Şimdi Ara

NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Narlarımızı Torbalı'nın Karaot Köyü'nde yetiştiriyoruz.
    11kg Nardan 1LT nar ekşisi elde ediyoruz. Kalitesine çok önem veriyoruz.
    İçerisinde 1gr farklı bir madde bulunursa hemen iade edebilirsiniz.
    Narlarımız Hicaz narıdır.
    Ekşi veya tatlı arası mayhoş bir tada sahiptir.
    İzmir ve çevresinde oturanlar gelip köyümüzden daha uyguna alışveriş yapabilirler.
    Bu maliyeti karşılayacak gücümüz malesef yok. (kargo parası yüzünden)
    LİTRE = 19TL gerçekten çok çok iyi bir rakam.

www.organigiz.org sitesinden ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
    https://www.facebook.com/organigiz adresinden Facebook hesabımızı takip edebilirsiniz.

NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN

NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN NAR EKŞİSİ KÖYLÜDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevziucar -- 20 Ocak 2016; 23:28:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yani içinde nardan başka hiçbirşey yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hicaz narı ise ürün ekşi değil tatlıdır.fakat öyle bile olsa eğer dediğiniz gibi doğal üretim yapıyorsanız fiyat gerçekten ucuz.ancak anladığım kadarı ile tam manası ile kaynatmıyorsunuz çünkü 11/1 oranı bence düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 1 Mayıs 2015; 23:41:22 >
  • Çiğköfte
    Bal
    Nar ekşisi
    Sucuk

Ne güzel

Keşke mevye üreticileride foruma gelse
    Bahçeden direk kapımıza

Özellikle muz üreten varsa bekleriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erıs kullanıcısına yanıt
    hocam o iş zor bu sene muz altın oldu maşallah.dolar yüzünden ithal muzun kolisi 60-70 liralardan 90a fırladı.bunu gören yerli üreticide yerli muza zammı yapıştırdı hemen.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Evet. Öncelikle Narı taneliyoruz.Sonrasında sıkıp kaynatıyoruz. İçerisine hiçbirşey katılmıyor.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Belki haklı olabilirsiniz ama biz 11/1 yapıyoruz. Tabiki doğal üretim yapıyoruz. Fiyat gerçekten çok ucuz biliyorum.

• Aslında denemek istiyorum, daha öncede forumda ki mesajlarınızı okumuştum.
    2 hafta önce Hatay'dan arkadaşıma getirttim oldukça iyi, bitmeye doğru değerlendirebilirim.
    Kolay gelsin.
  • fevziucar F kullanıcısına yanıt
    Dedigin gibi ise fiyat gercekten iyi. Fakat türkiye de aynı zamanda forumda vs vs tonla çürük elma var. Bizi şebeğe çevirdiklerinden , zor güveniyorum. Hergün tonla gıda hilesi okuyoruz.

Şu forumda bile genel bir kliksa %10 indirim kuponunu ( herkese email ile bildirilmiş , kişisel olmayan) sana tekrar satmaya kalkan tonla adam çıkıyor.

Amacım sen öylesin demek değil ama bu şerefsizler sayesinde kimseye güvenemiyoruz.

Ben hazır narekşilerinin üzerinde şekerden tut , da koruyucusuna kadar yonla madde okuyorum.

nar ekşisi sosu diye geçiyor.Bence %80-90 ı glikozdan ibaret.Ve kesinlikle alınmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sanalpazar'da birçok satış yaptım. Bu forumdan birçok arkadaşa zeytinyağı göndermiştim. Herkes gönderdiğim zeytinyağının nekadar doğal ve lezzetli olduğunu yazmıştı. Ürünlerim için organigim.wordpress.com blogunu kurup burada ürünlerimizi tanıtıp satmaya çalıştım. Açıkcası birçok ürünümüz var ama nar ekşilerimize çok güveniyorum.

İkinci bir durum= Bilerek sanalpazar üzerinden satış yapmaya çalışıyorum. Çünkü güvenilir bir site ve 3gün onay süreci var. Sizin elinize ürünüm ulaştığında, eğer taahhüdlerim dışında bir ürün geldiyse iade edebiliyorsunuz ve sanalpazar paranızı geri ödüyor.

• Arkadaşlar başıma geçenlerde gelen birşeyi burada açıklamak ve sizi bilgilendirmek istedim.

Lüks diyebileceğim bir lokantada yemek yemiştik ve salata için nar ekşisi kullanmışlar. Ben görür görmez dandik bir nar ekşisi olduğunu anladım. Çıkışta görevliyle konuştum. Nar ekşisi üreticisi olduğumu ve nasıl üretim yaptığımı anlattım. Uygun bir fiyata anlaşıp sizde isterseniz beraber çalışmak isterim dedim. Adamın bana cevabı sizin nar ekşileri bize gelmez. Biz nar ekşilerinin litresini 3tl'ye alıyoruz dedi.

Anlayacağınız bu durumla okadar fazla karşılaşıyorumki anlatamam. Elimde hakiki nar ekşisi var ama bunu pazarlamakta çok zorlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

hocam o iş zor bu sene muz altın oldu maşallah.dolar yüzünden ithal muzun kolisi 60-70 liralardan 90a fırladı.bunu gören yerli üreticide yerli muza zammı yapıştırdı hemen.

Aynen, muz yiyemez olduk ben ancak tansaş'da olgun muzları yarı fiyatına çektiklerinde alıyorum birde manav reyonu ile ilgilenen abi ile iletişimi kurdum sağolsun öyle bir şey olduğunda hemen haber veriyor yoksa muz yemek hayal. Biz konuşuyoruz zamı yapıyorlar
  • Valla güvenebilsem mutlaka alacağım ama işte etrafta o kadar gıda üzerinden dolandırıcılık yapan var ki insan güvenemiyor artık. Marketten nar ekşisi almak istiyorum bakıyorum içeriğe glikoz şurubu, mısır şurubu neredeyse nar yok içinde.
  • Aranızdan bir arkadaş ürünü satın almış. Yarın kendisine ürünü yollayacağım. Ürünü alıp denedikten sonra yorumlarını buraya yazar herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.