Şimdi Ara

Nargileyi Lavobo Açıcı İle Temizlemek (Nargile ve Kimyasallardan anlayanlar baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra ilk kez DH forumuna giriyorum. Valla buraya yazmayı bili özlemişim Neyse uzun zamandır uzak kalınca insan DH konu dışının değerini anlıyor
    Neyse duygusala bağlamadan konumuza gelelim. Konu başlıkta yazdığı gibi nargilem paslandı ne yazık ki. Zaten ilk kez alıyorum diye ucuz bir şey almıştım. Biri bana bu pası karbonatla atabilirsin demişti. Ben de karbonat almaya gidiyim diye gittim ama karbonat olmayınca lavobo açıcı aldım. Hatta eşşek gibi büyükçe bir kaba sıcak suyu ve lavobo açıcıyı boca edip bi de nargilenin mahpuçu hariç her şeyini koydum Olay şu ki sonradan bir hz google'a bakıyım diyince fark ettim. Lavobo açıcı zehirliymiş Böyle olunca bu durumu hz google emmi de arattım ama bir sonuça ulaşamadım. Hal böyle olunca her derdin devası DH Konu Dışı Forumuna danışmak kaldı. Neyse sorum şu:
    1. Nargile takımını tekrardan bolca sudan geçirsem temizledikten sonra içsem de zehirlenirmiyim ?
    2.si ise pası çözer mi lavobo açıcı ?

Şimdiden herkese teşşekkürler :)

• Su ile temizlenmeyebilir. Bence hayatinizi riske atmaya degmez bir duman ugruna kimyasal solumayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsunuz hocam da hani suyla baya bir temizlesem falan en azından ciddi şekilde zehirlenirmiyim çünkü nargileye (kendi cebime göre) baya bir para verdim. Tekrardan atıp almak istemiyorum
  • Abi sıkıntı olmaz üzerinden iyice suyla geçtiysen düşünsene lavabo açıcı suyla temizlenmese mutfak lavabosunda niye kullanılsın annelerimiz orada meyve sebze yıkıyor balık ayıklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinhan

Abi sıkıntı olmaz üzerinden iyice suyla geçtiysen düşünsene lavabo açıcı suyla temizlenmese mutfak lavabosunda niye kullanılsın annelerimiz orada meyve sebze yıkıyor balık ayıklıyor.

Metinhan hocam sende doğru söylüyorsun ama lavobo açıcı takımın gerisini temizliyor ama ben bunu kurucam şimdi içicem hani döte gelmeyelim önemli olan o
    O yüzden lütfen kimyasallardan anlayan birileri varsa o açıklasın ki bende ona göre nargileyi ya kuruyim yada kurmuyiyim

• İyice durula sbunla falan sıkıntı çıkmaz bence. Ama bence. Kesin bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

İyice durula sbunla falan sıkıntı çıkmaz bence. Ama bence. Kesin bilgim yok.

Saolasın hocam Başlığa kimyager aranıyor dicem hurafeyle iş yaparsak evde de tekim sabah ölümü bulacaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açilin ben kimya mühendisiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: by_web

Açilin ben kimya mühendisiyim

Tmm başkan da ben napayım İnşallah bitirirsin deee sen bana benim ilacımı söyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.