Şimdi Ara

Naruto'daki bir ekipman :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar ne olduğunu bilmiyorum,gereksiz bir konu olarak görülebilir.Şahsen ben görsem gereksiz olduğunu söylerdim açıkçası.Hani şu Naruto'da muştalı bıçak tarzı birşey var ya.Muştalı kunai de olabilir ne olduğunu bilmiyorum.Muşta yerinden tutuluyor hani.onun adını söyleyebilir misiniz,size zahmet :)

• Asumanın çakra kılıçlarını diyorsun heralde. Trench Knife / Knuckle Knife diyorlarmış da Türkçesini bulamadım
  • çakra bıçakları deniyo anime'de kullanıcının çakrasına veya yeteneğine göre yetenekleri bıçakla kullanma yetisi kazandırıyo da sen bunu gerçek hayatta aramıcaksın umarım
  • Hayır gerçek hayatta aramıcam hahahahaha :D Kaç gündür merak ediyorum ya.Yeni başladım,5. sezondayım daha gecemedim Shippuuden'e bile.En ufak detaylar ilgimi çekiyor.Neyse teşekkür ederim yardımın için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fedaroza

Hayır gerçek hayatta aramıcam hahahahaha :D Kaç gündür merak ediyorum ya.Yeni başladım,5. sezondayım daha gecemedim Shippuuden'e bile.En ufak detaylar ilgimi çekiyor.Neyse teşekkür ederim yardımın için :)

Valla şu devirde emanetsiz adam gezmiyo tırsıyorum inceden sormakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

quote:

Hayır gerçek hayatta aramıcam hahahahaha :D Kaç gündür merak ediyorum ya.Yeni başladım,5. sezondayım daha gecemedim Shippuuden'e bile.En ufak detaylar ilgimi çekiyor.Neyse teşekkür ederim yardımın için :)

Hehheh,yaparız kaplanı kullanırız çakrayı,yararlanırız Kyuubi'den,öğreniriz Ero-Sannin'den mi dicez kavgada çakra bıçağıyla gezsek,hahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaman kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.