Şimdi Ara

Naruto (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
548.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben yeni başlıcam anime izlemeye hangi seriden başlamamı önerirsiniz?
    naruto fln deniyordu, naruto shippuuden ilk 5 bölüm yükledim, ama pek bilgim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ben yeni başlıcam anime izlemeye hangi seriden başlamamı önerirsiniz?
    naruto fln deniyordu, naruto shippuuden ilk 5 bölüm yükledim, ama pek bilgim yok

hayır narutonun 220 bölümünden başlayacaksın ondan sonra naruto shippuuden'i izleyeceksin. 220 bölümlük narutonun tamamını izleme gerek yok. 140'dan sonrası mı ne filler bölümlerdi, fillerları izlemek zorunda değilsin.
  • bence ilk kotasız san narutodan başla shippuden e sonra geçersin naruto 220 bölüm ü var bence shippuden ztn çok yavaş gelişiyo o zmna kdr bi kaç bölüm daha çıkar onlarıda izlersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

bu arada şu sasuke yide amma abartı lar bide animenin ismi naruto yazmışlar :D bence animenin ismi sasuke olmalıydı narutoya bi özellik vermemişler bile bune yani insan en azından byakugan fln verir :)
    SPOİLER!!!
    örneğin ilerde bi teknik öreniyo mangada shirukenrasengan mı ne onu bile kullanamıyo bişiler oluyodu bunun gibi

ama tahminimce bu animede naruto da gelişçek ilerde

şuan mangada sasuke'yi ön plana çıkardıkları doğru ama part1 i hatırla.ilk başlarda naruto neredeyse yürüyemiyordu.hep sasuke naruto'yu kurtarıyordu ve sasuke gerçekten çok güçlüydü.ama özellkle 60. bölümdensonra naruto çok güçlenmeye başladı.o kadar ki sasuke depresyona girdi ve köyden kaçtı.

naruto'nun bir gizli gücü ortaya çıkıcak gibi.çünkü naruto konoha'dan değil bence.belki geçmişini öğrenince kan bağlarıyla gelen bir gizli gücü çıkabilir.

o dediğin tekniği kullanamamasının sebebi teknikle kendinede çok büyük zarar verdi.kolunu paramparça etti teknik ki daha tekniğin %50 si tamamlanmıştı.%100 ü sen düşün artık,deidara'nın kendini patlatmasından çok büyük bir patlama çıkar ortaya.

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

ben yeni başlıcam anime izlemeye hangi seriden başlamamı önerirsiniz?

eğer ingilizcen iyiyse naruto'dan başla derim.çünkü ilk serinin türçe altyazısı yok.ama ingilizcen iyi değilse bleach,death note,full metal alchemist gibi animelerle başla.bunların türkçe altyazıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 5 Ağustos 2007; 15:50:52 >
  • maksimus

SPOİLER
    bencede bi güç çıkabilir eet konoha dan deil kanıtı ise hiç mi akrabası olmaz annesi fln öldü tmmda hiçmi olmaz yani bide bu sonlarda çıkan peine mi ne oda narutoya benzettim benziyo piercing li olan dediğim o mesala yandan piercing siz hali aynı naruto naruto nun gizli güçü çıkcak bencede bide bu rasengan gibi bi tekniğin gelişmişi fln olabilir yinede ztn yondaime ı sadece sen geçebiirsin fln diyodu narutoya kakashi bide yondaıme ın ztn rasengan ı gelişmiş bişi di baya bi işte onun gibi geliştirerek geçebilirsin diyo galibaha
  • benim bildiğim rasenganın 8 evresi var ve yondaime rasenganı geliştirdiğinde ilk aşamada iken bırakmış rasenganı.belki geliştirmek için chakra'sı yetersizdi.zira naruto'da kyuubi'nin chakrasından hariç bile hayvani chakrası var.

Naruto'nun gizli gücü olurmu olmaz mı, olursa güçlü bişi olurmu bilemem.

bide mangada şu sharingandan güçlü bir teknik çıkmasını isterim.mangada uchiha'ları çok abarttılar.sharinganın hergün yeni bir evresi çıkıyor.ama mesela byakugan olduğu yerde sayıyor.
  • ben o naruto shupi ye başladım kopuk bişi ya güzel yapmışlar haketten...ilk naruto yuda izlemiştim ama ik bölümünü sadece...
  • torrentlere baktımda shippuden den başka düzgün yok, naruto var ama onlar biraz zor iner
    part1 naruto ndirebiliceğim http linklerinin olduğu site fln varsa verirseniz güzel olur
  • SPOILERR !!!!

Naruto zaten elementleri kullanmasını öğrenecek ileride ve bu elementleri karıştırıp Rasengan'a katacak ;)

SPOILERR !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 5 Ağustos 2007; 17:44:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

SPOILERR !!!!

Naruto zaten elementleri kullanmasını öğrenecek ileride ve bu elementleri karıştırıp Rasengan'a katacak ;)

SPOILERR !!!!

SPOİLER!!
    ztn mangada öğrenmişti bi yerde bu elementleri ve shuriken rasengan yaptı wind i fln birleştirerek

edit:spoiler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 5 Ağustos 2007; 17:51:52 >
  • bu arada katsada noollcak bilemem çünkü rasengan ı ıskalama riskide var hemde başka teknikler öğrense daha faydalı olabilir çünkü rasengan ı her zmn tutturcak gibi bi olasılığı yok biri de çıkp şuna ii lik yapsında örn. itachi versin tek gözünü be sharinganı olsun :D bu arada biri demiş uchiha ları çok abartmışlar doğru bencede çok abartılmış yok o bomba yı flln görüyo teknik çalıyo ne kaldıki tek başına hayatta yenilemez gibi bişigözüne baktınmı mangekyou da ona işkence fln ediyodu galibaha it achi kakashiye yapmıştı
  • @ furkan: şu spoiler yazının renklerini düzgün yapsan diyorum. ayrıca yazının başına ve sonuna mutlaka SPOİLER!!! iberisini ekle, tekrar tekrar tekrarlatmayın böyle şeyleri
  • SPOILER !!!!

furkan yeni rasenganı görmeden saçma saçma konuşma...normal rasengan'dan yaklaşık 6-7 kat daha büyük birşey ortaya çıkıyor ve bunun patladığını düşün...

SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRrr
  • arkadaşlar spoiler verirken yukarıda AlpTéKiN'in verdiği kodu(#F1F1F1) kullanın.zira beyaz kullansanız bile belli oluyor.

@KageBunshinNoJutsu

valla 6-7 kat demek biraz haksızlık olur.çünkü normal rasengan rakibi yaralarken bu akatsuki'den bir elemanın 2 canını birden aldı.

• sen hangisni diyon benim bildiğim bnaruto 2 tane gelişmiş kullandı biri oodama rasengan 2. ise shirukenrasengan mı neydi windi fln katıyodu diye biliyom onda ama onuın yüzünden kolu sakatlandı diye biliyom :)
  • Arkadaşlar mangalar için ayrı konu açın isterseniz, bende anime spoilerıdır diye okuyorum ama animenin çok ilersinde yazdıklarınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Arkadaşlar mangalar için ayrı konu açın isterseniz, bende anime spoilerıdır diye okuyorum ama animenin çok ilersinde yazdıklarınız.

Manga için ayrı konu açtım.

Manga sohbetine o konuda devam edelim arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

bu naruto'yu heryerde duyuyorum ama izlemek nasip olmadı. siz hangi kanalda izliyosunuz. merak ettim şimdi.

eger almancan ve uydu alıcın varsa RTL2 de hafta içi hergün 16:40 da var...! :)
  • Arkadaşlar forumdan birkaç üyeye pm yolladım fakat beklediğim ilgiyi alamadım !! Küçüklüğümden beri çeşitli anime ler izledim fakat bunların anime klasmanına girdiğini bilmiyordum!! Fakat her zaman sevdiğim çizgi film tarzının bu olduğunu bildim Artık bu bölüme takılıyorum ... Elfen lied i indirdim izledim çok beğendim şimdi ise naruto ya çok felaket sarmış durumdayım Fakat ilk 20 bölümü indirdim kota tavan yaptı :) DH den istediğm bana bu naruto episode lerinin DVD sini yollayabilecek warmı ?! Kargo parasını ben öderim ... Yada aynı şehirdeysek elden de alabilirim.. Lütfen cevap ... !!

Çaresiz Naruto Fanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 7 Ağustos 2007; 0:56:39 >
  • Arkadaşlar ben bu narutoyu .rmvb formatında izlemek istiyorum. Çünkü 64 mb gibi bişey. Ama diğeri 100lerde. Ben bir iki site biliyorum. Ama linkler ölmüş. Sizin bildiğiniz site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *bu**rock -- 7 Ağustos 2007; 20:38:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.