Bu bölümde herşey eski tas eski hamam olmuş. Hiç bir değişiklik yok, herkes yaşıyor. Genel olarak bu animenin planı ne şimdi? Felsefe taşı hakkında bile bir şey bilmiyorlar.
Animenin planı eskisini kaldığı yerden devam ettirmek değil. Mangaya göre devam etmek. Diğeri 19'dan falan sonra mangadan ayrılıyor. Yani bildiğin bütün FMA'yı unut. Kimse ölmedi. Hatta homunculus'lar hakkında bildiklerini unut. Herşeyi unut nalet olsun.
Bu bölüm tanıtım bölümüydü arkadaşlar. Mangada Ice Alchemist diye biri yokmuş.
Çok ters bir olaya girmişler ama neyse. Ben şimdi eski serideki kötü adamları içime sindiremiyorum. Çocuklar daha felsefe taşını bile bilmiyorlar. Ama kesin izleyeceğim, FMA mutlaka ayarını bulur :)
quote:
Orjinalden alıntı: Kogan
Çok ters bir olaya girmişler ama neyse. Ben şimdi eski serideki kötü adamları içime sindiremiyorum. Çocuklar daha felsefe taşını bile bilmiyorlar. Ama kesin izleyeceğim, FMA mutlaka ayarını bulur :)
Nasıl bilmiyorlar yav. Biliyorlar basbayağı. 19. bölüme kadar felsefe taşı hakkında ne biliyorlarsa şimdi de o kadarını biliyorlar. Evet yani az biliyorlar hala. Ama biliyorlar adamım.
Benim kastım nasıl yapıldığı, nelere mâl olduğu vs. yoksa tabii ki biliyorlar bölümün sonunda vardı zaten felsefe taşı hakkında yine bir şey bulamadık tarzı.
quote:
Orjinalden alıntı: windsurf
quote:
Bu bölümde herşey eski tas eski hamam olmuş. Hiç bir değişiklik yok, herkes yaşıyor. Genel olarak bu animenin planı ne şimdi? Felsefe taşı hakkında bile bir şey bilmiyorlar.
Animenin planı eskisini kaldığı yerden devam ettirmek değil. Mangaya göre devam etmek. Diğeri 19'dan falan sonra mangadan ayrılıyor. Yani bildiğin bütün FMA'yı unut. Kimse ölmedi. Hatta homunculus'lar hakkında bildiklerini unut. Herşeyi unut nalet olsun.
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu açıklama için teşekkürler @windsurf. Peki 19. bölümden sonraki kaç bölüm mangayla alakasızdı?
quote:
Orjinalden alıntı: F@ruk
quote:
quote:
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu açıklama için teşekkürler @windsurf. Peki 19. bölümden sonraki kaç bölüm mangayla alakasızdı?
Hepsi.
Ben 51 bölüm yayınlandı diye biliyorum, 32 bölüm + filmler kopuktu sanırım mangadan
bence böyle daha güzel. mangaya göreve devam etmeli. uyduruk hikayeyedevam etselerdi gene takip ederdim ama ozamanda mangasında aklım kalcakdı 2 ayrı hikaye olacağı için böyle daha iyi
Evet ozaman böylesi daha güzel oldu.
iptal edildi diye duyurulmuştu son durum nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: linkin_park20
Abi inandın mı ona yav. Biz izledik bile.
quote:
quote:
Abi inandın mı ona yav. Biz izledik bile.
bende izlicem yav ne olmuş böle burda 1 gündeindiriyorum
quote:
Hocam, sayfanın en sağındaki çubuğu yukarı getir ve az bi zahmet oku yazılanları.
Birsürü fansubu çıktı, hala iptal edildimi diyosun. Helal valla
quote:
Orjinalden alıntı: Zizoux
quote:
Hocam, sayfanın en sağındaki çubuğu yukarı getir ve az bi zahmet oku yazılanları.
daha 3 gün önce böyle bi başlık vardı onu baştan sona okudum burdada okudum fakat kastettiğim diğer bölümler içindi. birkaç bölüm yayınlayıp ara verecekler sandım. okumayı severim ve yazdıgımdan çok okurum merak etme.
ilk bölüm bence ilk serinin ilk bölümünden geride kalmış. geçen serinin ilk bölümü daha güzeldi. hala bazen açıp izliyorum. bazı seslendirmeler ise hiç olmamış. müzikleride beğenmedim. daha başarılı bir ilk bölüm beklerdim.
quote:
ilk bölüm bence ilk serinin ilk bölümünden geride kalmış. geçen serinin ilk bölümü daha güzeldi. hala bazen açıp izliyorum. bazı seslendirmeler ise hiç olmamış. müzikleride beğenmedim. daha başarılı bir ilk bölüm beklerdim.
winsurf'un dediği üzere ilk bölüm tanıtım bölümüyse, Manga ile alakası yoksa ve Ice Alchemist diye de biri yoksa ikinci bölümde çocukluklarına deyinmeleri lazım. Hatta felsefe taşını ararken daha iyi araştırabilmek adına orduya katılma çabası ve olayların gelişimini göstermesi falan da lazım. Eğer bu şekilde göstermezlerse geçmişi flashbackler olarak göstereceğini sanıyorum. Ice Alchemist onların yasağı deldiğini anlayıp bunu onlara hatırlattığında kısa bir flashback gösterdiler. Sonrasında gazageliş tabi
quote:
quote:
quote:
daha 3 gün önce böyle bi başlık vardı onu baştan sona okudum burdada okudum fakat kastettiğim diğer bölümler içindi. birkaç bölüm yayınlayıp ara verecekler sandım. okumayı severim ve yazdıgımdan çok okurum merak etme.
Sanırım Hellbridge'ın 1 Nisan şakasını kastediyorsun. Ayrıca birkaç bölüm yayınlayıp, ara vereceklerini nerden çıkardın anlamadım Neyse sonuçta ortada iptallik gibi bi durum yok.İzlemeye devam.
quote:
quote:
quote:
quote:
Sanırım Hellbridge'ın 1 Nisan şakasını kastediyorsun. Ayrıca birkaç bölüm yayınlayıp, ara vereceklerini nerden çıkardın anlamadım Neyse sonuçta ortada iptallik gibi bi durum yok.İzlemeye devam.
işte öyle bir başlık görünce sandım ki birkaç bölmüm çekilip ara verecek. vizelerim oldugundan fazla giremiyorum. izlemeye devam.
1. bölümü izledim özellikle kapanış çok hoşuma gitti
Hişts. 2'inci bölüm çıkınca burdan haber verin bana he Diğer yerleri takip etmiyorum.