Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

Cosplay diyince geçen sunu gormustum hastası olmustum. Ed in auto-mail sag kolu cosplay i

http://cgi.ebay.com/FullMetal-Alchemist-Edward-Elric-Arm-Armour-Cosplay-New_W0QQitemZ120391784995QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item120391784995&_trksid=p3286.m20.l1116

Bunlarda kıyafetler:

http://cgi.ebay.com/Edward-Elric-cosplay-costume_W0QQitemZ280324822957QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item280324822957&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

http://cgi.ebay.com/FullMetal-Alchemist-Edward-Elric-Cosplay-Costume-Sze-M_W0QQitemZ140311418935QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item140311418935&_trksid=p3286.m20.l1116

bu cosplay lerin kumaşının rengini neden tutturamıyorlar bende ona uyuz oluyorum ve resmen soğuyorum cosplay olayından, yani resimde daha koyu tonda kırmızı bi kumaş kullanılmış orjinal rengine biraz olsun yakın bişe yapamıyorlarmı keza örnek vermek gerekirse ilk aklıma gelen naruto nun yeleği oda aynı o ne öyle limon sarısı yelek resmen halbuki orjinalide turuncu, bu japon gerilerinin yayını ntsc de ondanmı böyle oluyo bizim gördüğümüz renleri onlar başka görüyo anlamadım gitti çok sinir bozucu yapıyosan adam gibi yap

• quote:

Orjinalden alıntı: JustinPeace

Beyler Elinde Şu resmin büyüğü bulunan (1024x768 veya buna yakın bişi) benimle paylaşabilirmi ?

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

Resim güzelmiş. Bir Filozof taşı uğruna..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

quote:

Beyler Elinde Şu resmin büyüğü bulunan (1024x768 veya buna yakın bişi) benimle paylaşabilirmi ?

Aslında öyle demek biraz sığ kaçabilir, sonuçta bütün kaybettikleri uğruna:

Annesi, sağ kolu, sol bacağı ve kardeşi Al ın vücudu

• quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

Cosplay diyince geçen sunu gormustum hastası olmustum. Ed in auto-mail sag kolu cosplay i

http://cgi.ebay.com/FullMetal-Alchemist-Edward-Elric-Arm-Armour-Cosplay-New_W0QQitemZ120391784995QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item120391784995&_trksid=p3286.m20.l1116

Bunlarda kıyafetler:

http://cgi.ebay.com/Edward-Elric-cosplay-costume_W0QQitemZ280324822957QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item280324822957&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

http://cgi.ebay.com/FullMetal-Alchemist-Edward-Elric-Cosplay-Costume-Sze-M_W0QQitemZ140311418935QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item140311418935&_trksid=p3286.m20.l1116

bu cosplay lerin kumaşının rengini neden tutturamıyorlar bende ona uyuz oluyorum ve resmen soğuyorum cosplay olayından, yani resimde daha koyu tonda kırmızı bi kumaş kullanılmış orjinal rengine biraz olsun yakın bişe yapamıyorlarmı keza örnek vermek gerekirse ilk aklıma gelen naruto nun yeleği oda aynı o ne öyle limon sarısı yelek resmen halbuki orjinalide turuncu, bu japon gerilerinin yayını ntsc de ondanmı böyle oluyo bizim gördüğümüz renleri onlar başka görüyo anlamadım gitti çok sinir bozucu yapıyosan adam gibi yap

Ayrıca nedense çok yapmacık duruyor. Mesela animesinde giydikleri giysiler, ufacık bir rüzgarda uçuşuyor, bu cosplay giysileri, kazık gibi gözüküyor bakınca. Kumaşlarda da bir problem var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

quote:

Aslında öyle demek biraz sığ kaçabilir, sonuçta bütün kaybettikleri uğruna:

Annesi, sağ kolu, sol bacağı ve kardeşi Al ın vücudu

Orası öyle... Bakalım bu seride geri alabilecekler mi hepsini??..

• Onceki seride ben Conqueror of Shambala yı animeden ayrı bir film zannediyordum mesela, serinin son bolumunun tatminkar olmayan sonu ile moralim o kadar bozulmusti filmi izlememistim, 1 ay sonra izleyince moralim duzelmisti, isallah guzel bir sonla biter anime ya da en azindan tatminkar bir sona ulasirda yarıda birakmazlar. Berserk in yarıda kalması beni uzmustu bayagi mesela, mangayi okumustum sonra gaza gelip
  • Selam arkadaşlar bende aşırı derecede FMA fanıyım.

Pazar indirmeme rağmen bugün izleyebildim 2.bölümü projeler dersler falan.

Kesinlikle yine harika inanılmaz bir bölümdü, gözlerimin dolmasına bir kaç dakika sonra kahkalarla gülmemi sağladı. Full Metal i bu yüzden çok seviyorum, anime listemde hep üst sıralarda. Sabırsızlanıyorum 3. bölüm için.
  • 2. bölümün bu kıdmı ysnlış mı çizilmiş tam anlayamadım

1. resimde ed otomail ini dönüştürmeden önceki hali biliyoruzki ed in kolu omuz başlangıcından itibaren yok.

2. resimde ed otomailini dönüştürüyor simya ile fakat buda ne kolu yerinde duruyo ne iş anlamadım

• @tembeler iyi yakalamışsın cidden
    Senin de dediğin gibi Ed'in kolu omuzdan gitmişti, dirsek filan olmaması lazım. Bu durumda çizimde hata oluyor.
  • Evet iyi yakalamışsın kısa bir yerdi yanlış çizmişler bu arada bölümü nerden indirdin tembeler gerçekten kalitesi ve altyazı fontu güzel duruyor

bide Ed sargılar içindeyken o kadar zayıf çizmişlerki hani sanki çocuğun koluyla beraber vücudunun sağ yarısıda gitmiş gibi duruyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 15 Nisan 2009; 22:11:39 >
  • teşekkürler arkadaşlar dikkatimi çekmişdi paylaşmak istedim sadece

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Evet iyi yakalamışsın kısa bir yerdi yanlış çizmişler bu arada bölümü nerden indirdin tembeler gerçekten kalitesi ve altyazı fontu güzel duruyor

bide Ed sargılar içindeyken o kadar zayıf çizmişlerki hani sanki çocuğun koluyla beraber vücudunun sağ yarısıda gitmiş gibi duruyodu

evet sorma o kısım benimde dikkatimi çekti sargılar içindeyken sanki vucudunun yarısı yok gibiydi

nereden indirdiğime gelince bu konudada reklamını yapan arkadaş vardı aslında ant çeviri grubu anitoryumdan indiriyorum 720p hd kalitesinde ve çevirileride çok hoş karaoke kısmınıda yapmışlar

http://anitoryum.com/site/?page_id=206

inş. böyle devam eder seri boyunca ozaman çok kıymetli arşif niteliği kazanır gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 15 Nisan 2009; 22:20:17 >

• İlk bölümün v2 si gelecekmiş. Karaoke yoktu onu ekleyeceklermiş. O arada ilk bölümün altyazı fontunuda ikinci bölümdeki gibi yaparlar sanırım. Birde mp4 yapacaklar bundan sonra sanırım. Umarım süprizlerini bozmadım
  • Ya bu açılış şarkısı çok güzel dünden beri en az 100 kez dinledim halada dinliyorum hastalık oldu artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

Ya bu açılış şarkısı çok güzel dünden beri en az 100 kez dinledim halada dinliyorum hastalık oldu artık

ben de çok beğendim ilk açılış parçasını ikinci bölümü izlerken yaklaşık 10 kez başa sardım parçayı dinlemek için
  • parçayı çokfazla dinlemekten yana değilim sorada bıkmayayım diye yeni opening gelene kadar sadece yeni bölüme başlarken dinliyorum ve çok daha iyi haz alınıyor çünkü bir parçayı nekadar çok peş peşe dinlersen okadar suyu çıkıyor sora yeni bölümleri izlemek için animeyi açtığınızda openingi direk geçiyorsunuz kendimden biliyorum. o yüzden yeni opening koyana kadar fma grubu sadece animeyi izlerken veya tekrar izlerken dinlemeye devam
  • 10.38 den 11.58 e kadar ne kadar harika yapmışlar seslendirmelerden müziğe kadar herşey harika çok sevdim
  • 3. bölüm çıktı.
  • anitoryumda çıkmamış hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

anitoryumda çıkmamış hala

İngilizce fansubu bugün çıktı zaten.Tr fansubu hemen nasıl çıksın.Asıl sana ''''
  • Bu bölümde çizimde hata yapmışlar, Erward'ın sol kolunu metalden yapmışlar ama sadece 5 saniyeliğine:
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.