Şimdi Ara

Naruto (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
547.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

oh oh anime bölümü manga olmuş.Bende tobi nin kakashi nin eski arkadaşı olduğunu düşünüyorum.Nede olsa onunda tek gözü kalmıştı.Bence gayet mantıklı.

SPOİLER!!! yazın arkadaşım daha kaç defa dicez, yukarda hiç yazdıklarımıza bakmıyor musunuz, uyarıları okumuyor musunuz
  • !!!SPOİLER!!!

bence tobi nin obito olması zor çünkü benim bildiğim kdrıyla kakashi gözünü verdiği zmn ölmek üzereydi

!!!SPOİLER!!!

(Spoiler deneme :D )
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

!!!SPOİLER!!!

bence tobi nin obito olması zor çünkü benim bildiğim kdrıyla kakashi gözünü verdiği zmn ölmek üzereydi

!!!SPOİLER!!!

(Spoiler deneme :D )

SPOİLER !!!!!

ama öldüğünü göstermiyor :P

SPOİLER !!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

spoiler butonunu modlar ekleyemez, bunu forum yönetiminden isteyeceksiniz ki buna özel forum kodları eklensin. ayrıca sırf anime konusu için böyle bir çaba içerisine gireceklerini düşünmüyorum.

spolierin geçtiği yerler arasına SPOİLER!!! yani hem başına ve sonuna SPOİLER!!! yazarsanız ve yazıyı da beyaz yaparsanız şimdilik idareten en iyi çözüm gibi. ben mesela spoiler ibaresini görünce direk es geçiyorum, okumuyorum

Modlar zaten forum yönetimi olmuyor mu

Ben bu spoiler butonu konusunu daha önce gündeme getirmiştim, gerçekleştirmeyi düşünmüyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

spoiler butonunu modlar ekleyemez, bunu forum yönetiminden isteyeceksiniz ki buna özel forum kodları eklensin. ayrıca sırf anime konusu için böyle bir çaba içerisine gireceklerini düşünmüyorum.

spolierin geçtiği yerler arasına SPOİLER!!! yani hem başına ve sonuna SPOİLER!!! yazarsanız ve yazıyı da beyaz yaparsanız şimdilik idareten en iyi çözüm gibi. ben mesela spoiler ibaresini görünce direk es geçiyorum, okumuyorum

Ben bu spoiler butonu konusunu daha önce gündeme getirmiştim, gerçekleştirmeyi düşünmüyoruz.

uzun iş zaten Spoiler olayını foruma koymak , Beyaz yazı ideal bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

quote:

o zaman yazı renklerinin içine forumun zemin renginide ekleyin.beyaz yine okunuyor.
  • #F1F1F1

Ben bunu biliyorum. Diğer koyu mesaj zemini için olanı bilmiyorum.

deneme
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ya şaka gibi.... ps2 için, naruto'nun ne uzumaki cronicles 1-2 ne de ultimate ninja 1-2 oyunları türkiye'de var... adamlar buna inat yapar gibi ultimate ninja'nın 3. sünü çıkarmışlar, bi de dvd'si ile birlikte satıyolar.... oyunun videosunu seyrettim, çok deli manyak olmuş walla, 40'dan fazla karakter, 1. ve 2. hokage, curse mark sasuke ve gerçek nine tailed naruto.... ahanda youtube'da ki linki:http://www.youtube.com/watch?v=KF8zu4ac-rg
  • naruto nun uzumaki cronichles var ben oynadım gelmişti türkiye ye nun 1-2 de öle ama 2 yi ben oynamadım ama nette söleyenler var ama yinede yok sayılır çok zor bulunuyo oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 2 Ağustos 2007; 23:50:47 >
  • bu arada naruto ultimate ninja 4 çıkıyo diyolar anlamadım şimdi :)

http://www.youtube.com/watch?v=DwTLIqzH_X4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 3 Ağustos 2007; 0:00:54 >
  • ben bulamadım hiçbir yerde onları yaa...!!! o naruto 4 diyo ama ps3 için çıkacak olan naruto:rise of a ninja'nın videosu değil mi..!!??..... bizi kekliyolar walla....!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeGoYa -- 3 Ağustos 2007; 18:58:48 >
  • nun 4 ün çıkmasına belki vardır daha çıkmadan çok önceki video fln dır bilmiyom ki ama o naruto shippuden narutimate accel olabilir
  • arkadaşlar oyun muhabbetini burada yapmasak pek nasıl olur ?
  • haklısın, o olabilir...
    quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

nun 4 ün çıkmasına belki vardır daha çıkmadan çok önceki video fln dır bilmiyom ki ama o naruto shippuden narutimate accel olabilir

• bu naruto'yu heryerde duyuyorum ama izlemek nasip olmadı. siz hangi kanalda izliyosunuz. merak ettim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WapTRyphoon

bu naruto'yu heryerde duyuyorum ama izlemek nasip olmadı. siz hangi kanalda izliyosunuz. merak ettim şimdi.

internetten indiriyoruz.türk tv'lerinde gösterilmiyor.
  • !!!SPOİLER!!!
    sizce ne olcak yeni bölümde hepsi de tam birbirini buldu gibi bişi mangada sizce sonucunda ne olcak
  • 022-023'ü izledim. Son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü, ama hala yeterince iyi değil :))

SPOILER

Sasori baya yakışıklıymış :) Açıkçası 3. Kazekage'nin kukla olmasına çok şaşırdım, 15 yaşındaki çocuk zamanında Kazekage'yi nasıl yenmiştir anlamadım. Kesin bizans oyunları olmuştur ya neyse.

Şu Gai Team'de bir türlü kurtulamadı kopyalarından. Sakura ve Grandma Sasori'yi yenebilecek mi bakalım? E tabii ki yenecek yenemezlerse Sakura'nın ölmesi gerekir ki bu da pek beklenmeyen birşey :D

SPOILER
  • SPOİLER!!!

bu arada denilen gibi tobi obito olabilir dikkatli baktımda resme sanki sharingan ı sağ gözünde kakashi ye ise sol gözünü verdi yani sağ gözü sharingan iso o obito olabilir
  • bu arada şu sasuke yide amma abartı lar bide animenin ismi naruto yazmışlar :D bence animenin ismi sasuke olmalıydı narutoya bi özellik vermemişler bile bune yani insan en azından byakugan fln verir :)
    SPOİLER!!!
    örneğin ilerde bi teknik öreniyo mangada shirukenrasengan mı ne onu bile kullanamıyo bişiler oluyodu bunun gibi

ama tahminimce bu animede naruto da gelişçek ilerde
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.