Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yapabilen varsa Opening ve Ending'i Shinsen-Subs 'un 720p Raw'ından kesip uplayabilecek biri var mı?
  • 2.bölümü izledim.Söylenildiği gibi flashback yapmışlar kısa kısa.Haftaya Yaşlı Rahibin olduğu bölüm var.
  • Açılış şarkısı süper yaa. Kaç kere dinledim bilmiyorum.
    Yui yine döktürmüş Bleach'teki gibi.
  • [ANT] Fansub tarafından 2. bölüm yayınlandı

Yazı fontu değiştirildi giriş ve çıkış karaokeleri eklendi
  • Hmph,,Japoncasını izledim fakat fazla bir şey anlayamadım.Şimdi de Türkçesi iniyor.. x)
  • Haplo@
    http://www.frozen-layer.com/descargas/35578.torrent

İndirip baktım. 720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 13 Nisan 2009; 15:57:35 >
  • @Zizoux hemen indiriyorum sağol. Bunu mp3 yapar dinlerim bide ben Acaba Nipponsei 'nin arşivine ne zaman eklenir OST ve Vocal albümler FLAC olarak da ekler umarım. süper bir ses kalitesi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

@Zizoux hemen indiriyorum sağol. Bunu mp3 yapar dinlerim bide ben Acaba Nipponsei 'nin arşivine ne zaman eklenir OST ve Vocal albümler FLAC olarak da ekler umarım. süper bir ses kalitesi oluyor

Full mp3'ü var. İstersen linki vereyim.

Evet FLAC süper bişey yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 13 Nisan 2009; 16:36:49 >
  • Intro gerek muzik gerek video olarak muhtesem olmus gercekten, fma ruhunu cok guzel yakalamıs kesinlikle
  • Yahu acayip bir soru olacak ama soruyorum Bu Ed'in kıyafetinin kumaşı ne hacılar? Var mı bir fikriniz? Pantalonu ile üstündeki deriye benziyor. Kırmızı pardüse ise kalın ve kırçıllı bir kumaşa benziyor. Keçe gibi. Var mı başka görüşü olan? Cosplay yapalım diyorum Gerçi cosplayini satan yabancı siteler varsa kıyafet detayında öğrenebilirz belki.

• Deri değil ama bu cosplayler. Ed'in kıyafeti bana hâla deri gibi gözüküyor.
  • Bu arada kendi PSP'me convertledim çok güzel oldu. PSP'si olanlar burdan ilk Openingi indirebilir. PSP'de tam ekran izleyebilir
    http://rapidshare.com/files/220846497/Fullmetal_Alchemist_Brotherhood_OP01.mp4
  • quote:

Deri değil ama bu cosplayler. Ed'in kıyafeti bana hâla deri gibi gözüküyor.

sonuçta fiyatta önemli o yüzden görünüş tutması yeterli pek kumaşın tarzına falan bakmazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

sonuçta fiyatta önemli o yüzden görünüş tutması yeterli pek kumaşın tarzına falan bakmazlar

Yani sende deri olduğu kanaatindesin?
  • quote:

quote:

quote:

emin değilim ondan pek farketmedim izlerken

• quote:

Bu arada kendi PSP'me convertledim çok güzel oldu. PSP'si olanlar burdan ilk Openingi indirebilir. PSP'de tam ekran izleyebilir

Super olmus tesekkurler. Bende yakında uzun bir yola gidecegim, fma nın ilk bolumlerini cevirdim mp4 e, psp ye atip tekrardan izlicem. Total video converter kullanıyorum ben siz hangi program ile ceviriyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

emin değilim ondan pek farketmedim izlerken

Animede parlak bir kumasa sahip ed in kiyafeti buyuk ihtimalde dediginiz gibi deridir fakat herhalde maliyetinden dolayi netteki butun cosplay lerde mat kumas kullanılmıs.

• quote:

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

quote:

Bu arada kendi PSP'me convertledim çok güzel oldu. PSP'si olanlar burdan ilk Openingi indirebilir. PSP'de tam ekran izleyebilir

Super olmus tesekkurler. Bende yakında uzun bir yola gidecegim, fma nın ilk bolumlerini cevirdim mp4 e, psp ye atip tekrardan izlicem. Total video converter kullanıyorum ben siz hangi program ile ceviriyorsunuz?

Xvid4PSP nin 4.1.1.2 versiyonu. Çok profosyonel bir program. (Rehber istersen burda)

• Beyler Elinde Şu resmin büyüğü bulunan (1024x768 veya buna yakın bişi) benimle paylaşabilirmi ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.