Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Doğru yapmışsın. Evet seri sona erdi.

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. Hazır gelmişken ilk serinin unutulmaz müziğini paylaşalım.

• Fma brotherhood u şimdi bitirdim anlamadığım 1-2 şey var öncelikle edward simya kullanamıyordu neden keşfe çıktı batıya? Babası ölümsüzdü neden öldü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Fma brotherhood u şimdi bitirdim anlamadığım 1-2 şey var öncelikle edward simya kullanamıyordu neden keşfe çıktı batıya? Babası ölümsüzdü neden öldü?

Edward canı keşfetmek istediği için keşfe çıktı, simya kullanıp kullanamamsı mesele değil.

Babası da Homonculus'la savaşırken kendi hariç içindeki hayatların canları kullandı, felsefe taşı ya kendisi. Hatta Al için kendi tek canını vermek istiyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne sabahlardim be :(

• Tek kelimeyle harika bir seriydi. Tamamı dolu tam 64 bölümlük bir macerayı bir hafta içerisinde soluksuz izledim. Biraz araştırdım da mangakasının kadın olduğunu gördüm ve kadınların da bu sektörde güzel işler başarabilmesi beni ziyadesiyle etkiledi diyebilirim. Daha önce birçok anime izledim fakat hepsinin mangakası erkekti ve belki de kadın olduğu için duyguları bu denli daha iyi verebildi diğerlerine göre. Açılış müzikleri olsun bitişleri olsun her yönüyle efsane diyebileceğim bir seri, tepe noktası diyebilirim. Espriler tadında, çocuksuluğa, sululuğa pek yer yok, doldurma bölümler yok, kendi evreninin gerçeğini karakterlerin yaşı ne olursa olsun acımadan suratlarına çarpması da ayrı bir tat katıyor olaya. Başlamayı düşünüyorsanız durmayın derim fakat bittiğinde boşluğa düşeceğiniz çok net. Mangayı takip eden filmi yok sanırım ancak ovalarını henüz araştırmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Tek kelimeyle harika bir seriydi. Tamamı dolu tam 64 bölümlük bir macerayı bir hafta içerisinde soluksuz izledim. Biraz araştırdım da mangakasının kadın olduğunu gördüm ve kadınların da bu sektörde güzel işler başarabilmesi beni ziyadesiyle etkiledi diyebilirim. Daha önce birçok anime izledim fakat hepsinin mangakası erkekti ve belki de kadın olduğu için duyguları bu denli daha iyi verebildi diğerlerine göre. Açılış müzikleri olsun bitişleri olsun her yönüyle efsane diyebileceğim bir seri, tepe noktası diyebilirim. Espriler tadında, çocuksuluğa, sululuğa pek yer yok, doldurma bölümler yok, kendi evreninin gerçeğini karakterlerin yaşı ne olursa olsun acımadan suratlarına çarpması da ayrı bir tat katıyor olaya. Başlamayı düşünüyorsanız durmayın derim fakat bittiğinde boşluğa düşeceğiniz çok net. Mangayı takip eden filmi yok sanırım ancak ovalarını henüz araştırmadım.

Filmlerden biri ilk, mangayı takip etmeyen seri ile alakalı olması lazım. İlk seri mangayı takip etmese bile yeterince güzeldi, fakat ikinci seriyi önce izlediyseniz ilk seri yeterince zevk vermez muhtemelen.

• Litityum kullanıcısına yanıt
    Ilk seri manganın belli bir yerinden sonra filler vermek yerine kendi konusunu olusturuyor arastirdigim kadariyla. 13. bölüme tekabül etmesi gerekiyor sanırım. Mangayla ilintili olmadığı sürece anime izlemiyorum ben de doğrusu.

• Dün bitirdim En sevdiğim anime oldu muhteşemdi
  • Evrenin en mükemmel animesine de selam çakayım hazır uplanmışken. Nasıl anlatsam bilemiyorum. O kadar mükemmel bir anime ki(İlk seri için aynısı söyleyemiyorum malesef. Mangadan uzaklaştıkça moka dönmüş bir seri) ya kardeşim bi kere mangadaki Xerses olayı, tüm ilk seriye bedel. Diğer olayları saymıyorum bile. Keşke hafıza mı silselerde tekrar izlesem. Geçtiğimiz hafta pazartesi tam 3 yıl olmuştu bu seriye başlayalı. Yavaştan unutmaya başlamışım. Yakında tekrar izleyip o "gerçek" anime hazzına tekrar ulaşmak istiyorum. Ondan sonra izlediğim her animeyi çerez niyetine izledim. Bitirdikten sonra maksimum 1 gün etkiledi beni. Ya FMAB. Dediğim gibi 3 yıl olmuş arkadaşlar. Bu mükemmelliği başka zaman izlerim amaan diyerek geçmeyin. Şükürler olsun ki hiç spoiler yemeden izleme şansına eriştim bu seriyi. Benim gibi gün beklersiniz unutayım da tekrar izleyeyim diye. Hani öyle böyle değil bu seri gençler. Iskalamayın.

Bir diğeri için Avatar TLA. (Evet benim sıralamamda TLA > FMAB ancak TLA'yı çizgi dizi olarak saydığım için kendimi hain olarak görmüyorum ) İkisi de mükemmeldirler. İkisi de izlemeye değer harika serilerdirler ve biri 61 diğeri 64 bölümdür. İkisini de şiddetle tavsiye ediyorum izlemeyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 24 Ocak 2016; 13:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

hah buydu ya. bu konuya en az 2-3 kere böyle bir şey vardı diye mesaj yazmışımdır da bulabilen olmamıştı.
  • Az önce tekrar bitirdim. Tek kelimeyle mükemmel. Gerçeğin "Doğru cevap Simyacı. Sen kazandın." demesi. Tam bir efsane ya.
  • böyle bir anime bir daha dünyaya gelmez
  • The Sacred Star of Milos isimli film neyin devamı oluyor? bagımsız mı animelerden? hakkında türkçe içerik yok :S bu arada ilk serinin filmini ilk seriyi izlemeden izlemeli miyiz?
  • Hocam sanırım emin değilim ama broother hoodzamanında olan olaylardan biri olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir ara mutlaka iki seriyi de tekrar izleyeceğim. hayata gelmiş en güzel şeylerden biri bu anime.
    her şeyi yapın; gezin, tozun, eğlenin, yuva kurun, yaşamın tadını sonuna kadar çıkarın. ama bir şeyi unutmayın!

bu animeyi izlemeden sakın öleyim demeyin.
  • İlk seriyi izlemedim.
    Ama ikinci serisi yapılmış en iyi anime olabilir.
    Müzikleri bile yeter.
  • Hayatım da izlediğim kuşkusuz en iyi animedir. İlk seriside diğer serilere göre güzel ama ikinci serisini izleyip sonra ilkini izlerseniz o hazzı alamayabilirsiniz. Hele Baba'nın Tanrıyı içine çekişi "aman yarrabi" dedirtecek kadar kusursuzdu. Muhteşem bir hikaye, izlemezseniz çok büyük hatta yaparsınız.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.