Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk serisinin de bir ana konusu var. Biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

1. seriden farklıysa benim için çöp. bari 2 yazmasa başlıkta. 1. serinin devamı gelcekmi onuda sorayım ?

Önce izleseydin de sonra yazsaydın çöp diye. Tipik Türk insanı.

Devamı gelmeyecek.

Bu arada esas Manga'ya bağlı olanı 2.hali. Aslında olması gereken fanlarının gercekten sevdiği.

Zaten listelerde de 2.si önde.

Tipik Türk insanı. ?

banane fanlarından ?

listelerden ?

mangaya bağlı olmasından ?

Devamı gelmeyecek.: teşekkürler

birşeyler yazmak isterdimde buraya daha yeni banım açıldı. uzun sürede ban yemek istemediğimden ağzımı açmayacağım. iyi günler. avutmaya devam edin kendinizi.

İster beğenirsin ister lanet okursun ister çöpe atarsın umurumda değil. Ama önce izlersin, izlersin ki fikrin olur.

Bir şeyler hakkında yorum yapmak için önce onu bilmek gerekir.

• Bir dünya saçma sapan anime varken her iki sezonunda seyredilmesi gerek. Ayrım yapılmamalı.
  • Fullmetal Alchemist'i izlemeden buna başlayabilir miyim? Bir arkadaşım direkt bundan izlememi söyledi ama devamı niteliğinde diyor.

Edit: Konu dahilinde cevap verilmiş, pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 13 Ekim 2013; 9:55:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Fullmetal Alchemist'i izlemeden buna başlayabilir miyim? Bir arkadaşım direkt bundan izlememi söyledi ama devamı niteliğinde diyor.

Edit: Konu dahilinde cevap verilmiş, pardon.

sen gene de ilkini de izle. önce ilki, sonra ilkinin filmi, sonra brotherhood yap.
  • Direk 2.yi izledim ve anime listemde 1. diyebilirim. Sizce ilk yapımı da izlesem mi?
  • İlk yapım çok çok daha duygusal. Her ne kadar iki seriyi de izlemiş ve beğenmiş olsam da ilkinin yerini tutmuyor bence Brotherhood. Evet konu mangaya göre gidiyor, gerçek hikaye ile bitiyor ancak, ilk serinin çok daha dramatik ve kasvetli bir havası var.

Bence Brotherhood'u izleyen herkes ilk seriyi de mutlaka izlemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

İlk yapım çok çok daha duygusal. Her ne kadar iki seriyi de izlemiş ve beğenmiş olsam da ilkinin yerini tutmuyor bence Brotherhood. Evet konu mangaya göre gidiyor, gerçek hikaye ile bitiyor ancak, ilk serinin çok daha dramatik ve kasvetli bir havası var.

Bence Brotherhood'u izleyen herkes ilk seriyi de mutlaka izlemeli.

İlk seriye de başlıyorum o zaman
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Sıralamayi yanlış yapmışsın. İlk seriden şimdi çok zevk alamayabilirsin. İki seri de harikulade ama kesinlikle ikinci seri daha kaliteli ve başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Sıralamayi yanlış yapmışsın. İlk seriden şimdi çok zevk alamayabilirsin. İki seri de harikulade ama kesinlikle ikinci seri daha kaliteli ve başarılı.

Tuh bilseydim 1den baslardim Yine de izleyeyim degil mi?

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Sırf maes Hughes için bile izlenir

• İlk seriyi izlemiştim. Duygusal yönü bu seriye göre daha fazlaydı ama nedense sonu beni tatmin etmemişti. Bu seriyi daha çok beğendim. Favori karakterlerim Mustang ve Hawkeye.
  • adamlar tee 2009 da fma 2 yi beklemiş ben yazın yarıda bırakmıştım tekrardan başlamak istiyorum
  • İlk seri kesinlikle daha duygusal. Salya sümük ağlayacakken zor tuttum kendimi, ki arkadaş çevremde odun olarak bilinirim.

2 seri bitti,filmler bitti, OVA'ları bugün izledim. Tekrar tekrar izleyesim var.

• Tüyleri diken diken eden unutulmaz sahne!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuko_35 -- 30 Ağustos 2014; 3:53:59 >
  • zuko_35 kullanıcısına yanıt
    Spoilerlayalim hocam onu , izlemeyen kaldıysa da izlesin artık ölüm var kalım var

• zuko_35 kullanıcısına yanıt
    Çenem yerlerde tekrar tekrar izlemiştim bu sahneyi. Unutulmaz bir sahne olduğu su götürmez bir gerçek.
  • Ben Akılçelen kitaplardan 9 adet cilt satın aldım,hepsini okudum ve çok beğendim.

Tam animeden devam etme hayalleri kurarken animenin mangaya pek sadık kalmadığını öğrendim.

Zaten kaldığım yeri bulayım falan dedim yok arkadaş aradım taradım bulamadım.Ordan zaten anladım bişeylerin ters olduğunu.

Şimdi biz mangadan animeye geçiş yapamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Ben Akılçelen kitaplardan 9 adet cilt satın aldım,hepsini okudum ve çok beğendim.

Tam animeden devam etme hayalleri kurarken animenin mangaya pek sadık kalmadığını öğrendim.

Zaten kaldığım yeri bulayım falan dedim yok arkadaş aradım taradım bulamadım.Ordan zaten anladım bişeylerin ters olduğunu.

fullmetal alchemist : brotherhood manga ile aynı gidiyor sanırsam sadece bazı sahnelerin sırası farklı verilmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Ben Akılçelen kitaplardan 9 adet cilt satın aldım,hepsini okudum ve çok beğendim.

gece 1.40'ta yazdığını görerek bunu söylüyorum, gece sersemliğiyle bulamamışsın. hem ilk seriyi izledim, hem mangayı okudum, hem brotherhood'u izledim. brotherhood ve manga aynı. gerçi bu serinin defterini kendimce 2-2.5 sene önce kapattım ama aynı olduklarına eminim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.