Şimdi Ara

NARGİLE BAĞIMLILIK YAPIYORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nargile keyif veriyor ama bağımlılık yapıyor mu ve zararı varmı?
    Ben sigaradan daha da zararlı olduğunu duydum sizin bu konuda bilginiz var mı?

• Konunun yeri konu dışı gibi
  • evet kardeş yeni üye oldum bi konu dışı topicde olduğumu sanıyodum yanlışlık oldu.
    ya bende silme işareti yok bu konuyu nasıl deiştirebilir ya da taşıyabilirim?
  • sen dokunma taşırlar şimdi
  • evet görüşdüğü gibi arkadaş mühim bir donanım hatasıyla karşı karşıya.Hayırlara vesile olmasını diliyorum ve bu konuyu taşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssaamm

sen dokunma taşırlar şimdi

topic dediğin kuş misali bi donanim genelde bi konu dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

evet görüşdüğü gibi arkadaş mühim bir donanım hatasıyla karşı karşıya.Hayırlara vesile olmasını diliyorum ve bu konuyu taşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Sigara içme oranı azaldı mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  NARGİLE BAĞIMLILIK YAPIYORMU

• valla şöle diyim hayatta düzenli kullandığın herşey bağımlılık yapar.. ekmek,su,vs..
  • yaaa walla aslında nargile sigara kadar zararlı deil şukafelerde içilenin fazla bi zararı yoq ama tömbek nargileler war onlar baya ağırdır 1 tanesi 50sigaraya bedeldir ama onu tek başına içmekte her yiğidin harcı deildir
  • Bağımlılık yapmaz,tabi kalkıp her gün nargile içersen bağımlılık yapar,nargile arkadaşın da belirttiği gibi 50 sigaraya eşdeğerdir.İlk defa içeceksen çok fazla çekme çarpıntı,baş dönmesi falan yapar
  • yapmazzzz
  • Tömbeki mi ne diyolardı ateşin altına tütün yaprakları koyuyolar eğer öyle bişey içerseniz 1 nargile ortalama 50 sigaraya eş değer ama 1 nargileyi bitirmek için yaklaşıl 3-4 saat durmadan içmek lazım heleki tömbeki için büzüğünün sağlam olması lazım.. Geri kalan şu elmalıdır kavunludur pek zararlı olucağını zannetmiyorum tabikide zararsız değil ama en azından bağamlılık yapmaz sadece tavsiye aç neyli içersen iç aç karnına içme tansiyon sorununa yol açıyo...
  • ilk defa içmiyorum ama zaten en güzel olayıda başının dönmesi.
    quote:

Orjinalden alıntı: theja

Bağımlılık yapmaz,tabi kalkıp her gün nargile içersen bağımlılık yapar,nargile arkadaşın da belirttiği gibi 50 sigaraya eşdeğerdir.İlk defa içeceksen çok fazla çekme çarpıntı,baş dönmesi falan yapar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.