Bildirim
Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (62. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Resim gözükmüyor sanırım sizde -
quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
Resim gözükmüyor sanırım sizde
yok gördüm kurşuna kurşunla karşılık verdimcarillo sahnesini atacaktımda çıkmadı fotoğraf o daha iyiydi
-
-
İlk sezonu indirdik izledikte 2. sezonu malum ortamlarda bulamadım kaç saatir bakınıyorum çalışmıyor yada Bulgarca dublajlı çıkıyor. Bir bilen gören varsa benide bilgilendirirse sevinirim :)
Ekleme: Yardımcı olan arkadaşlara tekrardan teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Smiley. -- 12 Eylül 2017; 17:58:20 > -
hay l.net olsun
narcos braking bad gibi böyle uyuşturucu para aklama kaçaklık konulu bildiğiniz başka güzel dizi yada film varmı acaba?
-
escobar dan sonra aşırı yavan olmuş bu sezon, ilk 5 bölüm yerine tek bölüm çekilse olurmuş -
Ozark
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
escobar dan sonra aşırı yavan olmuş bu sezon, ilk 5 bölüm yerine tek bölüm çekilse olurmuş
Aynen bende 3.sezon 6.bolumdeyim hep ileri alarak izliyorum, escobara moralim bozuldu zaten, kotu oldu,3. sezon sarmadi beni birakirim zaten .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
Ozark
İzledim bunuda ama okadar basarili bulmadim,breaking bad yada narcos ilk 2 sezon kadar.
3.sezon Escobardan sonra bayağı yavan olmuş.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziyi izlemek istedim ama açmamla kapatmam bir oldu.. Escobar olmadan olmamış be. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: R.Karaeski
quote:
Resim gözükmüyor sanırım sizde
yok gördüm kurşuna kurşunla karşılık verdimcarillo sahnesini atacaktımda çıkmadı fotoğraf o daha iyiydi
Bir ölür bin doğarız
Hakkin ödenmez reis. Öl de ölelim
3 ADAM
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
Ozark
İzledim bunuda ama okadar basarili bulmadim,breaking bad yada narcos ilk 2 sezon kadar.
Heykellerini yapsak beton yetmez hocam.
Şu 3 sezonu isteseler rahat 6/7 sezona yayarlardı ama tadında bırakarak ilerliyolar ve fazlasıyla veriyolar işlerinin hakkını. -
Son bölümler oldukça iyiydi. -
3. sezon bitti şimdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X