sa |
napıyonuz beyler la - beyacun çekmezoğlu

-
-
as
-
Nasılsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komite sınavına çalışıyorum yusuf yusuf moduna girmeye başladım sen nabıyon hocam
-
İyiyiz hocam finaller bitti, senden n'aber
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ders seçimini nasıl yapcaz, yeni bölüme geçtim en ufak fikrim yok. Ctisteyim?
Ben yeni geçtiğimde otomatik atmışlardı. Secmeliniz yoksa bir şey yapmayın. Seçmeliniz varsa course registeration kısmına girin, orada sizin için ayrılmış saatte ( muhtemelen bu 27 ocak 14.30 filan olur) modüle girip derse tıklayın. Boş yer varsa ve programınız ile çalışmıyorsa ekleyin ( tabi 6 dersi aşmamak kaydıyla. İlk dönem 7 ders macerasına girmeyin). Ama ders programı değiştireceğim diye droplamayın dersi, sonra geri alamaz ortada kalırsınız ( şaka şaka genelde bölüm başkanına filan yazıyor millet, bölüm başkanı hızlıca 1 kişilik kontenjan filan açıyor ama siz yine de riske girmeyin)
Peki hocam ileri sınıftaki seçmeliyi öne çekince nasıl almak gerekiyor? Dersi alsam direkt seçmeli kotasından düşer mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön kayıtta yapmadıysanız dersi alırken ne olarak almanızı istediğinizi soruyor. Mesela " sanat seçmelisi" ya da " sosyal bilim seçmelisi" gibi. Ona göre seçip alıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X