Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cali Karteli çok oldu bittiye getirildi bence. Herşey bir anda çok iyi giriverirken bir anda sarpa sardı durumu olunca konuda kopukluk oldu bence. Bu kısmını beğenmedim. BU sezonu izleyenler Santacruz'da mini bir Escobar görecekler gibi duruyor. Sen tonundan tutunda hareketlere mimiklere kadar sanki Escobar'ın yoğunlukta bir nebzede olsa tadımlık birşey olsun diye bilerek mi ayarladılar merak ettim doğrusu. Onun dışında sanırım 4. sezonda Meksika'ya gidiyoruz. Yanlız Meksika, Kolombiya'ya benzemez dediler. Umarım şartlar daha zor olur. Zaten o dönemlerde Meksika'da ajanların hiç sevilmediği tespit edildi yerde sorgusuz sualsiz öldürüldüğü bir durum var. Umarm bizi 3. sezondan daha sıkı bir yeni sezon bekler.

• Cali kartelin hikayesi de inanılmaz işleniyo. Dizi tamamen kalite

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon bugün bitti, pablo reisi özlüyoruz.

her begeni bu çapsıza bir tokat olsun.

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ)
  • Bölümlerin 1 GB lik sürümleri yok mu? 23 gb lik dosyayı indirmek istemiyorum :/ Bölüm başı 2 gb çok

Şöyle toplamı 10-13 gb arası olan bir link varsa çok tatlı olur :)
  • Fena başlamadı olmos'u görmek sevindirdi.
  • Nerelerdesin Pablo baba sensiz olmuyor :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harika bir sezon daha geride kaldı. Bu diziyi izleyince kendimden geçiyorum, jenerik girer girmez bu dünyadan uçup gidiyorum. İlaç niyetine terapi niyetine günde 2 doz. Son yılların en iyi yapımı bu kalitede sezonlar gelmeye devam ederse izlediğim en iyi dizi diyebilirim. Bu sezonda çok iyiydi 10 bölümün hiçbir sahnesinde sıkılmadım. Harika bir kurgu ve ders niteliğinde sahne geçişleri. Tüm bölümler tek bir film gibiydi adeta. O kadar iyi karakterler vardı ki Escobar'ı fazla aratmadılar. 4 babanın hepsi de çok iyiydi karaktere cuk diye oturan oyuncu seçimleri. Damián Alcázar'ı El Infierno filminde de çok beğenmiştim iyi oyuncu. Miguel çok karizmaydı aksanı müthiş adam konuşsun otur sabaha kadar dinle. Don Pacho için ayrı dizi bile çekilebilir adam yakıyor. Başlarda ki dans sahnesi çok iyiydi. Dizi Almodovar estetikliği, Inarritu draması ve Tarantino vahşeti ile kavrulmuş gibi bir eser harika bir tat. Bu sezonun müzikleri de çok iyiydi. Jorge'yi unutmayalım o da rolün hakkını vermiş zaten kötü oynayan yok figüranına kadar herkes iyi iş çıkarmış. Asıl süpriz ise David rolünde Arturo Castro'ydu müthiş ötesi oynamış. Hatunlara gelirsek gene bomba hatunlar vardı. Maria, Paola, Carolina, Christina ve Patricia hepsi ayrı bombaydı. Son bölüm de ki malum meme sahnesi ise zaten finali unutmamak için güzel bir nedendi. Sezonun kötü yönlerine gelirsek önceki 2 sezona göre daha fazla kurgusal ve klişe ağırlıklıydı. Özellikle masa başı sahneleri buram buram holivud kokuyordu. Tüm sezonun sadece 4 babayı yakalamak ile geçmesi kimilerine klişe gelmiştir. Polat Alemdar olsaydı 6 babayı temizlediği gibi 1 gece de hepsini temizleyebilirdi biz de 10 bölüm izlemezdik diyenler olabilir. 4.sezon Meksika'da oranın da taşını toprağını altın gibi göstereceklerinden şüphem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Eylül 2017; 1:15:17 >

• 3x7 dizi harika ilerliyor her bölüm şahane. sadece 1. bölümde biraz sıkıldığımı hissetmiştim onun dışında adamlar yapmış dedirtiyor.

Miguel acaip tırsak bir izlenim veriyor bana, paçayı son anda kurtardı yine.

• 2 gecede bitti dizi, Escobar olmadan da olmuş kafada soru işaretleri vardı ama hepsi silindi.
    Andrea Londo hanım sizi nerede bulabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x8

Enrique

3x9

adamlar başkanı satın almış yakalamak ne işe yarar ki? Finalde ne olacak bakalım. Bu arada Chepe'nin teslim olma sahnesinde ki tavrı müthişti adamım benim Fazla sahne almasa da favori karakterim oldu. Jorgeyi başrol gibi göstereceklerine Pacho ve Chepe'nin sahnelerini arttırabilirlerdi.

Yarın Final'i izlerim

• 3.7
    Hayret matkap adama vuracak dedim ama sıyırdı geçti
  • Adamlar gene yapmışlar izleniyor her türlü yalnız Pablonun yanında Murphy de aramıyor değil gözler ;)
  • Çepeeeeeeeeee

Çok iyiydi sezon. 1. sezonla yarışır. ikinci sezona basar.
  • Üçüncü sezon ilk iki sezondan daha iyi olmuş bence.

Jorge Salcedo'nun hikayesi güzel anlatılmış, zekice bir anlatım tekniği olmuş ayrıca Cali kartelini tanıtmak için. Ben çok beğendim hikayeyi ve oyunculukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F2AFDA7E -- 5 Eylül 2017; 15:47:19 >
  • Baya güzelmiş ya valla 2015'te çıktı.Ama nasıl bu sene bu kadar ön plana çıktı ilginç.Rez aldım izlemek için baya geç oldu ama ne yapalım.Sevdiğim tarzda filmler.Game Of Thrones sevmiyorum bu arada.
  • 3xFinal

Netflix bu bölümleri birden yayınlama konusunda bana göre kesinlikle hata yapıyor bu muhteşem sezonu 10 hafta boyunca izlemeliydik. Ha tutan mı var sen 10 haftada izle diyebilirsiniz ama o işler öyle olmuyor işte.

Bir de bizim Nusret oynayacak diyorlardı o da dümen çıktı bence iyide oldu.

Seneryo kısmına gelirsek

10 bölüm bu sezon için yetersiz olmuş özellikle son bölüm çok oldu bittiye getirildi. Hele Chepe'nin hapisten tüymesi ve ölmesini 10 saniyede göstermelerine çok sinirlendim böyle harika bir karakteri harcadılar hemen en az 1 bölüm o 1 bölümde Pacho'nun ölümü işlenebilirdi. 13 bölüm olsa toplam sezon çok daha iyi olurdu.

Cali karteline iyi oldu Miguel ben bu b*k çukurunda duramam diyordu şimdi daha beterine düştüler Hücrede bir Allah ve bir de sen Miguel efendi yok öyle viskiler, içkiler masalar, kafana göre gezmeler.

4. Sezon bence çıtayı dahada yükseltirler bu ekibin kötü bir sezon çıkartacağına ihtimal vermiyorum. Özellikle Escobar sonrası onlar için büyük bir sınavdı ve bence bu sınavı alınlarının akıyla geçmişler. Helal olsun başka ne diyebiliriz ki..

• Fınal:
    Birinci sezon kadar güzeldi, tempo onun bile üzerindeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 6 Eylül 2017; 1:44:36 >
  • bu son sezon pablo olmadıgı için sadece beni mi sarmadı acaba ?

• Kimse yeni intro'yu atmamış hayrına atalım bari.
  • Daha ilk 4 bölümü izledim.Dizi gayet güzel ilerliyor, ilk başta düşünmüştüm acaba izlesem mi izlemesem mi ama escobarsızda sardı dizi

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.