Şimdi Ara

Naruto (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
547.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Elmedin

raw linklerden kaçınalım, caponca bilmiyoz biz

niye, daha iyi caponcanı geliştirirsin.

bu arada bu konuda mangadan bahsediliyormu yoksa manga için yeni bir konu açalım mangayla ilgili yazılarımızı orada yazalım.
  • arkadaşlar bu son bölümde nie gai sensei nin takımı kopyalarına karşı savaşıyorlar? adamlar zınk! diye kaybolabiliyorlar kaçsın gitsinler o zmn.sebebini bilenler açıklarsa sevinirim malum kaçırmış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut -- 26 Temmuz 2007; 22:32:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juggernaut

arkadaşlar bu son bölümde nie gai sensei nin takımı kopyalarına karşı savaşıyorlar? adamlar zınk! diye kaybolabiliyorlar kaçsın gitsinler o zmn.sebebini bilenler açıklarsa sevinirim malum kaçırmış olabilirim.

onlar akatsukinin tuzağı.gai ekibi mührü kaldırdığında akatsukinin tuzağına yakalandılar.yani onları yenmeden zınk diye kaybolamıyorsun.çünkü onlarda aynı güçte ve onlarda peşinden gelir.
  • ya abicim noldu bana böyle ya ben animeye narutoyla başladım çok severdim şimdi bir soğuma oldu.Galiba salaklık yapıp tüm fillerları izlediğim için shippuuden hiç sarmadı beni hatta 15 te bıraktım bidaha başliyim diyorum galiba int düşük olduundan böyle oldu bakıcaz artık.napıcam ben ya hem izlemek istiyorum hemde istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: John

ya abicim noldu bana böyle ya ben animeye narutoyla başladım çok severdim şimdi bir soğuma oldu.Galiba salaklık yapıp tüm fillerları izlediğim için shippuuden hiç sarmadı beni hatta 15 te bıraktım bidaha başliyim diyorum galiba int düşük olduundan böyle oldu bakıcaz artık.napıcam ben ya hem izlemek istiyorum hemde istemiyorum

eğer 15'ten itibaren izlemeyi bıraktıysan bence gaara olayı bitmeden başlama yoksa fillerlardakinden daha büyük hayal kırıklığı olur.yani 30. bölüme kadar izleme bence.

bende senin gibi animeyi izlemeyi bırakayım diyorum ama bi ara mangaya bulaştık.merak işte ''burası animede nasıl anlatıldı'' merakı yüzünden izliyorum.
  • Benim bir arkadasta bu hastaligi bana bulastirdi bir gunde ilk 19 bolumu izledim tabi kota mort oldu simdi agustosun 1 ni bekliyorum kota 0 lansinda izliyeyim diye kivraniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

quote:

Orjinalden alıntı: Juggernaut

arkadaşlar bu son bölümde nie gai sensei nin takımı kopyalarına karşı savaşıyorlar? adamlar zınk! diye kaybolabiliyorlar kaçsın gitsinler o zmn.sebebini bilenler açıklarsa sevinirim malum kaçırmış olabilirim.

onlar akatsukinin tuzağı.gai ekibi mührü kaldırdığında akatsukinin tuzağına yakalandılar.yani onları yenmeden zınk diye kaybolamıyorsun.çünkü onlarda aynı güçte ve onlarda peşinden gelir.

tek çözüm yolu bence ortak bir noktada buluşup herkes başka karakterle savaşacak
  • @maximus

cevabın için saol

son postunda animeyi bırakmayı düşündüğünü belirtmişin.mangaya tercih ediyosunda manga anime nin tadını vermiyorki.birkaç mangasını indirdim naruto nun ama saman gibi geldi karakterler belli olmuyo renksiz fln benim baktığım sahte miydi yoksa yaw

@KageBushinNoJutsu
    dediğin çok mantıklı ama işte bilerek onları oyalıyorlar yoksa çoktan gaara nın olayı çözümlenmişti.
  • yapma yaw yavaşmı daha izlemedim 21i ama şimdiden hevesim kaçtı. haftaya 2 bölüm birden verdiklerine göre sağlam bişiy olmasını umarım. yaw mangayı okuduktan sonra anşmeyei beklemek dahada kıvrandırıyo. mangada çok alengilli bi yerde kalmıştı walla. neyse okumayanlar için spoiler olmasın şimdi.
  • ya benim evde bilgisayar yok o yüzden internet cafelerde sürünüyorum şimdilik, bi ps2 aldık onda da istediğimiz oyunu bulamıyoruz işte.... burdan gene herkese sesleniyorum.. ps2 için ; naruto: ultimate ninja 2 (orijinal, kopya değil) türkiye'de bulan, gören, duyan varsa ALLAH aşkına haber verin..!!! şimdiden teşekürler
  • naruto ultimate ninja nın orjinalini görmedim kopyası var burda satılıyo 1. oyunu ama bide internetlerde arasan 2 yi bulursun ben öle yaptım gelecek yakında nun 2
  • japonyadan sipariş vermen lazım original oyununu istiyorsan..
  • naruto nun oyunu nasıl bir şey ki?? RPG türü mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

naruto nun oyunu nasıl bir şey ki?? RPG türü mü?

SF & MK tarzında..
  • Mangası inanılmaz hızlandı. Son 2 chapterda 100 chapterda öğrenemeyeceğimiz kadar çok şey öğrendik. Serinin sonu yakın gibi gözüküyor. Bakalım ne zaman bitcek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 28 Temmuz 2007; 16:07:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

Mangası inanılmaz hızlandı. Son 2 chapterda 100 chapterda öğrenemeyeceğimiz kadar çok şey öğrendik. Serinin sonu yakın gibi gözüküyor. Bakalım ne zaman bitcek.

İnş. yavaşlamaz,bu hızda gider.Ah ah bide anime hızlı gitse.Mangada son 65,70 bölümde çok önemli 8,9 olay gerçekleşti.Gaara olayının mangada 35,40 bölüm sürdüğünü düşünürsek baya bi hızlandı manga.
  • orjinal oyun nunu bulmak naruto nun zor ben kopyasını bile zor buldum japonca olmayan versiyonda bulabilirsin kopya olmayan internet ten bazı sitelerde vardı ama naruto shippuden narutimateaccel in ingilizce versiyonu bulamazsın çünkü daha mayıs ta fln çıktı ondan daha japoncası var sadece çoıksa bile türkiyede bulman zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS
    İnş. yavaşlamaz,bu hızda gider.Ah ah bide anime hızlı gitse.Mangada son 65,70 bölümde çok önemli 8,9 olay gerçekleşti.Gaara olayının mangada 35,40 bölüm sürdüğünü düşünürsek baya bi hızlandı manga.

aslında şu anda birşeyler öğrendik ama kafada daha çok soru işareti oluşturdu bunlar. Bazıları serinin başından beri teoriler üreterek itachi'nin kötü olmadığını,öyle davranmak zorunda kaldığını söylüyordu mesela. acaba gerçeklik payı var mı? kyubi ile ilgili de bilinmeyen bir sürü şey var. Naruto kyubiye danışsa bayığa bir şeyler öğrenebilecek gibi gözüküyor. Akatsuki konusu hala muğlak... liste uzar gider. Spoiler yapmamak için ayrıntılara girmiyorum.
  • peki manganın son sayfasında şu yüzü halka gibi olan biri var o birşeyler söylüyor mangekyu sharingan falan filan , ne demek istiyorki orada acaba :S ?
  • Aslında ne söylediğini bilmesen daha iyiydi,bundan sonra animeyi izlerken aynı zevki almayabilirsin çünkü bu içinde bulunduğumuz Gaara bölümünde tanışacaksın onla. Valla cevabı gerçekten istiyosan söliyim ama ben yinede okumak istemeyenlerin görmemesi için rengini değiştiricem yazının.

Spoiler

O adam Tobi.Gaara'yı kurtarma bölümünde ilk defa çıkacak ortaya. Akatsuki'nin gerçek patronu oymuş ve meğer bir uchiha'ymış. Uchiha Madara. Hem de uchiha'ların en güçlüsü diye bahsedilen birisi. ilk defa mangekyou sharinganı onun kullanabildiği söyleniyor. Kyubi bile gücünü tanıyor. Shipuuden'in ilk bölümünde bir kısmını gördüğümüz sahnede, sasuke naruto'nun aklına girdiğinde bahsediyor kyubi onun hakkında. üzerinde bir sürü spekülasyon var. Sasuke ile naruto'nun dövüştüğü yerdeki heykellerden birinin de ona ait olduğu söyleniyor kimilerince. Daha o konuda herşeyi öğrenmedik yani.

Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 28 Temmuz 2007; 21:48:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.