Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık aksiyonlara geçseler, durgunlaştı. Gerçi Al ile Kasabın zırh muhabbeti koparttı beni
  • ileride homonculus larla bol aksiyon olacak gibi, son bolumde hafiften onun belirtileri vardı sanki.
  • ya valla animeden sonra ayrı tat oldu son bölümde animede filozof taşını az kalsın yapıyordu edward ama şimdi homonculus tarafından geri verildi (yaralanıp geri verildi(edward))... ben bitimine doğru acaba alphonsenin hayatınıda göstericeklermi diye merak ediyorum... Mangasını okumadım o yüzden bilmekte istemiyorum şu anda her şey yavaş yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 30 Mayıs 2009; 20:34:46 >
  • 9 bölüm ve alt yazı çıkmış.İzleyelim bakalım.
  • Yahu ben 8'i izleyemedim daha. Opening'in bir kısmını ve endingten sonraki next episode of fma bölümünü kaldırdıkları için hiç kusura bakmasın Ant'dan indirmedim. Animanist'i bekliyorum onlarda 7 de kaldı mail atacağım yakında nörüyonuz diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Yahu ben 8'i izleyemedim daha. Opening'in bir kısmını ve endingten sonraki next episode of fma bölümünü kaldırdıkları için hiç kusura bakmasın Ant'dan indirmedim. Animanist'i bekliyorum onlarda 7 de kaldı mail atacağım yakında nörüyonuz diye.

Kusura bakmayız tabiki animeci bizim hetşeyimiz bu yüzden opening ve endingleri kestiğim bölümleri yeniden encode edip yayınlayacağım. Yani bu kadar büyütüleceğini bilseydim kesmezdim ayrıca ilerleyen bölümlerde openingten önceki o 30 saniyelik bölümde kanımca hiç yayınlanmadan devam edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockchu -- 2 Haziran 2009; 13:09:25 >

• Hiç kesilmeden yayınlayın bence. Açıkçası bende 8'i bu yüzden izleyemedim. Aksiyon sahneleri başlıyor kanımca. Ed'in ilk ayrıştırma yaptığı kavga sahnesi oydu. Bakalım bu bölümde o sahne nasıl sonuçlanacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockchu

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Yahu ben 8'i izleyemedim daha. Opening'in bir kısmını ve endingten sonraki next episode of fma bölümünü kaldırdıkları için hiç kusura bakmasın Ant'dan indirmedim. Animanist'i bekliyorum onlarda 7 de kaldı mail atacağım yakında nörüyonuz diye.

Kusura bakmayız tabiki animeci bizim hetşeyimiz bu yüzden opening ve endingleri kestiğim bölümleri yeniden encode edip yayınlayacağım. Yani bu kadar büyütüleceğini bilseydim kesmezdim ayrıca ilerleyen bölümlerde openingten önceki o 30 saniyelik bölümde kanımca hiç yayınlanmadan devam edecek.

Ben sadece bir anime sever değilim. İzleyipte silip geçen tiplerden hiç değilim. Arşivciyim. Anime dahilinde yayınlanan herhangi birşeyin kesilmesinin onu bozduğunu düşünüyorum. Yanlız, eğer ki ilk bölümden itibaren o kesilen bölümler yine kesilseydi; yani hiç görmeseydik; o zaman aynı şekilde devam edebilirdik. Birinde opening var birinde yok, birinde ending var birinde yok veya biri avi diğer bölüm rmvb, mp4 vesaire gibi hem animede hem formatta değişime gidilince animenin arşivlik değerini bozduğunu düşünüyorum. Ayrıca 30 saniye başta 30 saniyede bitiş sonrası next episode of bölümünden 1 dakikalık kesintimiz olsa, o bizim dosya boyutumuzu, ve sizin encoding sürenizi ne kadar etkileyecek ki? İzlemek istemeyen zaten direk 2 dakika ileriden başlatır. Bir yerden sonra zaten izlemiyorsun onları ama dediğim gibi arşiv değerini kaybetmesine yol açıyor yapılan değişimler. Hatta ileri atlatmada o kadar profosyonelleşiyorsun ki bastığın anda karşında bölüm adı beliriyor ve arkasından yeni bölümle baş başa kalıyoruz. Hiç kuşku yok ki size de olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 2 Haziran 2009; 18:11:38 >

• 9. Da geçti gitti , bu da çok sakindi, akşın nerde bu akşın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kymophobia

www.animetrefansub.com
    www.animanist.com

8 ve 9. bölümleri en kaliteli şekilde, fırından yeni çıkmış halde bulabilirsiniz.

Sende mi brütüs? 8'de problem yok 9'uncu bölümde başlangıç kısmı kesilmiş. Direk openingden başlıyor.

• Bakın 9'uncu bölümde ne buldum Şaşıracaksınız. Arka plana dikkat

• bu olay önceki seridede vardı.
    ama önceki seride galiba kocası yanında değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 5 Haziran 2009; 18:26:09 >
  • Vaay muhtesem yakalamıssın. Hic dikkat etmemisim o ayrintiya. Kimbilir daha neler kaciriyoruz
  • Benim direkt gözüme çarptı. Çatanak diye

Güzel bir ayrıntı olmuş. Arada filmlerde de yapıyorlar. Özellikle Peter Jackson her filminde kendisini gösteriyor çok kısa bir karede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 7 Haziran 2009; 2:35:43 >
  • resme hiç dikkat etmemişim bende. 10. bölüm:

bu sefer çok erken kaybettik rahmetliyi.
  • Arkadaşlar Ben FullMetal Alchemiste başladım ancak altyazılı izlemek istiyorum ve megavideoda hep 72 dakika oldu biraz bekle diye mesaj geliyor nasıl engelleyebilirim bunu

Kısaca nereden izleyebilirim lütfen çok acil yardım edin
  • animefreak.tv den direk izleyebilirsin yada realitylapse den indir alt yazı olarakda divxplanet e bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

resme hiç dikkat etmemişim bende. 10. bölüm:

bu sefer çok erken kaybettik rahmetliyi.

Harbi o cenaze sahnesi nedir o öyle heleki elisa nın gömmesinler babamın işi var o zaman işe gidemez diye ağlaması varya benim bile simya öğrenip diriltesim geldi garibimi

• hani mangada huggies ölmüyordu? nasıl anime bu eskisinin aynen devam ediyor
  • FMA uzun zaman once izlemis biri olarak. Meraktan FMA: Brotherhood`a basladim 3-5 bolum izledim, acikcasi hizlandirilmis olarak bolumler kendini tekrar ediyor. Mangasini hic okumadim. Suan saniyorsam 12 bolum yayinlanmis durumda. Peki amaci nedir bu Brotherhood`un? , duyduguma gore 1 yil surucekmis, tam olarak planlanan nedir?

NOT: Tum topici taradim, ama %100 tatmin edici bir cevap alamadim. Bu konuda bilgisi olan arkadasalrdan bilgi istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.