Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

quote:

Orjinalden alıntı: yussuff

ya biri bana yardım etsin...
    ben şimdi bu fma yi inidirip seyretmek istiyorum ama burda yazılanları görünce kafam karıştı..
    öncelikle kaç farklı fma var..
    anime ve manga arasındaki farklar neler...indirdiğimz bölümleri nasıl ayırcaz hangisinin manga hangisinin anime olduğunu...
    izlemeye animeden mi başlasam mangadan mı.
    ayrıca bide filmi var diyorlardı final niteliğinde fln mı...
    ya birisi herşeyi düzgün olarak açıklasın lütfen...
    son olarak hangi siteden indirebilirim...

Dostum:
    1-Manga=çizgiroman
    2-Full Metal Alchemist;FMA-FMA:The Conquer Of The Shambala-FMA:Brotherhood( ya da FMA2)'dir.
    3-Shambala,filmdir ve FMA(1)'nın devamıdır.
    4-Fma,mangadan ayrılmış ve yapımcılar FMA2'de mangaya yani ana konuya sadık kalacaklarını söylemişlerdir.
    5-Bütün cümlelerin sonuna "..." koyma.

çok sağol teşekkür ederim.
    bu arada kusura bakma alışkanlık işte.

• Boş kalmış bu aralar burası ^_^
    Yarınki bölümden neler bekliyorsunuz?Benim hiç bir fikrmi yok
  • 5. bölüm çıkalı 4 gün oluyor niye sesizleştiki buralar. ilerde bu konuda spoilerlar havada uçuştugunda buralar hep bağlıktı diyecegim.
  • Yaklaşık yarım saat kadar önce bitirdim ilk seriyi.4 günde bitti fakat animefreaktan dandik bir altyazı ve ingilizce dublaj izleyince brotherhoodun da ilk bölümünü izleyince seslendirmeler yüzünden afalladım.Bu yüzden bir süre izlemeyeceğim ikinci seriyi...
  • 5. Bölüm harikaydı Scar yine kopmalarda 6. da gelsin bakalım.

Bu arada arkadaşlar. fma2 nin açılış müziğini nerden nasıl indirebilirim, yardımcı olurmusunuz. Harika müzikler.
  • 6.Bölüm çıktı arkadaşlar, duyrulur.
  • 6. Bölüm gerçekten çok duygusaldı. Bir ara gözlerim dolar gibi oldu, ama sonra klasik FMA tarzı tam seni ağlatacakken yine gülme krizine soktu beni. Bayılıyorum fma nın bu tarzına.

Eeeee nerde millet hanisiniz fma fanları, sessiz kaldı buralar.
  • 6. bölüm yayınlandı...
    [ANT] Fansub anitoryum.com
  • 6. bölümüde izledik. elric kardeşler ve favori adamım alex luis armstrong ile memleket turu yaptık. güzel bir bölümdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 12 Mayıs 2009; 15:36:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockchu

6. bölüm yayınlandı...

hocam çevirilerinizi zevkle izliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

6. bölüm yayınlandı...

Sağ olun bu seri grubumuzun en çok ilgi gören serisi oldu ne yalan söyleyeyim ben daha ömrümde fma izlemedim forumlardaki muhabbetlerede böyle aval aval bakmakla yetiniyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tembeler

quote:

6. bölüm yayınlandı...

Sağ olun bu seri grubumuzun en çok ilgi gören serisi oldu ne yalan söyleyeyim ben daha ömrümde fma izlemedim forumlardaki muhabbetlerede böyle aval aval bakmakla yetiniyorum

aslında şu anki gidişhata bakılırsa ilk seriyide izlemeye gerek yok denebilir bence. fakat farklı alakasız bir hikaye olsa dahi onunda keyfi ayrı oda izlenmeli kesinlikle. zaten çok zaman konuşulmuş listelerde ilk sıralarda yer almış bir anime biraz çocukca belki ama cocukca hayalleri olan bir karakterin git gide olgunlaşmasını görmek baya zevkli

• Son bölümü (6) izledim az önce. Winry'i tekrardan görmek güzeldi.
  • bir bölüm daha geldi geçti winri vidayı gene unuttu
  • Acaba kaçıncı bölümden sonra asıl manganın kaldığı yerden devam edeceğiz merak ediyorum.

Not: Asıl manga derken ilk FMA sadece animesini izleyenler belli bir bölümden sonra mangadan tamamen bağımsız bir FMA izlediğimiz için böyle bir söylemde bulundum.Hemen afaroz etmeyin beni
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Acaba kaçıncı bölümden sonra asıl manganın kaldığı yerden devam edeceğiz merak ediyorum.

Not: Asıl manga derken ilk FMA sadece animesini izleyenler belli bir bölümden sonra mangadan tamamen bağımsız bir FMA izlediğimiz için böyle bir söylemde bulundum.Hemen afaroz etmeyin beni

Ben begenmedim ya 5.bölüme kadar izledim ilk serinin olaylarını degiştirerk biraz da hızlandırarak anlatmışlar

Bizim kardeşler en son bizim dünyaya gelmişlerdi acaba ordan devam etselerdi daha güzel olmazmıdı.Hem farklı bi soluk olurdu anime için.Okuyan zaten okuyo mangayı biz okumayanlar ne yapsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Romst3rHERE

quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Acaba kaçıncı bölümden sonra asıl manganın kaldığı yerden devam edeceğiz merak ediyorum.

Ben begenmedim ya 5.bölüme kadar izledim ilk serinin olaylarını degiştirerk biraz da hızlandırarak anlatmışlar

Bizim kardeşler en son bizim dünyaya gelmişlerdi acaba ordan devam etselerdi daha güzel olmazmıdı.Hem farklı bi soluk olurdu anime için.Okuyan zaten okuyo mangayı biz okumayanlar ne yapsın

Öyle deme şimdi, manganın senaryosu ilk animeninkinden kat kat iyi.

Ayrıca hızlandırarak anlatmaları güzel, yavaş yavaş anlatsalardı boşuna beklerdik ayrılma bölümünü.

• 7. bölüm çıkmış sanıyorum galiba. gulyabani diye birşeyde yok zaten. kedidir o.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.