Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O elamanı da tutmuştum ben. Umarım o olur 4. sezonda. İyi oyuncular bulmuşlar helal olsun ekibe.
  • Sorman hata hocam izle ve gör

• Meksika da görüşmek üzere beyler . seneye kadar iyi bakin kendinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezonun 6 bölümünü izledim. İyi olmuş ama ilk 2 sezon kadar sevmedim. Yine de son 6 bölüm daha iyi olacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relkus -- 8 Eylül 2017; 22:17:37 >
  • Hala başlayamadım şu diziye :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Sorman hata hocam izle ve gör

İndirdim dayanamayıp bakalım
  • İyi seyirler hocam ;) yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sezonu aksiyon, dram ve gerilim faktörlerini göz önüne aldığımızda daha başarılı buldum önceki 2 sezona göre. Tabi bunda en önemli nedenlerinden biri Cali karteli hakkında bir bilgimin olmaması ve ana karakterlerin nasıl yakalandığını, öldüğünü bilmememdi. Oyunculuklar, arka planlar, gerçek yaşanlara verilen atıflar yine 10 numaraydı. Şahsen Escobar ve ajan Murphy olmadan da oluyormuş.
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    İyi seyirler keyfini çıkarın.
  • Hadi pampiş sende başla artık bol bol spoiler ver bize
  • s3e10

jorge'yi her ne kadar sevsem de ölmesi gerekiyordu. narkotik kapına dayanmış hala bim poşetiyle adamı boğucam diye uğraşıyosun sık gitsin kafasına. chepe ve pacho gibi iki sağlam karakteri çok az izleyebildik ve rahmetli oldular.
    nevegante üzdü her neyse gayet güzel sezondu ben gayet başarılı buldum. seneye meksika'da neler dönecek pena olacak mı göreceğiz
  • İyi akşamlar,

İlk 2 sezonu atlayıp direk 3. sezondan başlasam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 9 Eylül 2017; 20:41:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nusret yok narcos'ta yemiş milleti
  • 3. sezonu bitirdim gayet iyi olmuş. Son 6 bölüm ayrı bir güzeldi. En çok sevindiğim kısım ise

David'in ölmesiydi. Baştan beri nefret ediyordum adamdan.
  • Sierra 117 kullanıcısına yanıt
    Olmaz.
  • Böyle bir dizi az bulunur helal olsun yapanlara. Biliyorum arow vb fantastik ve bilim kurgu dizilerin çok takipçisi var ama hayattan kopuk diziler bence çizgi filmden hallice bir şey gibi bu dizlier. Sonuçta dizinin güzeli gerçeğe en yakın olandır. Bu dizi gerçeğin içinde keşke böyle diziler artsa. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim
  • Arkadaşlar bilmeyenler için Nusret olayını açıklayayım sadece dizinin 3. sezon tanıtım reklamlarının birinde rol aldı.

Diziyle ilgili spoiler falan yok yani rahatça bakabilir izlemeyenlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi

s3e10

jorge'yi her ne kadar sevsem de ölmesi gerekiyordu. narkotik kapına dayanmış hala bim poşetiyle adamı boğucam diye uğraşıyosun sık gitsin kafasına. chepe ve pacho gibi iki sağlam karakteri çok az izleyebildik ve rahmetli oldular.
    nevegante üzdü her neyse gayet güzel sezondu ben gayet başarılı buldum. seneye meksika'da neler dönecek pena olacak mı göreceğiz

Neyini sevdin yahu nevegante denen şerefsizin. O bide David adlı karakter dizide ki en nefret ettiğim iki karakterdi elime verseler boğarak öldürürdüm ikisinide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

bu son sezon pablo olmadıgı için sadece beni mi sarmadı acaba ?

Galiba şahsen ilk iki sezondan daha güzel buldum bu sezonu.
  • Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ)

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ)

http://www.diken.com.tr/kolombiyadan-sevgilerle-istanbul-bogazinda-kuru-yuk-gemisine-narcos-pankarti-asildi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 10 Eylül 2017; 21:1:47 >

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.