Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sene sürecek diye açıklama yapmışlardı
  • Mangaya başlıyorum aklım iyice karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

1 sene sürecek diye açıklama yapmışlardı

Madem öyle..52 ya da 51 bölüm olur sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

@vayuz yazı için teşekkürler.

Biz mangayı okumadığımız ve mangadan bağımsız bir anime seyrettiğimiz için orada geçen bilgilere güveniyoruz. FMA2' nin ilk bölümüde mangadan ayrı ama olsun büyük ihtimal "Merhaba" demek için yapılan bir bölümdü diye düşünüyorum. Mangayı okumak istemiyorum ama diper taraftanda ilk anime Manganın hangi bölümüne kadar sadık kalıyordu bunuda bilmekte fayda var çünkü ilk animeyi seyredenlerin kafası tamamen karışacaktır diye düşünüyorum.Keşke ilk 2 yada 3 bölümü mangaya sadık kalınan bölümlerin özeti şeklinde verselerdi çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Bu arada homonculusları yazdığında aklıma geldi.Belki bilenler olabilir yada herkes bilebilir ama ben yinede söyliyeyim.

Yukarıda yazılan 7 homonculus ismi İncilde geçen 7 en büyük günahtan gelmektedir.

Yapma bunu yapma bunu,ben yazacaktım bunu kültürümle çarpacaktım sizi.Elbette kültürle çarpmak falan şaka da bunu yazmak için girmiştim boşu boşuna bir dakikam gitti.(Allah belanı vere Telekom)Ayrıntılı bilgi için Morgan ve Brad abimizin oynadığı Se7en filmine bakın.vayuz açıklama için teşekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KaoSireN

Huh,yeni gördüm konuyu =)

Fullmetal Alchemist'in animesini yaklaşık 1.5 ay önce bitirmiştim ki,yenisi çıktı.
    Aslında her zaman en güzel opening Melissa olarak kalmıştı gözümde,ama bu Brotherhood'un openingi bütün kararlarımı değiştirdi.Oh..O ne openingdi ya..
    İlk bölüm de gerçekten süperdi,Yalnız bu serinin kaç bölüm olacağını düşünmeye çalışıyorum.Fakat bulamıyorum,sahi kaç bölüm olur bu ?

Opening benide aldı götürdü valla hem müzik olarak hemde görsel yönden

• Yanlız Wrath için King Bradley demişsiniz yanlız ilk serideki Wrath sağ kolu ve sol bacağı edward'ın olan homonclus değil miydi? Birde Sloth 'un yanında ilk seride yoktu yazmışsın. Sloth felsefe taşı ile ruhunu başka bir vücuda aktarmaya çalışan baş homonclus değil miydi? Hatta Hohenheim ile birlikte olmuşlar başından beri. Hatta felsefe taşını yaratmalarındaki amaç ruhlarını sürekli yeni bedenlere aktararak ölümsüz olmaktı. Hatta daha önce taşı ürettiklerinde eski şehri yerin altına gömmüşlerdi falan gibi bir hikaye hatırlıyorum.

Gerçi yazının başında ilk seriyi unutun demişsin ama Sloth'a ilk seride yoktu yazınca sormak istedim.

Edit: KaoSireN söyleyince hatırladım şimdi Sloth suya dönüşen homonclusdu ilk seride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 11 Nisan 2009; 12:26:36 >
  • Ezberimde homunculuslar..

1-Pride(Kibir):İnsan modundaki bir homunculustur.Ordunun Führeridir.Homunculus olduğu bilinmemektedir.

2-Envy(Kıskançlık):Her şekle girebilir,her insana dönüşebilir ve kendi bedeninde durduğu fazla görülmez.

3-Wrath(Öfke):Kol ve bacağı Edward'ındır.Edward ve Alphonse annesini geri getirmeye çalışırken Edward'ın kol ve bacağını almıştır.

4-Sloth(Tembellik):Edward ve Alphonse'un annesidir.Annelerini geri getirmeye çalışırken ortaya çıkmıştır ve onu Edward ve Alphonse yaratmıştır.

5-Greed(Açgözlülük):Her zaman kendisini över,kendisini çok büyütür.Kendi hatalarını kabul edemez ve kendisine yediremez.Ve bir de Godlike modu vardır ki,bu onu çok güçlü kılar.

6-Gluttony(Oburluk):Ne bulursa yer,Lust'un kölesi gibidir ve aslında
    ona aşıktır

7-Lust(Şehvet):İnsana dönüşmek istemektedir.Gluttony'nin efendisidir.

=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaoSireN -- 11 Nisan 2009; 12:13:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KaoSireN

Ezberimde homunculuslar..

1-Pride(Kibir):İnsan modundaki bir homunculustur.Ordunun Führeridir.Homunculus olduğu bilinmemektedir.

2-Envy(Kıskançlık):Her şekle girebilir,her insana dönüşebilir ve kendi bedeninde durduğu fazla görülmez.

3-Wrath(Öfke):Kol ve bacağı Edward'ındır.Edward ve Alphonse annesini geri getirmeye çalışırken Edward'ın kol ve bacağını almıştır.

4-Sloth(Tembellik):Edward ve Alphonse'un annesidir.Annelerini geri getirmeye çalışırken ortaya çıkmıştır ve onu Edward ve Alphonse yaratmıştır.

5-Greed(Açgözlülük):Her zaman kendisini över,kendisini çok büyütür.Kendi hatalarını kabul edemez ve kendisine yediremez.Ve bir de Godlike modu vardır ki,bu onu çok güçlü kılar.

6-Gluttony(Oburluk):Ne bulursa yer,Lust'un kölesi gibidir ve aslında
    ona aşıktır

7-Lust(Şehvet):İnsana dönüşmek istemektedir.Gluttony'nin efendisidir.

=)

Yeni seride olaylar farklı mesela homunculusların yaratılışları felan bahsedilmiyor olması lazım mangada

• Olabilir aslında,ama tam olarak Mangadan Animeye uyarlanan bir Anime görmedim ben.Bence hele bir Sloth,Wrath falan çıksın da,yaratılışları gösterilir kanımca =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kymophobia

quote:

Orjinalden alıntı: vayuz
    1- Homonculuslar: Homonculuslar başarısız insan dönüşümünün ürünü değiller.Mangada homonculuslar felsefe taşı kullanılarak yaratılıyor.Doğal olarak bir homonculus öldürmenin yolu da ilk seride gösterilenden farklı.Bir homonculusu peş peşe yeterli sayıda öldürürseniz ve içinde taşıdığı felsefe taşını parçalarsanız eşek cennetine postalayabilirsiniz.

Homunculuslar tabuyu aşma denemelerinde, iki dünyada da varolan kişilerden birinin ölmesi yüzünden, kapının ardında kalan yaratıklar olmasın?

Fma'nın mangası animeden 20. bölümden itibaren falan kopuyor,yani ilk serideki olayları animenin senaristleri sallamıştı.vayuz adlı arkadaş mangasını takip ediyor,mangada Homonculuslar'ın doğuş ve öldürme şekilleri farklı ve bu seride mangayla aynı doğrultuda gidecek.İlk serideki her şeyi unut oradakiler sallama.

• arkadaşlar mangaya başlamam diyordum ama ama beklenmiyor yeni bölümleri tr mangasını takip edebileceğim biyer varmı yoksa ingilizcede olur aslında ingilizcesi heryerde var buluyorum ben tr istiyorum varsa eğer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Yanlız Wrath için King Bradley demişsiniz yanlız ilk serideki Wrath sağ kolu ve sol bacağı edward'ın olan homonclus değil miydi? Birde Sloth 'un yanında ilk seride yoktu yazmışsın. Sloth felsefe taşı ile ruhunu başka bir vücuda aktarmaya çalışan baş homonclus değil miydi? Hatta Hohenheim ile birlikte olmuşlar başından beri. Hatta felsefe taşını yaratmalarındaki amaç ruhlarını sürekli yeni bedenlere aktararak ölümsüz olmaktı. Hatta daha önce taşı ürettiklerinde eski şehri yerin altına gömmüşlerdi falan gibi bir hikaye hatırlıyorum.

Gerçi yazının başında ilk seriyi unutun demişsin ama Sloth'a ilk seride yoktu yazınca sormak istedim.

Edit: KaoSireN söyleyince hatırladım şimdi Sloth suya dönüşen homonclusdu ilk seride.

mangada sloth ve pride olarak başka karakterler var , animedeki bizim bildiğimiz sloth ve wrath mangada yok.
    animediki pride olan bradley de mangada wrath olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 11 Nisan 2009; 22:46:12 >

• Yeni bölüm Türkiye'ye göre kaç gibi geliyor?Ben sabah 11 de biliyorum.

Ayrıca Pride'nin mangasında Wrath olması garip.Bir çok yönden Brotherhood bizi zorlayabilir..
  • benim favorim lust la wrathbende 1. seriyi yeni bitirdim acaba envye nolucak mal gibi atladı kapıya
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

benim favorim lust la wrathbende 1. seriyi yeni bitirdim acaba envye nolucak mal gibi atladı kapıya

Sen hiç bişiyi okumamışsın yukardaki ^^

1. seri mangadan ayrıldı ve 2. seriyi de mangaya bağlı yapaacaklar.Yani o sahne ve FMA'nın ilk seznunun yarısından fazllası mazide kaldı.
  • 10 dk önce yayınlandı 2. bölümü shinsen-subs tarafından şu an ½ 8 de neyseki hız artmaya başladı birazda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 12 Nisan 2009; 15:31:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

10 dk önce yayınlandı 2. bölümü shinsen-subs tarafından şu an ½ 8 de neyseki hız artmaya başladı birazda olsa

2000e yakın leecher var yahu
  • Bende çekmeye başladım. Yanlız ben böyle dayanamıyorum önce çat pat japonca izliyorum sonra DP'ye altyazı çıktığında birde ordan altyazı çekip izliyorum . Ben altyazının ayrı verilmesinin taraftarıyım senkron problemi olmadıkça böylesi daha temiz gözüküyor. O yüzden bu şekilde arşivleyeceğim.
  • 3-4 bölüm biriksin kimin ak kimin kara olduğu belli olur. Ondan sonra bende subberına göre arşivlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

benim favorim lust la wrathbende 1. seriyi yeni bitirdim acaba envye nolucak mal gibi atladı kapıya

arkadaşında da dediği gibi bu seri 1 seriden ayrı gelişicek ayrıca envy kapının diğer tarafına yani bizim dünyamıza ulaştı fakat kapdan geçerken ejderhaya benzeyen bi canavara dönüştü
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.