Yani buradan cinayetin içinde ailede var diye anlıyoruz.Bakalım bu işin sonu nereye varacak... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 10 Eylül 2024; 12:29:27 > |
Narin’in 7 yaşındaki ablasının yıllar önce ‘Merdivenden düşerek’ hayatını kaybettiği ortaya çıktı. (4. sayfa)
-
-
Bu tarz cinayetlerde çok büyük oranda katil hep aile içinden çıkıyor. Yabancının katil çıktığı olaylar aile içinden çıktığından çok daha az.
-
Cefakar anadolu insanı asla böyle bişey yapmaz iftira atmayın.
-
Ölüm bircoguna kurtulus. Surunecek ki köpek gibi gorenler e ibret olacak. Gorenler yeltenmeyi bırak akillarindan bile gecirmeyecek. Colak sakat takilsinlar birbirleri ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ablası görülmemesi gereken birşey gördüyse merdivenden itildiyse ? Narinde görülmemesi gereken birşey görmüş olmalı ki aynı kaderi yaşadı :( Aile içinde birilerin ilişkisi olabilir.. Valla çok moralim bozuluyor benim bu olaya keşke yaşanmasaydı böyle birşey bir can çocuk daha kıymak bu kadar kolay olamaz yaaa vicdan yoksunu allah cezalarını versin
-
iyi de Narin in bir sürü de erkek kardeşi var o erkek kardeşlerin gözleri kör mü? onlar hiç mi bir şey görmediler duymadılar?
kadın güzel alımlı birmem ne olsa derim ki olabilir.
kaldı ki amca Salim zengin biri istese 20 yaşında genç güzel bir kızla da evlenebilir o bölgede olmayan iş değil. yani kala kala o kadına mı kaldı?
yeni bir şeyler görmek için bakış açımızı değiştirmek gerek.
-
Narin davasında, köy imamı ve büyük amca Hüseyin Güran'ın ikinci eşi de gözaltına alındı.
-
evet arkadaşlar aile ve komşular hiçbir şeklide konuşmuyorlar görmedim duymadım modundalar aslındas hepsi biliyorlar aşiret köy ağası uçları baskı yapıyor anlaşılan gözlatında olan alayı hepsi konuşana kada hapiste tutulması lazım
eyy diyarbakır narin olayı sizin suçunuz ayıbınız temizleyin içinizdek pislikleri
-
Narin’e uzanan eller kırılsın.
#narinçocuğaneyaptınız #naringüranicinadalet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İdam cezasının dönüşü teorik olarak mümkün olsa da, Türkiye Avrupa Konseyi üyeliğinden çıkmak istememesi, 6. ve 13. ek protokollerin ilgası, Anayasa m. 90/5’e dokunmanın güçlüğü, olağan gerçeklikte cezanın kanunlaşmasını çok güç kılıyor. Bir de AB'nin terör suçlamasıyla karşılaşan sanıkları iade etmesi de bu durumda mümkün olmaz. Türkiye bu tür bir güçlükle uğraşmayı da istemeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samuel-Vanunu -- 12 Eylül 2024; 2:6:57 > -
Eli kanlıların listesi
-
hee hiçbiri konuşmuyor öyle mi ben jandarma olsam o köyü komple ataşe verirdim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X