Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak, efsane serinin devamı niteliğindeki anime serisi. Hastaları için müjdemi isterim

Buyrun trailer:

www.hagaren.jp
    鋼の錬金術師 FULLMETAL ALCHEMIST 公式ホームページ
    http://www.hagaren.jp/special/trailer.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalFlush -- 28 Mart 2010; 18:48:00 >

• Gelecek ay yayınlanmaya başlayacak bir seri için bu 16 saniyelik promolar hiç etkileyici ve ilgi çekici değil. Ayrıca hikayenin nasıl devam edeceğini merak ediyorum. Çünkü

Abi kardeş ikiside kapının diğer tarafına geçerek bizim dünyamıza hoşgelmişlerdir ama bizim dünyamızda simya kullanamıyorlardı. İstisnalar kaideyi bozmaz.
  • Aslında mangaya bagli kalinacakmis bu sezonda.
    Yani al hala zırhının icinde ve diger tarafa gecmediler yanlis bilmiyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalFlush -- 21 Mart 2009; 6:08:30 >
  • hikayenin devamı değil yeni bir seri dersen daha iyi olur
  • Aslında hikayenin devami, izledigimiz ilk seride bildigim kadariyla manga dan uzaklasildi. Dolayisiyla aslında orjinale doncek hikaye de diyebiliriz.
  • Peki orijinale dönecek derken mangadan koptuğu yerden mi başlayacak yoksa en başından mı?
  • Mangayı okuyanlar manga ile ilgili biraz bilgi verirse iyi olur.

Movie nin sonunda iki kardeşte bizim dünyada kalıyorlardı ve al insandı ama videolarda al hala robot ve simya kullanabiliryorlar. ayrıca animede lust ölmüştü videoda lust da hayatta.

Dolayısıyla bana pek serinin devamı gibi gelmedi.

edit:
    videoya biraz daha dikkat edince

haughes da hayatta o zaman galiba anime epeyi bi geriden başlicak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 21 Mart 2009; 16:06:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

Mangayı okuyanlar manga ile ilgili biraz bilgi verirse iyi olur.

Movie nin sonunda iki kardeşte bizim dünyada kalıyorlardı ve al insandı ama videolarda al hala robot ve simya kullanabiliryorlar. ayrıca animede lust ölmüştü videoda lust da hayatta.

Dolayısıyla bana pek serinin devamı gibi gelmedi.

edit:
    videoya biraz daha dikkat edince

haughes da hayatta o zaman galiba anime epeyi bi geriden başlicak gibi.

anime baştan başlayacak zaten ve mangayı takip edecek yukarıda dediğim gibi sadece ilk seride mangadan ayrıldığı yere kadar özet olarak geçer sanırım hızlıca

• İlk seride nerede ayrıldı mangadan? Ayrıca manga hala çıkmaya devam ediyor mu?

Movie'da kardeşler bizim dünyamıza gelmişti. Alphonso zırhda değildi,
    serinin sonunda ise kardeşler ayrı dünyalardaydı ama Alphonso yine zırhta değildi,
    burada zırhta olduğuna nasıl bir başlangıç yapacaklar bilmiyorum. Yada ne için uğraş verecekler? Bedenlerini geri almak için mi? Zaten bedenlerini geri almışlardı. Yine aynı şey için mi savaş verecekler.

Benim pek hoşuma gitmedi yeni senaryo öyleyse. Bence kaldıkları yerden devam ettirmeleri gerekirdi madem adı Full Metal Alchemist 2 ise 1'in devamı olmalıydı.
  • bence böyle daha iyi bildiğim kadarıyla mangadan baya ayrılmışlardı ve mangası kaliteli baya okumuş olan varsa daha iyi bilgi verebilir buradan devam etseler saçmalama ihtimalleri inanılmaz yüksek olabilirdi 2 diye devamı şeklinde düşünmemek lazım baştan başlıyor diye düşünmek daha doğru
  • FMA sanırım 20. bölüm gibi mangadan ayrıldı ve kendi yolunu çizdi. Yani bizim bildiğimiz gibi bitmiyor sonu mangaya göre. Bu seferki mangaya göre devam edecek. Daha kimse bedenini geri almadı.
  • İlki daha inmedi inş. ikiye kadar indirmiş ve izlemiş olurum.
  • bencede baştan başlasın ve mangadan uzaklaşmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

bencede baştan başlasın ve mangadan uzaklaşmasın.

0 dan da olmaz sonuçta izlemiş olanlara sıkıcı gelir ama mangası gerçekten iyiymiş
    inş. animeye aktarımı güzel olur
    bide en önemli şey şu geriye geçiş noktalarını nasıl yapacaklar
    inşallah etkili iyi bi bahane bulurlar (ed rüya filan görüomuş)
    ya da arkadaşın dediği gibi hızlı bi özet yaparlar (böyle sacma olur bence ama)
    hadi bakalım nisana ne kaldı

@Lordmaster
    acele etme zaten hiç bitmesin isticeksin

• bende mangadan devam etmesi taraftarıyım her nekadar seri sonuna kadar çok güzel olmasına ve devam etmesini istememe rağmen. ama birbirinden ap ayrı iki hikaye olmasınıda istemem tabiki. yoksa mangayıda merakımdan okumaya kalkarım birbirinden ap ayrı iki hikaye olur kafayı yerim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: M!R4G3

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

bencede baştan başlasın ve mangadan uzaklaşmasın.

0 dan da olmaz sonuçta izlemiş olanlara sıkıcı gelir ama mangası gerçekten iyiymiş
    inş. animeye aktarımı güzel olur
    bide en önemli şey şu geriye geçiş noktalarını nasıl yapacaklar
    inşallah etkili iyi bi bahane bulurlar (ed rüya filan görüomuş)
    ya da arkadaşın dediği gibi hızlı bi özet yaparlar (böyle sacma olur bence ama)
    hadi bakalım nisana ne kaldı

@Lordmaster
    acele etme zaten hiç bitmesin isticeksin

ama hocam al yine metal zırh içinde bunu baglayamazlar ki. bağlasalar bile çok saçma bi şekilde olur. mangası çok güzel mangayı takip etsin ama narutonun başlarındaki gibi bir bölümde 2-3 manga serisi işlenecekse çok güzel olur. her bölümde bir manga arayada filler koyacaklarsa hiç izlenmez.

• Fullmetalin hastası oalrak ben de birkaç şey yazayım bari umarım merakınızı giderebilirim.Mangayı başından beri takip eden biri oalrak diyebileceğim ilk seriyi sevdiyseniz ikinci seriye tapacaksınız,devam etmesin güzel bitti diyenler bile fikrini değiştirecektir..Hatta uzun zamandır kendi kendime derdim bir OVA serisi çıksa mangayı takip eden diye dualarım duyuldu japonyadan,haberi ilk duyduğumdan bu yana çatlamaktayım nisan gelsin diye.

Öncelikle,mangaya yetişir araya filler girer gibi bir endişe ben de taşıyorum ama mangada beklenen büyük savaş çoktan patlak verdi finale doğru hızla ilerliyor mangası,yani düzgün bir yayın politikası izlenirse mangayla beraber biter bu seri.

Olaylar en başından başlayacak doğal olarak ama hikaye gitgide büyüyecek hiç görmediğiniz karakterler eklenecek.İlk serinin 20. bölüme kadar mangayı takip ettiği doğrudur ama o bölümler bile tamamen mangaya sadık kalmamış o bölümlerdeki bazı olaylarda detaylar var ufak ufak mangayı okuyan bilir.Bunun yanında manganın başından beri olan xing ülkesinden gelen karakterler ilk seride hiç yoktu.Animede kardeşlerin babası kötü bir adam olarak resmedilmişti mangada ise konumu daha farklı.

Spoiler olabilecek bilgiler vermek istemiyorum ama isterseniz bazı bariz farkları yazabilirim.Kısacası daha çok kahkaha daha çok gözyaşı var mangada,ilk seriden kat kat daha güzel ve sert bir tarza sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vayuz -- 24 Mart 2009; 15:46:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vayuz

Fullmetalin hastası oalrak ben de birkaç şey yazayım bari umarım merakınızı giderebilirim.Mangayı başından beri takip eden biri oalrak diyebileceğim ilk seriyi sevdiyseniz ikinci seriye tapacaksınız,devam etmesin güzel bitti diyenler bile fikrini değiştirecektir..Hatta uzun zamandır kendi kendime derdim bir OVA serisi çıksa mangayı takip eden diye dualarım duyuldu japonyadan,haberi ilk duyduğumdan bu yana çatlamaktayım nisan gelsin diye.

Öncelikle,mangaya yetişir araya filler girer gibi bir endişe ben de taşıyorum ama mangada beklenen büyük savaş çoktan patlak verdi finale doğru hızla ilerliyor mangası,yani düzgün bir yayın politikası izlenirse mangayla beraber biter bu seri.

Olaylar en başından başlayacak doğal olarak ama hikaye gitgide büyüyecek hiç görmediğiniz karakterler eklenecek.İlk serinin 20. bölüme kadar mangayı takip ettiği doğrudur ama o bölümler bile tamamen mangaya sadık kalmamış o bölümlerdeki bazı olaylarda detaylar var ufak ufak mangayı okuyan bilir.Bunun yanında manganın başından beri olan xing ülkesinden gelen karakterler ilk seride hiç yoktu.Animede kardeşlerin babası kötü bir adam olarak resmedilmişti mangada ise konumu daha farklı.

Spoiler olabilecek bilgiler vermek istemiyorum ama isterseniz bazı bariz farkları yazabilirim.Kısacası daha çok kahkaha daha çok gözyaşı var mangada,ilk seriden kat kat daha güzel ve sert bir tarza sahip.

bilgiler için çok teşekkürler vayuz
    ama başa dönme olayı biraz absürd kaçar gibime geliyor hala

• quote:

Orjinalden alıntı: vayuz

Fullmetalin hastası oalrak ben de birkaç şey yazayım bari umarım merakınızı giderebilirim.Mangayı başından beri takip eden biri oalrak diyebileceğim ilk seriyi sevdiyseniz ikinci seriye tapacaksınız,devam etmesin güzel bitti diyenler bile fikrini değiştirecektir..Hatta uzun zamandır kendi kendime derdim bir OVA serisi çıksa mangayı takip eden diye dualarım duyuldu japonyadan,haberi ilk duyduğumdan bu yana çatlamaktayım nisan gelsin diye.

1 sene süreceği söyleniyor sence yetermi o kadar süre mangayı animeye aktarmak için peki

• 1 yılda 55-60 bölüm çıkar.
    Sanırım FMA'nın mangası aylık olarak çıkıyo.Filler felan olmazsa yetişir heralde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.