Bildirim
Nargile keyfi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam hep yalniz mı takılıyorsun?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet
konuştuğum kimsede yok dizi film izliyorum
bi arkadaşım vardı borcu var diye konuşmuyor
bende oyuna felan sardım öyle arada borsaya bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 11 Kasım 2024; 1:56:59 > -
Afiyet olsun dostum. Ben de az önce evde içtim.
-
Bende nargile içerim ama birtürlü yalnız içemiyorum, insanlar neder diye çok kafaya takıyorum. Ama sen baya aşmışsın bunları.
Vay adama bak çok cool yanina oturim derler
Yok be😂
sarmıyor artık bırakalı çok oldu. klasik olacak ama eski tütünler yok artık. bir dönem her gün yakardım günde 2 kafa içtiğim çok oldu.
-
10 sene önceki tutunler gerçekten yok. Pandemi sonrası iyice bozuldu ama yine idare ediyoruz
ben mardinde tütün satan bi yer bulmuştum adam bana orjinal nahkla capi satıyordu kutulu hemde kahvrengi olanlardan yeni seri
En son 2022 sonu almıştım sonra deprem felan olunca ne olduysa elimde kalmadı dedi demekki kaybetmiş malzemeleri
daha yeni getiremiyorum fabrika üretimi durdurdu dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Kasım 2024; 10:8:0 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X