söylüyor. " Faturalıya geçin2 ay sonra tekrar hazır karta dönersiniz.Başka türlü hazır kart için nano sim bulamazsınız" vs vs. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Müşteri hizmetleri de öyle bir şey olamayacağını, bayilerden temin edebileceğimizi söylüyor ama yok. Ne yapmak lazım nerelerde bulunur ? var mı fikri olan arkadaşlar.

• Bayiler yalan söylemiş. Aylık faturalı abone kotalarını doldurmak istiyorlar. Direk bi bayiye gidip yedek sim kart almak istediğiniz söyleyin. Şuan verilen sim kartlar hem normal, hem mikro, hemde nano sim kart olabiliyor.

Nano Sim Nerede Bulunur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 14 Temmuz 2016; 21:55:41 >
  • teşekkür ederim durumdan haberdar edeceğim. dediğiniz gibi olursa gerçekten büyük ayıp.
  • Herhangi bir Turkcell bayiisine değilde TİM'e gitmeyi deneyin. Baya yardımcı oluyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan satılan bütün yedek simkartlarda nano var..
    Bayiye Yedek sim alacam dersen kimse yok diyemez.

• Arkadaslar dediginiz sekilde de sordum bayilere yok. Turkcell gondermiyor diyorlar

• online islemlerden adrese gonderimi var turkcell in neden yanlis bilgi verirler ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beter.böcek kullanıcısına yanıt
    muhtemelen online işlemden yollanan normal sim kart olduğundan... bana normal sim yolladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Merhaba, günlerdir büyük bayiler olmak üzere her yerde nano sim arıyorum fakat herkes sözleşmişçesine aynı şeyi söylüyor. " Faturalıya geçin2 ay sonra tekrar hazır karta dönersiniz.Başka türlü hazır kart için nano sim bulamazsınız" vs vs. Hayatımda duyduğum en saçma şey. Müşteri hizmetleri de öyle bir şey olamayacağını, bayilerden temin edebileceğimizi söylüyor ama yok. Ne yapmak lazım nerelerde bulunur ? var mı fikri olan arkadaşlar.

online işlemlere gir

canlı bağlantı kur

nano yolluyorlarsa

sitesinden yollat
  • 2 tane tim gezdim nano sim kart yok dediler ankarada. Yarinda yedek sim bahanesiyle gidicem bakalim ne dicekler

• Marmarapark turkcell de bulabildik internetten de yollamadilar bilginize

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    Ankara için Next Level AVM'deki Turkcell, flagship diye geçen büyük olan mağazadır.
    Bence oraya yolunuz düşerse uğrayın veya ilgili yerin 0 (850) 201 01 31 no'lu telefonundan ihtiyacınızı sorun.
  • jordi J kullanıcısına yanıt
    Etlikteki tim e telefon actim geldi dediler apar topar gittim almak icin, faturali hatlar icin geldi dedi bende o sinirle yandaki tt ye gittim hattimi tasidim.faturali ile faturasiz sim arasinda ne fark var anlamis degilim. 750 dk 1000 sms 3 gb 19 tl ye gectim. Varsin cekmesin.

Cevap icin tesekkurler.

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    Bir tırnak makasina hallederdin olayı ben normal simi kestim micro sim oldu canavar gibi çalışıyor kerata :)

• Dostum birisinden nano sim al kendi sim kartının üzerine koy falcata ucu ile hafifçe yerini çiz sonra yavaşça kesici bir aletle orayı kes ben falcata ile alistim kolu komşu bana kestiriyor :) yani basit birşey o kadar arayıp ugrasma boşver

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.