Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Sezonu az önce bitirdim ve 3 sezon üzerine beyin yakan hadise, :)

Gerçekten escobar babasız biraz sönük kaldı, ama beni en çok üzen ve rahatsız eden koca başkanları yola getiren cali karteli ve escobar baba bir çapulcu ajan penayı yok edemediler, ama cia yola getirdi başkanların gizli anlaşmalarını ortaya çıkardı vb... ama penayı koca koca karteller harcayamadı, :)

Ayrıca cephe ve Pacho nun ölüm şekillerinide farklı gösterdiler, mesela burada anlatılanlar ile dizide olanlar tamamen farklı idi,

https://onedio.com/haber/narcos-un-yeni-sezonundaki-cali-karteli-beyefendileri-nin-gercek-hayattaki-goruntuleri-786225

• Sigara kullanmadığım halde sigaraya özendiren tek dizi gustavo reisin bir cigara içmesi var öf be insan imreniyor arkadaş hele escobar adam çekiyor bekliyor öyle konuşuyor ses tonu değişiyor hayran kaldım muazzam bir oyuncu 2.sezon 5.bölümdeyim ölme be adam ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

o dediğin olay dizinin ilk sezonunda net şekilde açıklandı. Amerikan ajanlarının dokunulmazlığının olduğu onlara bulaşamadıklarını, bulaşırlarsa amerikanın misilleme yaptığı anlatıldı. Hatta öldürülen bir ajan sonrası neler yaptıklarından da bahsetti. Daha dikkatli izleyebilirsin diziyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

o dediğin olay dizinin ilk sezonunda net şekilde açıklandı. Amerikan ajanlarının dokunulmazlığının olduğu onlara bulaşamadıklarını, bulaşırlarsa amerikanın misilleme yaptığı anlatıldı. Hatta öldürülen bir ajan sonrası neler yaptıklarından da bahsetti. Daha dikkatli izleyebilirsin diziyi.

Valla üstat unutmuşum o sahneyi kaçıncı bölümde aklındaysa söyle bi tekrardan izleyeyim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Valla üstat unutmuşum o sahneyi kaçıncı bölümde aklındaysa söyle bi tekrardan izleyeyim,

İlk bölüm olması lazım. Kısaca değiniyordu DEA ajanı öldürüldükten sonra ortalık karıştı o yüzden dokunamıyorlar vs. şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: lıfenorm

Sigara kullanmadığım halde sigaraya özendiren tek dizi gustavo reisin bir cigara içmesi var öf be insan imreniyor arkadaş hele escobar adam çekiyor bekliyor öyle konuşuyor ses tonu değişiyor hayran kaldım muazzam bir oyuncu 2.sezon 5.bölümdeyim ölme be adam ..

true dedective izlersen kesin başlarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: lıfenorm

Sigara kullanmadığım halde sigaraya özendiren tek dizi gustavo reisin bir cigara içmesi var öf be insan imreniyor arkadaş hele escobar adam çekiyor bekliyor öyle konuşuyor ses tonu değişiyor hayran kaldım muazzam bir oyuncu 2.sezon 5.bölümdeyim ölme be adam ..

true dedective izlersen kesin başlarsın

Yok hocam uzak dursun :)

• Pena Steve Murphy'den daha çok daha ön plana çıkmış. Tam tersi olması gerekiyordu gerçek hikaye için. Steve'in dizi de hiçbir şey yaptığı yok.
  • 3.sezon gerçekten muhteşem olmuş hep bir escobar'sız burukluk olsa da o kadar güzel sezon çekmişler ki escobar'ı aratmıyor

ayrıca chepe ve pacho karakterleri çok iyiydi

yarın son bölümü izleyip bitiriyorum 3.sezonu , umarım 4.sezon için netflix ekibe güvenli bir çevre yaratır da dizi iptal vs olmaz
  • Sezon çok iyiydi. Hala izlemeyen varsa önerilir.
  • Hala izlemedim en yakın zamanda 3. Sezona başlıyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • of be çok mükemmel bir sezondu

heyecanla bekliyorum mexico'yu, işin yoksa bekle bakalım en az 11 ay
  • Diziye yeni başladım 1×5 bölümdeyim beğendim fakat çok hızlı ilerliyor olaylar zaten herkes ondan şikayetçi olmuş

• Dizi sonlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Dizi sonlandı.

??? o ne demek?
  • Narcos izledikten sonra Pablo Escobar ve buna benzer uyuşturucu kartelleriyle ilgili araştırma yaptım. Sizlere sorum şu; konu içeriği Narcos gibi olan bir kitap önerir misiniz? Şuan araştırdığımda 2 kitap öne çıkıyor. 1. ''Pablo'yu öldürmek'' 2. Pablo Escobarın oğlu tarafından yazılmış ''Pablo Escobar benim babam'' okuyanlar hangi kitabı neden tavsiye eder? Narcos'u çok beğendiğim için ona benzer kitaplar arayışındayım kısacası.
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Escobar'ı Deviren Muhbir adlı kitap uzun zamandır idefix listemde duruyor. Aradığın türde olabilir. Kapağında Bryan Cranston var. Filmi de var sanırım.

• Uzun zamandır bu kadar efsane bir dizi izlememiştim.Bir solukta 3 sezon bitti nasıl oldu anlamadım.
  • Harikaydı Jorge adamım ya muazzam oyunculuk sergilemiş ki diğerleride öyle çok başkaydı

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.