Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meksika hala aynı bir gram değişmedi.
    Son sezonda gilberto rodríguez rolünde izlediğimiz alcázar, meksikalı kara mizah üstüne usta oyunculardandır. kendisinin sistemi eleştirdiği filmleri mevcuttur.

http://www.imdb.com/title/tt0221344/?ref_=nm_knf_i4http://www.imdb.com/title/tt1692190/?ref_=nm_knf_i3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 18 Eylül 2017; 17:52:48 >

• kendi düşüncem dizi iptal bile olabilir

• Bir şeyi anlamadım.

Adamla anlaştınız diye devlet olarak neden gidip hapishaneyi basmıyorsunuz? S01E09 dayım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Narcos dizisinin 4. sezonu için Meksika'da çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon çalışanı Carlos Muoz Portal, vurularak öldürüldü.

Netflix’in suç-drama türündeki Narcos dizisinin 4. sezonu için çekim lokasyonu araştıran prodüksiyon çalışanı Carlos Muoz Portal vurularak öldürüldü. Meksika’nın en tehlikeli bölgesi Temascalapa kasabasında çekim lokasyonu için çalışan 37 yaşındaki Portal, kurşunlanmış halde arabasında ölü olarak bulundu.

ŞAHİT YOK

Meksikalı yetkililer olayda şahit olmadığı için soruşturmada güçlük çekildiğini bildirdi. Neftlix ise Portal’ın ölümüne ilişkin ise hala net bir bilginin olmadığını açıkladı. Portal’ın bir arkadaşı ise Portal’ın çekim için bölgede bulunduğunu söyledi.

Öte yandan, Portal 10 yıllık kariyeri boyunca James Bond Spectre, Hızlı ve Öfkeli ve Apocalypto gibi yüksek profilli filmlerde yer almıştı. İHA

Demek ki adam tam yerinde araştırma yapıyormuş.

Eğer meksika karteli bu adamı yer araştırdığı için öldürdüyse,büyük ihtimalle dizinin içeriğinin kendilerine zarar vereceğini düşünüyorlar.

ironi gibi resmen...

• S3

Sezonda hiç twist yoktu neredeyse, ne düşünsem çıktı onun dışında eh işte bir sezon olmuş. İlk iki sezonun yanına yaklaşamaz bence.
    Cali'de en kral adam Chepe, direkt dördüncü sezonu onun üzerinden yapsalar daha iyi New York maceralarını izleriz. David denen eleman da bir o kadar itici ne zaman çıksa sinirlendirdi beni sadece yüzüne bakmak yetiyor adamın.

Bu elemanı ne zaman görsem bi gülme geliyor, ölünce bastım kahkahayı

ilginç bir bilgi, gerçek annesiymiş bu teyze

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ne vahşi yermiş bu Meksika. Orda çekmezler herhalde yeni sezonu bu olaylardan sonra.

• Beyler 3. sezon 3. bolumdeyım ama bazı şeyleri anlamadım. Ajan murphy nerede ? Berna,judy ve escobarın ailesi ne oldu ? Bılen bırı yazsın lutfen.

Edit: Berna denen şişman elemanı gördüm ama ajan murphy ve escobarın ailesinin akıbetini göstermediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Eylül 2017; 2:27:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin-Rommel

Ne vahşi yermiş bu Meksika. Orda çekmezler herhalde yeni sezonu bu olaylardan sonra.

Tam benlik yer

• 3. sezonu az önce bitirdim, bence en güzel sezondu. Umarım 4. sezon çekilir, izlediğim en güzel dizilerden biri oldu.
  • Dizi müthişti açıkcası.3.sezon sonunda Pena 'nın o bakışı ve çalan şarkı seviyeyi bulutlara çıkardı :D.Pena meksikada da görev yapmış zamanında 4.sezonda bulunabilir.Murphy zaten zirvede bırakıp Amerikaya avradının yanına dönmüş bide Pena ya bak adam her yerde görev yapmış

• son 10 sayfanın yorumlarını tek tek okudum ve diziyi izlemeye karar verdim. büyük ihtimal benim için zaman kaybı olmayacak.

• Ülke değişikliği yapmazlar bence ama Netflix güvenliği nasıl sağlıcak onu merak ettim. Meksika'nın zaten nasıl bi ülke olduğu belli devlet uğraşamıyor bu adamlarla :D
  • 3x1

efsane devam ediyor escobarsız eski tadı yok ama her türlü izletiyor kendini.Bu arada bu pacho'nun gay sahnelerini pek uzatmazlar umarım.Şu netflix'in dizilerde ki lgbt aşılama şeyinden gınalık geldi cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

3. sezonu az önce bitirdim, bence en güzel sezondu. Umarım 4. sezon çekilir, izlediğim en güzel dizilerden biri oldu.

Escobardan da mı iyiydi??
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Bence iyiydi, yanı ben escobarın yoklugunu fazla hıssetmedım. Son bolumlere dogru ıyıce gerıldım bu sezonda.
    Edit: Ajan penayı canlandıran oyuncu pedro pascal'ın hayranıyım adam super oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 28 Eylül 2017; 18:7:30 >
  • Bence 3. sezon en güzel bölümdü. Heyecanla kalbim ata ata, elim terleye terleye izledim. Bazı detaylara önem verilmemiş ama yinede muazzamdı benim için. Son 2- 3 bölümü maç izler gibi bağıra çağıra izledim.

• Yapma furkan hocam ,üçüncü sezon yavaş başladı yavaş ilerledi diğer sezonların yerini tutmaz ama yinede guzeldi

• Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ kullanıcısına yanıt
    Benim çok hoşuma gitti sindire sindire. Escobar olayında yavaş yavaş tekrara düşmüşlerdi zaten. 3. Sezon mini dizi tadında oldu. He Escobar'ın tadı orası ayrı bir olay

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.