Şimdi Ara

Napsam ya çok sıkılıyorum [sm=s15.gif]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online oyuna filan başlamak istiyorum bulamıyorum ne yapcağımı bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Napsam Ya Çok Sıkılıyorum

Günlük hayatın koşuşturması ve sorumlulukları arasında sıkılma hissine kapılmak son derece yaygındır. Bu duygu, motivasyonu ve üretkenliği düşürebilirken aynı zamanda genel sağlığı ve esenliği olumsuz etkileyebilir. Eğer napsam ya çok sıkılıyorum diyorsan, sıkılmaya karşı koymak için yapabileceğin çeşitli şeyler vardır.

İlk olarak, ilgi alanlarını ve tutkularını keşfetmek faydalı olabilir. Ne yapmaktan hoşlanırsın? Hangi aktiviteler seni mutlu eder ve tatmin eder? Bu aktivitelere katılmaya zaman ayırarak sıkıntıyı azaltabilirsin.

Ayrıca, yeni hobiler edinmeyi veya mevcut hobilerini geliştirmeyi de düşünebilirsin. Bir müzik aleti çalmayı öğrenmek, resim yapmak veya bir sporu denemek gibi aktiviteler hem eğlenceli hem de kişisel gelişim için harika yollardır.

Sosyal etkileşimler de sıkıntıyı gidermek için önemlidir. Arkadaşlarınla vakit geçir, yeni insanlarla tanış veya bir gruba katıl. Sosyalleşmek, zihinsel uyarımı artırabilir ve yalnızlık hissini azaltabilir.

Fiziksel aktivite de sıkıntıyla mücadelede etkili bir yöntemdir. Egzersiz yapmak, endorfin salgılar ve ruh halini iyileştirir. Düzenli egzersiz, genel sağlığı ve esenliği artırırken aynı zamanda sıkılma riskini de azaltır.

Son olarak, eğer napsam ya çok sıkılıyorum diyorsan, gönüllü olmayı düşünebilirsin. Gönüllülük, başkalarına yardım etmenin yanı sıra hayatına amaç ve anlam katar. Başkalarına yardım etmek, kendi hayatını daha anlamlı hissettirir ve sıkılma hissini azaltabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • FM oyna..
  • Daha yaratıcı şeyler lazım
  • Kitap oku. Okumadan önce çok itici ama okuyunca elinden bırakamıyorsun bazı kitapları.
    Kitap tavsiyesi isteme. Forumda bölüm var bi bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Kitap oku. Okumadan önce çok itici ama okuyunca elinden bırakamıyorsun bazı kitapları.

Katılıyorum ama hangi kitabı okumama bile karar veremem en son 6 ay önce 7. papirüs ü okumuştum çok sürükleyiciydi.Zevk işi her kitabı okumam hoşumada giderse bırakmam.
  • çık dışarı git çay bahçesine yak sigaranı keyfine bak hayatını düşün
  • yok sigarayla filan aram yok daha çok bilgisayarla ilgili olsun sosyal hayatım çok renkli ama eve gelince içime acayip bi sıkıntı çöküyor
  • Sıçırtma uçur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Sıçırtma uçur..

• swoft diye bi oyun başlıcak onu öneririm
    25inde açılıyor
  • MW2 multiplayer oyna bütün gün sıkılmazsın
  • Knight,Metin2 tarzı online oyunlara başlamanı kesinlikle tavsiye etmiyorum...Call Of Duty-Far Cry-Max Payne vs. serilerini oynayabilirsin..
  • Up --- Evet düşünüyorum cod mw1 e başlıyacağım ama krakerli bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıçırtma

Up --- Evet düşünüyorum cod mw1 e başlıyacağım ama krakerli bulamıyorum

Mamunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıçırtma

Up --- Evet düşünüyorum cod mw1 e başlıyacağım ama krakerli bulamıyorum

Bisküvili var olur mu? Olmadı krater ara internette.
  • Baba serisini izle ilgini çekiyosa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

Kitap oku. Okumadan önce çok itici ama okuyunca elinden bırakamıyorsun bazı kitapları.

Katılıyorum ama hangi kitabı okumama bile karar veremem en son 6 ay önce 7. papirüs ü okumuştum çok sürükleyiciydi.Zevk işi her kitabı okumam hoşumada giderse bırakmam.

millennium serisine başla 3. kitap daha çıkmadı . 1.ejderha dövmeli kız ve 2.ateşle oynayan kız ,iki kitapta süper ...

• Konuyu açan arkadaşa demiyorum genel konuşuyorum

Şu zırt pırt canım sıkılıyor diyenler insanın asabını bozuyorlar. Bize ne kardeşim canın sıkılıyorsa git ne yaparsan yap. lunaparka git vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

quote:

sana tavsiyem, Paul Cleve den Temizlikçi isimli macera,polisiye kitabı okuman. Elinden bırakamayacaksın emin ol.400 küsür sayfa, 3 günde okudum , hem de sabah 6 da işe gidip akşam dönmeme rağmen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.