Şimdi Ara

Naruto (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
547.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siegfried o öldü fln diyolardı kafam karıştı brz belki 4.hokage de ölmedi ilerde çıkcak

edit: baurada yaccaktım unutmuşum bi yerde diyodu itachi galibaha o sırada bu mangeyou sharingan ı kullan başkası fln var diyolardı oda işte oymuş demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 28 Temmuz 2007; 22:42:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

Aslında ne söylediğini bilmesen daha iyiydi,bundan sonra animeyi izlerken aynı zevki almayabilirsin çünkü bu içinde bulunduğumuz Gaara bölümünde tanışacaksın onla. Valla cevabı gerçekten istiyosan söliyim ama ben yinede okumak istemeyenlerin görmemesi için rengini değiştiricem yazının.

Spoiler

O adam Tobi.Gaara'yı kurtarma bölümünde ilk defa çıkacak ortaya. Akatsuki'nin gerçek patronu oymuş ve meğer bir uchiha'ymış. Uchiha Madara. Hem de uchiha'ların en güçlüsü diye bahsedilen birisi. ilk defa mangekyou sharinganı onun kullanabildiği söyleniyor. Kyubi bile gücünü tanıyor. Shipuuden'in ilk bölümünde bir kısmını gördüğümüz sahnede, sasuke naruto'nun aklına girdiğinde bahsediyor kyubi onun hakkında. üzerinde bir sürü spekülasyon var. Sasuke ile naruto'nun dövüştüğü yerdeki heykellerden birinin de ona ait olduğu söyleniyor kimilerince. Daha o konuda herşeyi öğrenmedik yani.

Spoiler

Manga okumayanlar aşağıyı direk geçsin.

SPOİLER.

Tobi Madara değil.Çünkü Madara'nın gücünü istiyor.İngilizcem perk iyi değil ama forumlarda yazanlara göre öyle.Neyse bir iki güne türkçesi çıkar bizde okuruz.Birde sojobo idi heralde bir tenju teorisi vardı.Ne kadar doğrudur bilinmez ama manga git gite doğruluyor teoriyi.

SPOİLER

ya bu beyaz yazma işi olmuyor.buraya bir spoiler butonu eklenmesi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sasaki Kojiro -- 28 Temmuz 2007; 22:50:48 >
  • way bea süpermiş , bu arada şu tobi dediğiniz eleman kakashinin cocukluk arkadaşı değilmi sharinganı olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

way bea süpermiş , bu arada şu tobi dediğiniz eleman kakashinin cocukluk arkadaşı değilmi sharinganı olan ?

spoiler

kesin diyemem ama büyük ihtimalle o

spoiler
  • bu arada mangayı indirmeden okumak isteyenler

www.onemanga.com

im sexy mammaaa

şarkı süferrrr bu arada :D coştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 28 Temmuz 2007; 23:16:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

way bea süpermiş , bu arada şu tobi dediğiniz eleman kakashinin cocukluk arkadaşı değilmi sharinganı olan ?

o tobi deil obito bide o sharingan i bi görevde vermişti ve o sırada öldü galibaha
  • bu arada mangadan brz izledim i ioluyo ama türkçesi yokmu?saın şu ilerki bölümden başlayanı vermeyin daha oraya gelmedim :) 275 üstü
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

siegfried o öldü fln diyolardı kafam karıştı brz belki 4.hokage de ölmedi ilerde çıkcak

edit: baurada yaccaktım unutmuşum bi yerde diyodu itachi galibaha o sırada bu mangeyou sharingan ı kullan başkası fln var diyolardı oda işte oymuş demekki

4. hokage'ın ölmemesi gibi bi durum söz konusu değil. Yaptığı jutsu ölmesini gerektiriyordu. Kurtuluşu yok.

evet.itachi sasuke'ye senle birlikte 3 kişi olucak mangekyou'yu kullanabileceklerin sayısı demişti.itachi dışında kalan kişi de o oluyor anlaşılan.

spoiler

tobi'nin, obito olması cidden saçma olur.bütün vücudu ezilmişti. Ayrıca kakashi'yi tanıması gerekirdi her halükarda. Akatsuki gibi bir organizasyonu neden kurmuş olabileceği ise tamamen cevap verilemeyecek bir konu eğer obito'ysa.

Tobi'nin uchiha madara olduğu artık kesinleşti diyebilirim. Eğer o değilse bu kadar güçlü nasıl olabileceğini açıklamak mümkün değil. Son cümlede şöyle diyor aynen tercüme ediyorum.

"Sharingan'ın gerçek gücü... benim gücüm.... Uchiha madara'nın gücü..."

Bence gayet açıkça ben uchiha madara'yım demiş.

spoiler
  • olabilir oda bu arada 275+ bölümlerin bi yerde türkçesi varmı izliyom ingilizce yarısını anlıyom
  • ben şimdi 2 ss atçam birinde o bi tane adam var so bölümünden diyo my power uchiha madara power's bide sharingan fln var
  • diğer resim çok büyük olmuyo neyse ondada ztn sharinganı göseriyo
  • Bence buraya koymana gerek yoktu.Mangayı takip edenler zaten görmüştür.Takip etmeyenlerin de görmek isteyeceğinden emin değilim.

Bence sen ingilizceden devam et.Sözlüğe baka baka ingilizceni ilerletirsin hem de tercümenin tercümesini okumak anlamı çok değiştiriyor.
  • evet lütfen spoiler vermeyelim

bu arada yazıldı mı bilmiyorum ama haber vereyim yine de, haftaya 2 bölüm birden var animesinde
  • mod.dan bi isteğim var spoiler butonu eklensin siteye
  • spoiler butonunu modlar ekleyemez, bunu forum yönetiminden isteyeceksiniz ki buna özel forum kodları eklensin. ayrıca sırf anime konusu için böyle bir çaba içerisine gireceklerini düşünmüyorum.

spolierin geçtiği yerler arasına SPOİLER!!! yani hem başına ve sonuna SPOİLER!!! yazarsanız ve yazıyı da beyaz yaparsanız şimdilik idareten en iyi çözüm gibi. ben mesela spoiler ibaresini görünce direk es geçiyorum, okumuyorum
  • arkadaşlar bu arada bildiğim kadarıyla ağustosun 8'inde narutonun 4. filmi gösterime giriyor. ilk günlerde çıkacak sinemadan kamera çekimleri sallayın, 2 ay sonra ful kalite divx'leri çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

arkadaşlar bu arada bildiğim kadarıyla ağustosun 8'inde narutonun 4. filmi gösterime giriyor. ilk günlerde çıkacak sinemadan kamera çekimleri sallayın, 2 ay sonra ful kalite divx'leri çıkar

benim yeni filmden bir beklentim yok.belki 3. film gibi vasatın vasatı bir filler olmaz ama yinede bir filler bölüm olacağı kesin.nisan aylarında yayınlanan trailer'larda film dehşet bişi gibi görünüyordu ama yeni çıkan trailerlara bakılırsa film para kazanmak amaçlı konuyla alakasız bir filler olacağı kesin.

bu arada

02.08.2007 22. Chiyo`s Inner Hand + 23. Father` and `Mother
    09.08.2007 24. The Third Kazekage
    16.08.2007 25. Between Life and Death in Three Minutes
    23.08.2007 26. 10 Puppets VS 100 Puppets
    30.08.2007 27. Granted Dream

buradan anlaşılacağı gibi sasori=chiyo+sakura savaşı 27. bölümde son bulucak.30 veya 32. bölümlerde de gaara arc son bulur.
  • internette 2. si var ama yurt dışında ki sitelerde,(ebay, amazon vb...) türkiye'den bi sitede ben daha görmedim...!!! ayrıca ps2 için yurt dışından alınan oyunlar burda çalışmaz ki, orda görüntü ayarları NTSC, burda PAL... ps3'de böle bi sorun yok, istediğin ülkeden alabiliyon oyunu... ulen bi ps3 mü alsak n'apsak...!?? neyse artık beklicez bakalım oyunun 2. sinin türkiye'ye gelmesini, o da uzak bi ihtimal ama, hadi hayırlısı....!!!
  • www.tv-links.co.uk adresinde, anime manga sekmesinde naruto'nun bütün bölümleri + 4 filmi var... izlemeyenlere duyurulur.... :)
  • oh oh anime bölümü manga olmuş.Bende tobi nin kakashi nin eski arkadaşı olduğunu düşünüyorum.Nede olsa onunda tek gözü kalmıştı.Bence gayet mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.