< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi briidget1988 -- 15 Mart 2019; 4:49:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi briidget1988 -- 15 Mart 2019; 4:49:44 > |
Konuyla ilgili firmadaki tecrubemi paylastim. Yorum gelmesini istemiyorsan konu acma
|
buna ragmen hala ve hala insanlara nanokatalog dan ürün önerenler oluyor. Konu sahibinin nanokatalogdan da haberide olmuyor, her konuda uyarmaktan yoruldum, ucuz diye oneriliyor ama boyle yahnisi bir baska oluyor.
Ben sorun yasamadim cunku alisveris yapmadim. Turkiyede satis yapacaksiniz fakat Turkiye ici garantiniz olmayacak. Ne anladik biz o isten. |
Buradan ürün alacağınıza gidin, Amazon'dan gümrük vergisiyle birlikte ürün alın. Aşağı yukarı aynı şey. Hiç olmazsa aldıklarınızın akıbeti Allah'a emanet olmaz.
|
|
burada alışveriş yapıp sorun yaşamayanların yorumlarını görüyorum, şirket sorunsuzmuş algısı yaratıyorsunuz.
arkadaşlar, şunu unutmayın, bir şirketin kalitesi sorun yaşamadığınız alışverişte değil, sorun yaşadığınız alışverişte belli olur. |
Zamanında bunlar gibi Almanya'dan ürün getirip çok sattım bunlarda Almanya'dan getiriyor ürünleri , sanırım bir adamları var yada kamyoncu tirci ile anlaşmışlar siparişleri toplu getirmeye çalışıyorlar 1 ay bekletip
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 16 Mart 2019; 3:52:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 16 Mart 2019; 19:13:9 > |
|
|
|
|
|
|