Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu birçok animenin yegane sorunu, Soul Eater, Claymore, Ao no Exorcist, Gantz, Kenichi yani say say bitmez. O yüzden böyle düşündüğün takdirde anime izlemek çok zahmetli bir hal alır. Sen "izle gitsin" mantığı ile bak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Claymore'u izleyip bitişinde sorun görmediysen, bunu da izlersin.

ahaha internette finali kötü diye yazdığı için mangasını okumuştum, onu da yarıda bırakmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu birçok animenin yegane sorunu, Soul Eater, Claymore, Ao no Exorcist, Gantz, Kenichi yani say say bitmez. O yüzden böyle düşündüğün takdirde anime izlemek çok zahmetli bir hal alır. Sen "izle gitsin" mantığı ile bak bence.

ya bu mantığa sahip olmayı çok denedim ama olmadı maalesef, yapamıyorum yani. ayrıca bana kalırsa bu birçok animenin yegane sorunu olmaktan ziyade shounen'lerin yegane sorunu. forumun geri kalanına göre çok da büyük bir shounen sevgim yoktur, o yüzden benim için sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 31 Ağustos 2013; 17:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

D.Gray-man olabilir.

ya seni hazır bulmuşken sorayım. d.gray-man'a çok başlayasım var, konu tam benlik ama animesi saçma sapan bitmiş diyorlar, mangadan da devam etmeyi seven bir insan değilim ve daha da önemlisi finallere çok önem veren bir izleyiciyim. anime galiba 105 bölümdü, 104 bölüm harika giderken 105. bölümde animenin evreninin mantığına sığmayan saçma sapan bir finalle karşılaşırsam sinirden laptop'u camdan dışarı fırlatabilirim. sence izlesem mi?

Sonu o kadar berbat bitmiyorum, güzel bir sonu var. Böyle "Lan anime burada biter mi?" diyorsun, tam büyük olaylar olurken Anime gidiyor. Ama izlemeni tavsiye ederim. Benim ilk animem ve iyi ki izlemişim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Temel olarak "anime seyircisini mangaya çekelim" kafası.
    Ama %60 / %40 başarılılar.

Kimi animeyi manga için bir yol görüyor, kimi iyice soğuyor.

bundan haberim yoktu, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

D.Gray-man olabilir.

ya seni hazır bulmuşken sorayım. d.gray-man'a çok başlayasım var, konu tam benlik ama animesi saçma sapan bitmiş diyorlar, mangadan da devam etmeyi seven bir insan değilim ve daha da önemlisi finallere çok önem veren bir izleyiciyim. anime galiba 105 bölümdü, 104 bölüm harika giderken 105. bölümde animenin evreninin mantığına sığmayan saçma sapan bir finalle karşılaşırsam sinirden laptop'u camdan dışarı fırlatabilirim. sence izlesem mi?

Sonu o kadar berbat bitmiyorum, güzel bir sonu var. Böyle "Lan anime burada biter mi?" diyorsun, tam büyük olaylar olurken Anime gidiyor. Ama izlemeni tavsiye ederim. Benim ilk animem ve iyi ki izlemişim diyorum.

manga-ka hastaydı sanırım ama bence öyle bir finali varsa mangası bitince kaldıkları yerden devam ederler ya da en baştan başlarlar. ben o zaman başlayayım öyleyse, teşekkürler.

• Konuya bi ugrayip biseyler soriyim dedim apoilere boguldum :D dayanamayip okudum hepsini sormak istedigim siydu mangasi devam ediyoemu hala serinin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, 2010'da bitti.
  • 43. bölümdeyim, bugün bitirmeyi planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahh Fma ah.Fma brotherhood izlerken ne gaza gelirdik.Hiçbir anime bu kadar çok duygu ve olayı böyle güzel işleyemedi.
  • Bundan önce Fullmetal Alchemist'i izlemek zorundamıyım ? Yoksa direkt buna başlasam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Bundan önce Fullmetal Alchemist'i izlemek zorundamıyım ? Yoksa direkt buna başlasam olur mu ?

Benim önerim fma'yı izlememen,kültürüm gelişsin diyorsan izle,çünkü broterhood ile fma'nın konusu aynı,tamamen olmasada hemen hemen aynı.Tek farkı broterhood mangaya daha çok sadık kalınmış ve daha yeni çizimleri falan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 4 Eylül 2013; 20:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

Bundan önce Fullmetal Alchemist'i izlemek zorundamıyım ? Yoksa direkt buna başlasam olur mu ?

Benim önerim fma'yı izlememen,kültürüm gelişsin diyorsan izle,çünkü broterhood ile fma'nın konusu aynı,tamamen olmasada hemen hemen aynı.Tek farkı broterhood mangaya daha çok sadık kalınmış ve daha yeni çizimleri falan iyidir.

Cevap için teşekkür ederim.
  • Aynı değiller, hatta alakaları bile yok. İlk seride anlatılan hikaye Brotherhood'un birkaç bölümünde hızlıca geçiliyor, ki zaten sonu da farklı. Ayrıca ilk serinin bazı sahneleri Brotherhood'dan daha etkileyicidir, özellikle hapishane sahnesi.

Söz konusu FMA ise ne bulduysan izle, bu kadar basit.
  • quote:

Aynı değiller, hatta alakaları bile yok. İlk seride anlatılan hikaye Brotherhood'un birkaç bölümünde hızlıca geçiliyor, ki zaten sonu da farklı. Ayrıca ilk serinin bazı sahneleri Brotherhood'dan daha etkileyicidir, özellikle hapishane sahnesi.

Finalleri farklı ikisini ayıran özellikte budur zaten.Bende tam tersini düşünüyorum kesinlikle 2.serinin farkla daha iyi olduğunu 1. seriden olan olaylardan ötürü elle tutulur bir tarafı olmadığını hatta boş vaktim olsa tekrar izlemeyeceğim bir anime Fma.Tabi kültürüm gelişsin falan diyorsan izle bir şey demem hatta sana kalmış seçim araştır biraz çünkü genelde ilk seri beğenilmez.Sonra hüsrana uğrama diye söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 4 Eylül 2013; 20:51:15 >

• Hatta iki fma arasında birbirinde bağlantı yok,ilkini izleyen bilir,bana göre zaman kaybıdır.Mangaya sadık kalan ve yeni 2.sidir.Tabi izlemek istiyorsan izle,kültür meselesi izlenmeyecek anime yok felsefesini düşün ve izle.
  • Vaktin varsa ilk seriyi de izle. Oldukça güzeldir. Ayrıca bence aynı konuların işlendiği ilk 15 bölüm, ilk seride daha iyi işlenmiştir.
  • Öyle bi anlattınız ki sanki anime 100 bölüm şurda 60 bölümlük 6/1'i gidiyor zaten,hani bana göre çok kötü yerleride var ama totalde iyi bir seri,daha fazla olabilirmiş bölüm sayısı,herkes izle demiş istiyorsan izle,iyi bir seridir.
  • İlk seri mangadan farklı olmasına rağmen çok güzeldir beğenilmeme gibi bir durumu yok anidb puanı 8.31 ve birçok ödül de aldı. Melkor da söylemiş söz konusu fma ise iki seriyi de izle.
  • quote:

fmanın ilk serisi 2. serisine göre daha güzel özellikle sonu
    mangadan devam etmiyor ama bence ilk fmayı izle (brotherhood değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

quote:

Aynı değiller, hatta alakaları bile yok. İlk seride anlatılan hikaye Brotherhood'un birkaç bölümünde hızlıca geçiliyor, ki zaten sonu da farklı. Ayrıca ilk serinin bazı sahneleri Brotherhood'dan daha etkileyicidir, özellikle hapishane sahnesi.

Finalleri farklı ikisini ayıran özellikte budur zaten.Bende tam tersini düşünüyorum kesinlikle 2.serinin farkla daha iyi olduğunu 1. seriden olan olaylardan ötürü elle tutulur bir tarafı olmadığını hatta boş vaktim olsa tekrar izlemeyeceğim bir anime Fma.Tabi kültürüm gelişsin falan diyorsan izle bir şey demem hatta sana kalmış seçim araştır biraz çünkü genelde ilk seri beğenilmez.Sonra hüsrana uğrama diye söyledim.

ilk fmada o kapı farklı boyutlara açılırken mangadan devam eden fmada edwardın babası tanrı oluyodu... bana burası aşırı saçma geldi bence ilk seri daha güzel bağlamıştı sonunu
    banada brotherhood gerçekten zaman kaybı geldi izlerken çok sıkıldım ilk fmada kesinlikle konular daha iyi işlendi

• Babası tanrı mı neyin kafasını yaşıyorsun. Fma Brotherhood myanimelist ve anidb'de 1.sırada 2000'li yılların en iyi animesidir net !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuko_35 -- 5 Eylül 2013; 17:09:55 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.