Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2003 serisini de 2009 serisini de yakın zamanda bitirdim, 2003 serisi benim için 9luk anime 2009 serisi ise tamı tamına şaheserdi. İzleyin izletin. İyiki bu animeyi izlemek için büyümeyi beklemişim.

İzlediğim en iyi 5 animeden biri oldu kendisi.

Bu arada trailerda gösterebileceği o kadar şey varken iki tren bir dönüşüm birde ne olduğu belirsiz non canon bir chimera (?) gösteren filmden uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 5 Ocak 2017; 11:38:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de basılmış bütün mangalarını satın alarak 27 cildi kattım arşive.

Hem animesini izledim hem mangasını okudum,harika bi seri.

Her animesever izlemeli-okumalı.
  • Seriyi bu gece bitirdim. Önce fma ardından brotherhood u izledim. İlk seriyi gercekten cok beğendim. Cok begendigim icinde hic beklemeden brotherhood a basladim. Fma cok guzel, fmab ise kusursuz diyebilirim. Lakin önce fmab izleyen birisi, ardından fma yı izlerse pek beğenmeyebilir. Yer yer sıkılabilir. Konu fmab ye göre kısıtlı ve cokca mantık hatası barındırıyor. Tabi fmab ile karşılaştırınca böyle yoksa mangadan ayrılıp kendi hikayesini oluşturan bir seri için oldukça başarılıydı. Fma, fmab ye göre daha karanlık bir atmosfere sahip daha hüzünlü. Fmab daha akıcı daha çok güldürüyor, duygusallıkla komedi iyi dengelenmiş. Benim tavsiyem önce fma ardından fmab izlenmesi. Sebebi fmanın izlenmesi fmab nın seyir zevkini düşürmüyor lakin fmab ardından fma izlemek seyir zevkini çokça düşürecektir. Puanlamam

Fma 10/8

Fmab 10/9.5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 üzerinden 7 veriyorum ben de. Aslında çok iyi izledim. Bazı yerleri tahmin etmesi çok kolaydı. Ama ağzımın açık kaldığı yerler de oldu. Aksiyonu boldu fakat sonunda tatmin olmadım.
    Fullmetal alchemist ile fullmetal alchemist brotherhood başlangıçları aynı, hikayeleri ayrı dediler. Ben de hangisi iyiyse onu izleyeyim demiştim. Şimdi düşünüyorum da belki de fullmetal alchemist izlemeliydim. Ama bu saatten izlemem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybe4you -- 31 Ekim 2019; 21:12:24 >
  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Ikisinide izledim fmab daha iyi

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.