Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

ben daha başlamadım izleyemeye biraz biriksin sonra izlicem de yavaş gidiyolar gibi geldi bana bölümler ne aralıkla yayımlanıyor?

Haftalık olarak yayımlanıyor.
  • pride'ın kim olduğu hem sizi oldukça şaşırtacak, hemde gücü tüylerinizi diken diken edecektir. o yüzden süprizi bozmamak için pride'ı aramamnızı tavsiye ederim.

resimdeki bir fan karakteri, mangayla bir alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 8 Temmuz 2009; 16:03:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dergul

pride'ın kim olduğu hem sizi oldukça şaşırtacak, hemde gücü tüylerinizi diken diken edecektir. o yüzden süprizi bozmamak için pride'ı aramamnızı tavsiye ederim.

Hadi ya. Çok heyecanlandım şimdi. Tahminen animede kaçıncı bölümde çıkar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

pride'ın kim olduğu hem sizi oldukça şaşırtacak, hemde gücü tüylerinizi diken diken edecektir. o yüzden süprizi bozmamak için pride'ı aramamnızı tavsiye ederim.

galiba epeyi geç çıkıyor.
  • quote:

böyle gaz verip verip sora aramayın demek olmuyor ama vayuz da önceden godlike modunda falan yazmıştı onun için aramıştım bak şimdi yine arıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: Zizoux

quote:

galiba epeyi geç çıkıyor.

Manganın sonlarına doğru.

• doğrudur,söylediğimin arkasındayım pride gerçekten godlike modunda takılıyor.o resim fanart öyle bir karakter yok mangada ayrıca risanın gözleri kırmızı değil bazı yerlerde öyle renklendiriyorlar niyeyse.
  • 14. bölümü izledim süper bir bölümdü sonunda ilk serinin animeden ayrıldığı kısma geldiler

wrath yani king bradley in greedle kapisması gzldide kısa sürdü ayrıca fatherı neden bukadar erken gösterdiler anlamış deilim selim i tekrar görmekte müthiş bir duygu
  • Biri bana yardım etsin arkadaşlar kafam karıştı.

Şimdi ilk FMA da Wrath küçük çokcuk değilmiydi. Pride da King Bradley değilmiydi. Eee Şimdi burda King Bradley ben Wrath ım diyor. Manga ile alakalı olduğundan dolayımıdır bu durum. Manga da Pride bambaşka biride. Ayrıca Pride ilk Homonculus ve en güçlüsü olarak biliyorum.

Yazdığımda spoiler yok sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

Biri bana yardım etsin arkadaşlar kafam karıştı.

Şimdi ilk FMA da Wrath küçük çokcuk değilmiydi. Pride da King Bradley değilmiydi. Eee Şimdi burda King Bradley ben Wrath ım diyor. Manga ile alakalı olduğundan dolayımıdır bu durum. Manga da Pride bambaşka biride. Ayrıca Pride ilk Homonculus ve en güçlüsü olarak biliyorum.

Yazdığımda spoiler yok sanırım.

o çocuk olan wrath animeyi yapanların uydurduğu bir karaktermiş gerçek wrath king bradley prideın kim olduğunu bimliyom bölümü izlediysen sloth ta hiç kıza benzemiyordu şu kafanızdaki ilk animeyi silme konusunu neden beceremediniz unutun şunu artık
  • Evet haklısın ilk animeyi tamamen silmek lazım kafadan
  • 14.bölümle birlikte asıl mangaya sadık bölümler başladı arkadaşlar.Bundan sonra izleyeceğiniz herşey gerçektir, manganın ana konusundur.FMA'in ilk animesi ile olan herşeyi kafanızdan atın.Alayı foss yani.

Ayrıca ben anlamıyorum yav.Manganın konusuna neden sadık kalmadılar. Cünkü ana konu ilk izlediğimizden daha güzel. Mangada Olaylar kızıştı pazar yeri karıştı yeminle
  • vallaha zevk almaya başladım 14den sonra 14 de baya değişti olaylar
  • şimdiye kadar olanlar sadece başlangıç, ama ilerki bölümlerde aksiyonun dibine vuracaklar.
  • Bende oyle umuyorum! Gorucez bakalim, ilk serideki espiri anlayisi daha guzeldi, bu ilk 14 bolumde biraz yalpaladi gibime geldi yeni seride,en ciddi anlarda bile bir anda Al`in kollari dalga dalga oluyor, surat sekil aliyor umuyorum biraz duzelirler bu konuda!

Su resme bak yerlere yat! (Ed sarisin japon, Al ise sanki starwars`dan firlamis mavi bir startropper, gordugum en kotu cosplay )
     Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 13 Temmuz 2009; 18:33:49 >

• 15 ne zaman yayımlanıcak?

birde altyazı çevirmenleri ne kadar sürede çeviriyor

evet...dayanamadım başladım izlemeye sonunda 9. bölümdeyim şimdi çok çabuk bitiyor ya off
  • 15 ne ya öyle çinliler bastı ortalığı hiç yakıştıramadım ninja görceksem bleach izlerim daha iyi
  • o karakterlerden çok şey çıkacak. özellikle başlarındaki ling karakteri ilerki bölümlere damgasını vuracaktır.
  • 15. bölümün türkçe altyazısı ne zamana çıkar?
  • İlk seriden ayrıldıgı kısıma geldimi arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.