Şimdi Ara

Narin’in 7 yaşındaki ablasının yıllar önce ‘Merdivenden düşerek’ hayatını kaybettiği ortaya çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 4 yaşında merdivenden düşmüşüm, baştan sona yuvarlanmışım, sonra kalkıp yürümüşüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ülke tuhaf ülke, narin kızımızın başına gelenler dehşet verici. Ancak bizim ülkemizde narin gibi hersene bir çok cocuk dehşet şekilde can veriyor. Ancak narin, leyla aldemir olaylarının ön planda olmasının nedeni bu kızlarımızın kaybolduktan bir kaçhafta sonra bulunması. O gün cenazesi bulunsa arka sayfa haberi olur gündeme gelmezdi.
    Burdan nereye gelecem her yıl bir çok çoluk çocuk yaşlısı bu köpek saldırısından ölüyor. Kimisini köpekler parçalıyor. Kimisi köpekten kaçacam diye kamyon altında kalıyor. Daha bugün bir genç kız son anda minübüs altında kalacaktı. Köpek yasası bile uygulanmıyor. Yasalar uygulanmadıktan sonra her konuda kaos oluyor. Her mevzu nerden tutsan elinde kalıyor

• Bunu neden öldürmüsler simdi? Günlerdir konusuluyor fakat neden öldürülmüs hic anlamadım.. Öldürülmesindeki amac ne? Bunun yası daha ufak, büyük olsaydı töre cinayeti akla gelirdi, cinsel saldırı ve sapıklık desek, süpheler kendi ailesi üzerinde yogunlasıyor.. Yani kızın akrabalarindan biri sapık mı? Olayın sebebini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 23:15:33 >
  • Alıntı

metni:
    Ben çocuğun canının vahşice katledilmesinden önce ne kadar acımış olabileceğini düşünürken siz farklı şeyler düşünüyorsunuz

Yani ölüm acıtır tabii bununla herkes empati yapabilir ve bu tarz seylerin duygusallıgından daha önemli seyler var o da, cocuk neden ve kim tarafından öldürüldü ve öldürene ne yapılacak? Sahsen bu tarz ağır sucların sonunun ölüm olması gerektigini düsünüyorum.. Bu cinlilerin uyguladıgı sistem güzel.. Mahkumu arabaya bindireceksin, ormanlik alana götürüp, orada ensesinden tüfekle vuracaksın

@AREryilmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 23:19:8 >
  • Açık konuşayım. İdam cezası geri gelmeli böyle infial yaratan suçlar için.

Artık hapuahaneler suçluları kaldırmıyor, hepimiz suçlular ile iç içe yaşıyoruz.

Ingilterede artık telefon vb çalışmasına polis bakıyormuş bile .

Şu anki yasalar suç dalgasını kontrol edemiyor. Eğer bir başkasının canını alıyorsan devletinde senin canını alma hakkı olmalı.

Halk oylamasına sunulsun, idam cezası geri gelsin.

• Periah kullanıcısına yanıt

Bu iktidarla olmaz iktidar degisirse olur.. Enseden vurma seklinde olmalı.. Hoca falan, cezaevi görevlilerini mesgul etme gibi seylere bile gerek yok ormanlik alana götüreceksin temiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 23:19:20 >

Infial e gerek yok. Kasten adam öldürme sucsuz yere kafana göre durumlarin hepsinde Idam gelmeli. Hirsizlik mi yapılmış 1 gün bile yatirmayip elini kesip salacaksin geri o sekilde. Bakalım ne yapıyorlar ondan sonra.

• shankssan kullanıcısına yanıt

El kesmeyi falan geçin. Bu ülkede akraba evliliği sapıklığı yüzünden zaten nufus özürlü ve hastalıklı insan kaynıyor. Birde ortalığı çolaklarla doldurmanın bir anlamı yok.

Zamaninda osmanli elcilerini kaziga oturtan vlad tepes style daha uygun ama gunumuzde boyle cezalar vermek bizi barbar gosterir yine de bu tip suclunun hayatini sonlandirmak gerekiyor bunu olene kadar besleyemezsin sokakta nasil zararli it itlaf ediliyorsa itlaflik insanlar da itlaf edilmeli itlaf etmezsen bunlardan ureyenler torunlarinin bile basina bela olur..

Ayrica duygusal biri degilim bunu duygusalliktan degil mantiga oturtarak yazdim bir tasta 3 kus.. topluma ibret olur, zararli insan itlaf edilince ayni sucu bir daha isleyemez, henuz uremediyse soyundan gelenler de suc isleyemezler mukemmel olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Eylül 2024; 23:30:20 >
  • SON DAKİKA: Narin'in babası serbest bırakıldı.

• Olay kan dondurucu. Yorumları okuyayım dedim onlar daha kan dondurucu. Böylesine hunharca bir cinayeti İslâm'a mal etmeye kalkışan herkes aşağılıktır. Suç kişiseldir.

New York'taki sinagog olayında çocuklara her türlü fantaziyi uygulamış adamlara ses yok, epstein olayında çocuklara fantazi plus plus yapılmış ses yok, KAKA örgütü dağda her türlü tacizi yapmış ses yok, ama adam ben müslüman görünümlüyüm dediği için bizim mastürbasyoncu tayfa başlamış "oma möslömonlor höp boyledir yow".

Bu ülkede çoluğu çocuğu öldüren sakat bırakan köpekler bile alındıkları yere bırakılıyor. İnsan hayatının zerre önemi yok. Herşey unutuluyor gidiyor. Aynı olaylara sanki hiç yaşamamış gibi tepki gösteriyoruz bu olayın birebir benzeri leyla aldemir olayında yaşandı ne değişti. Köpekçilere bile söz geçiremiyorsun, yasa yapıyon tanımıyorlar. Çocuğu köpekler parçalamış öldürmüş okula giderken, insan hayatı köpeğin hayatından üstün değildir, aç kalmışlar parçalamışlar diyor. Yani çocuğu kuzu oğlak yerine koyuyor, rahatça yenilebilir. Sen bu kafadan sorunlulara bile söz geçiremiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 10 Eylül 2024; 8:55:48 >
  • lextor kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı şeyin laciverti benim için arada bir fark yok ancak en geride kalmışının hangisi olduğu belli ve benim çevremi etkilediği için mutsuz olduğumdan sivri yorum yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olayın islam, hristiyanlık, yahudilik, budizm ile ilgisi yok. Bambaşka bir mesele var.

Durumu siyasete katmaya çalışan KAKA örgütü ve siyasi uzantısı çay demliği işin içerisinde başka bir bit yeniğinin olduğunun işaretçisi. Telaşla sokağı ayağa kaldırmaya çalıştılar ama tutmadı. Bunun arkasından bu örgütlere bağlı cinayet silsilesi gelirse şaşırmamak lazım. Durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 10 Eylül 2024; 9:33:31 >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt

beyaztrolle kırmızı trolle ilgili bir şey göremedim. Benim gördüğüm şey direkt örgüt ve çay demliği işin içersinde. Devlet devletliğini yapıp sonucu kamuoyuyla paylaşırsa göreceğiz bakalım mesele ne imiş.

• Pazar günü NTV' ye çıkan Adli Tıp Prof' u "Cesed suyun içinde muhafaza edildiği için cesette çürüme olmayacağını ve delillerin toplanabileceğini düşünüyorum" demişti.

Ancak bugün başka bir Adli Tıp görevlisi "Suyun içinde cesed hızlıca çürüdüğü için pek delil elde edemedik" dedi...

• Akstrev kullanıcısına yanıt

İnancına uygun yaşamayan değil, hadis dindarları oldukları için. Kuranı bir kenara bıraktıkları için olabilir. Bu ülkede insanların önemli çoğunluğu din olarak hadislerden duyduklarını uyguluyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.