Şimdi Ara

Naruto Manga Finali Hakkında(spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Naruto Manga Finali Hakkında(spoiler içerir)
    Arkadaşlar naruto yeni yedinci hokage olmuş, ve kiba yedinci kendi kendine bıraktı diyor. Eminim bu soru fazla kişinin kafasına takılmıştır. Türkiyede araştırınca bi konu bile çıkmıyor ama yabancı sitelerde birçok forumda var bende açayım konuyu dedım belki kafasına takılanlar olur falan. Bi aralar Danzo hokage seçilmişti,acaba onun yuzunden mı oyle oldu desek olmuyor çünkü herkes yedinci diye hitap ediyor. E kibanın demeye çalıştığı şey ne peki ?

İkinci olarak; alttaki resimdede siyah çerçevede bir yazı yazıyor gördüyseniz dans eden yaprakların köyünde.. ateşler yanar diye. Acaba bu bir mesaj olabilir mi serinin devamına dair? Birde kurama var orada o ne amaçla orada acaba kurama köyde biryerdemi yoksa halen narutonun içindemi ?

Naruto Manga Finali Hakkında(spoiler içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltUzumaki -- 7 Mart 2015; 3:24:49 >

• Konusunda sorsan daha iyi olur, zaten kilitlenecektir.

2. Sorun, bana gore orada madara ve hashirama nin kurdugu koyun son durumu belirtiyor. Savas bitti, herkes mutlu mesut yasiyor diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri devam edecek zaten Naruto'nun oğlunun dönemindekileri konu alacak diye biliyorum.Ayrıca 7. hakkındakini İngilizcesini okuyarak kolaylıkla kontrol edebilirsin doğrusunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Seri devam edecek zaten Naruto'nun oğlunun dönemindekileri konu alacak diye biliyorum.Ayrıca 7. hakkındakini İngilizcesini okuyarak kolaylıkla kontrol edebilirsin doğrusunu.

Kishimoto gelmeyecegini aciklamisti.

• Bir çok sitede gördüm haberini kısa kısa seriler halinde bu baharda çıkacak diye.Boruto'nun filminin de çıkacağını düşününce zaten mantıksız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikideli13

Bir çok sitede gördüm haberini kısa kısa seriler halinde bu baharda çıkacak diye.Boruto'nun filminin de çıkacağını düşününce zaten mantıksız değil.

Bakalim daha ne kadar mahvedecek seriyi

• 1- Kiba orda kızla sohbet ediyor büyük ihtimal Naruto ilen bir anısından bahsediyor kızı etkilemek için Akamaru'ya onaylatıyor, tepki vermeyince kız zaten tepki veriyor altında bişey aramak boş.

2- Konoha zaten yaprak köyü, ateş konusu zaten anlatıldı üçüncü Hokage'nin ağzından özellikle, ordada Beş Kage Toplantısını Hokage'nin başlattığını söylemekten ileri gitmiyor.

Ayrıca Naruto'nun yeni serisi falan resmi olarak duyrulmadı sadece Naruto: Bood Prison filminin seneryosunu yazan kişi tarafından baharda Bolt için mini seri geleceği duyruldu başka resmi bişey yok. Serinin bitimiyle galeyana gelen Fanların olmasını umduğu gibi uydurduğu haberlere itimat etmeyin.

Manga final yaptığı için spoiler niteliği taşımayacak bu tarz soruları ana konudan sorabilirsin hoş anakonuda dahi spoiler serbestti Naruto Manga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 8 Mart 2015; 4:09:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SPARTACUS HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.