Şimdi Ara

Napıcam ya hayata sövüyorum 2 saattir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi özdebirin cevapları açıklandı . Açıklanmadan önce baya ümitliydim fakat ne yazık ki bi anda kötü sonuç ile enerji boşalması yaşadım . Yok kendimi özürlü gibi hissediyorum ciddi manada çalışmam ile netlerim cidden orantısız . Her gün 7 ile 11 saat arası çalışıyorum ama olmuyor . Hedefim 35 bin sayısalda ama böyle olmaz bu işler lütfen ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz ? Dershane gitmiyorum sadece haftada 2 kez sınava gidiyorum evdeyim sonrasında .

Özdebir :

Tyt

Türkçe 30d 10y 27.5 net
    Sosyal 14d 5y 12.75 net
    Maths 24d 11y 21.25 net
    Fen 16d 1y 15.75 net
    Total 77.25

Ayt
    Maths 31d 3y 30.25 net
    Fizik 11d 3y 10.25 net
    Kimya 8d 3y 7.25 net
    Biyo 12 d 1 y 11.75 net

Total 59.5 net

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bariz matematik eksigi var 165dklik bir sinavda kabul edilemez. belki deneme ile belki baska bir seyle artmasi gerek . ayni sey tr icin de gecerli gunasiri ya da gunluk tr denemeleri ise yarayabilir. en azindan msü kadar. ayt netlerin ise 35 bin icin kötü değil gayet de iyi ama matematik eksigin iki sinavda da belli . matematik eksiklerine yönelmen ,hatalarini kabul etmen ve cabuk demoralize olmaman seni hedefine ulastirir.
  • Sonuçların iyi. Eksiklerini kapatıp bol deneme çözmelisin. Zaten çok eksiğin yok gibi duruyor. Deneme deneme deneme

• meftun. M kullanıcısına yanıt
    Herkes bunu öneriyor da 85 falan yapar mı bu tyt yi hocam ya

• bariz matematik eksigi var 165dklik bir sinavda kabul edilemez. belki deneme ile belki baska bir seyle artmasi gerek . ayni sey tr icin de gecerli gunasiri ya da gunluk tr denemeleri ise yarayabilir. en azindan msü kadar. ayt netlerin ise 35 bin icin kötü değil gayet de iyi ama matematik eksigin iki sinavda da belli . matematik eksiklerine yönelmen ,hatalarini kabul etmen ve cabuk demoralize olmaman seni hedefine ulastirir.

• yani sinava girmedim zorluk seviyesini bilmiyorum ama ayt'niz iyi gayet tyt mat ve turkce kotu cunku sinav 165 dakika 135 dakikada idare edilebilirdi sosyal icin deneme cozuyorsaniz onlarda en cok yanlis yaptiginiz konulara yildiz atin ve bir koseye yazin bilgileri bu sekilde sosyalden hizli bir sekilde netlerinizi arttirirsiniz eger sinav zorsa ve kolaysa yapacagim yorumlar degisir tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicy -- 28 Şubat 2022; 22:55:35 >
  • TheNormzz T kullanıcısına yanıt
    yapar hocam 90,95 bile yapar 100 e bile zorlar deneyin sadece hem pratik kazanirsiniz hem de soru tarzlarina alisirsiniz

• bennasılbüyükadamoluucam B kullanıcısına yanıt
    Evet deneme baya bi az çözüyorum hocam kabul etmem gerek . Artık her gün deneme atmam gerek ve atacağım da . Denemedeki yanlışlarımda inanın geometri dışında konu eksiğim yok . Ayt matematik de aynı şekilde 34 işaretledim 3 yanlışım var geri kalan geometri boşu . Geometri için özel ders alıyorum yenice çember bitirdik bu hafta . Deneme abanıcam hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Orta denebilecek bir sınavdı hocam ya . Belki stres kaynakli olabilir problemim . Süreli oyun bile oynamazdım ellerim ayaklarım buz kesildiği için , şimdi hayatımın sınavı süreli .. deneme kasıcam işte hocam herkes bunu öneriyor .

• ea geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavdan 1 ay önce tytden 60 net yapmıştım bildiğin sınavda 97 sizde ne bu umutsuzluk ya? Relax.

• Hangi tyt idi hocam

• Zaten ayt fenim 30 civarı niye gecim

• Tyt mat adina yaptıklarını gözden geçir. Bu sınav adına mata en az 80dk kalıyordu ve bu sürede 21 net yapmak pek içi açıcı değil. Varsa konu eksiklerini tamamla. Ardından her akşam 1 tyt mat deneme söyle günü bitir. Soru kültürün gelişir 2-3 ay içerisinde. Bir anda artış beklemen hata olur. Bunu aylardır yapıp meyvelerini yeni yeni almaya başlıyorum.

• neyapacagizz N kullanıcısına yanıt
    Tyt genel netiniz ve matematik netiniz nerelerde hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.