Şimdi Ara

NANOKATALOG.COM dan UZAK DURUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ucuz yollu sistem toplayacak arkadaş asla bu siteyi tercih etmesin 13-07-2018 15:07:17 tarihte sipariş oluşturdum 3-5 günde tedarik edilir dendi 3. iş gününde webchatten yazdığım zaman gelir gelir diye geçiştirildi 3. iş gününde siparişi iptal ettirdim 18-07-2018 13:55:46 sipariş iptal ediliş tarihimdir müşteri temsilcisi 3-5 gün içerisinde ücret iadeniz yapılır dedi. bugün ayın 26sı yani 7. iş günü ve ücret iadem dahil olmamak kaydıyla birlikte hiçbir konuda yardımcı olunmayarak defalarca webchat ile görüştüm ücret iadem yapılmıyor dediğim halde arkadan telefon ile tarafım aranarak tehdit edici unsurlar söylendi ve banane benimle ne ilgisi var gibi sözcükler söylendi arkadan bu numarayı ara dedi doğukan diye biri var onunla konuş dedi aradım bu sefer 14 günde ücret iadeniz yapılır diyerek yanındaki arkadaşına soruyor dimi öylemiydi filan gibi 447,39 TL ücret iademi alamıyorum siz siz olun sakın alışveriş yapmayın bilginize.

• Valla burdan yaklaşık 1-1.5 sene önce 2 tane RX 480 almıştık iki kart da tertemiz ve sorunsuz şekilde gelmişti. Hatta 1 hafta geciktiği için istediğim fanı da ücretsiz yollamışlardı.
  • Yasal olarak 14 gün içinde ödeyebilirler firma hukuksuz bir şey yapmamış
  • hatanız firmayı araştırmadan is yapmanız. dolandırıcı değiller ama stokları yurt dışında olduğu için ellerinde yoksa yurtdışında ki depodan stok çekiyorlar ürüne göre bu yüzden de işler uzuyor biraz. ama paranızı geri alacağınızdan eminim. sonuçta yasal süresi 14 gün sabirli olmakta fayda var. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa.elver -- 26 Temmuz 2018; 18:10:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firma ellerinde stok tutmuyor senin siparişine göre yurt dışından sipariş geçiyor aylarca bekleyenler olmuş forumda bende fiyatları uygun diye bakıyordum ama Amazon’dan almak daha mantıklı bu firma pek yaptığı işin arkasında duran türden gelmedi bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bir kez alışveriş imkanım oldu dolandırıcı değiller ama ürün iptalinde para iadesi biraz uzun sürüyor
  • Ürünleri yurtdışından getirip sattıkları için gecikme çoğu zaman oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paranı gerı aldın mı ne kadar sure surdu ?
  • nanokatalogdan aceleniz yoksa, beklemeye razı iseniz ürün alın. arkadaşım defalarca alışveriş yaptı, herhangi bir problem yaşamadı.
  • işlemleri uzun sürüyor, tedarik-iade vs..
    ama hallediyorlar bir şekilde..
    dolandırıcılık durumu yok, müşteri hizmetleri-iletişim zayıf
  • yok yok kesinlikle dolandırıcılar. 5-7 iş günü yazıp ta 1.5 ay bekletmek nedir? buda bir nevi nitelikli dolandırıcılık. soruyorsun hep haftaya diyorlar 2 hafta geçiyor yine soruyorsun yine haftaya diyorlar en son çıldırıp küfür ediyorsun. sanki bedavaya veriyorlar fiyatlarıda uygun değil ayrıca verdikleri fiyatların bir çoğunu sokak arası bilgisayarcılar dahi veriyor. hemde adamlar kendisi takıyor ediyor sen uğraşmıyorsun bile.
    gerçekten sorunsuz alışveriş yapan kişiler şanslılar. elde olan ürünü aldıkları için oda. 40-50 tl ucuza alacam diyede garanti problemleriyle uğraşamam. sattıkları ürünlerin çok nadir bir kısmı distribtör garantili. bölye bir ticaret anlayışı ben hiç bir yerde görmedim. çok uzun ömürlü olacaklarını sanmıyorum. e-ticaretin b.k unu çıkarttılar arkadaş. bence e-ticaret kısıtlama vs vs gelmeli. 2000 li yıllarda bizim semtte bir büyük cami vardı altı full elektronikçi gider ne istersek alırdık mutlu mutlu evimize dönerdik. o zaman daha güzel daha da bereketliydi. sen ürünü alıyorsun deniyorsun hoşuma gitme diyorsun 14 günde geri gönderme hakkın var. orası burasını bızıklıyorsun. sonra ne mi oluyor? ürün tekrardan sıfırlanıyor ve satılıyor. oda sana bana geliyor. ben e-ticarete en son yaşadığım nanakatolog probleminden dolayı artık hiç sıcak bakmıyorum. 20-30 una bakmam vatandan semt esnafından alışveriş yaparım daha iyi.

• Süre sıkıntım yok derseniz türkiyede 0ını bulmanız imkansız olan bir çok ürünü ucuza satıyorlar. Bizzat kendim aldım dedikleri gibi 7 iş günü olmadı yaklaşık 15-20 gün içerisinde elime ulaştı ardından iade ettim yeni sisteme geçtiğimden iade süresi 12 gün sürdü. Süreler çok uzun olduğundan sıkıntı sadece diğer açıdan çok güzel bir site. Stokta olan ürünleri 1 iş gününde gönderiyorlar.
  • MONSTER` kullanıcısına yanıt
    termal macun aldım 1 ay önce ilk gün iade ettim tedarik uzun olcak diye 1 aydır paramı iade edicekler dolandırıcı bir site mesajlarımada cevap vermiyorlar boyle işletme anlayısı olmaz dolandırıcılık bu
  • prensperseus P kullanıcısına yanıt
    Sabırlı olup bekle bende iade de çok bekledim ama her gün beni arayıp bizzat bilgi veriyordu bir tane adam havale gelmeden önce aradı 5 dakika içinde hesabınızda dedi ve sonrasında gelmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tecrübe ettim, uzak durun!!!

Daha önce iyi bir alışveriş sitesiydi. Aldığım ürün 1 hafta iöinde teslim ediliyordu. Sanırım 2019 yılı başında şirket el değiştirmiş mi bişiler olmuş. Artık dolandırıcılık işine girmişler:(

Sipariş ettiğim ürün 22 gün gelmeyince iptal ettim. Para iadesi istedim. Yasal süre 14 dediler. Sanki bu yasal süre sonuna kadar kullanılması gereken bir süre algısı var. Bu doğru değil arkadaşlar. Ben siparişi verdiğim an havaleyi geçiyorum. Sen de iptalin ardından 1-2 gün içinde yatırmak zorundasın. Kaldı ki sözleşmede iptal edilen alışveriş için iade süresi 10 gün olarak belirtilmiş. Bizim millet okumadığı için sallıyor.

Ödeme yapılacak gibi değildi bende önce CİMER üzerinden şikayette bulundum. Ertesi gün sabah e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurdum. Öğleden sonra netten baktım "savaunması istendi" yazısı çıktığı anda para hesabıma yattı.

Bunlarda parası kalanlar bu şekilde bir yol izleyebilirler. İstanbul'da olanlar perpa'da yerleri var oraya gidebilirler.

Haklarında yapılan iyi yorumlara kanmayın, ya kendi adamlarıdır yada benim gibi uzun süre alışveriş yapmamış eski müşterileridir. Zaten netten önce okusaydım bulaşmazdım.

• Dustum bende fan sipariş verdim 1 ay sürdü geldi dün.Ama ben bunu bildiğim halde verdim çünkü çok ucuza aldım aynı fan türkiyede 160 lira felan tanesi.Ben ise tanesini 60 liradan aldım.Yani alışveriş yapacaksan 1 ayı buluyor o şekilde geliyor ona göre sipariş vermelisin.Yurtdışından getiriyorlar çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 7 Kasım 2019; 10:42:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.