Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zuko_35

Babası tanrı mı neyin kafasını yaşıyorsun. Fma Brotherhood myanimelist ve anidb'de 1.sırada 2000'li yılların en iyi animesidir net !

ya tanrıyı kontrol etmeye çalışıyodu yada tanrı olmuştu unuttum spoiler butonu kullan bu arada izlemeyenler var
  • Hayır öyle bir şey olmuyordu. Sen bayağı yanlış anlamışsın seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Hayır öyle bir şey olmuyordu. Sen bayağı yanlış anlamışsın seriyi.

Yanlış anlamamış,ya diğer evrendekii fma'yı izledi yada başka bir seri izledi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 5 Eylül 2013; 18:11:08 >
  • izleyeli 2 yıl falan oldu sanırım ama böyle bir olay var biliyorum

http://www.mangapanda.com/116-46946-40/full-metal-alchemist/chapter-104.html
    http://www.mangapanda.com/116-46946-42/full-metal-alchemist/chapter-104.html
    mangasındaki bu 2 yeri okursanız tanrıyı içine çekip bir parçası yaptığını görürsünüz
    http://www.mangapanda.com/116-48371-16/full-metal-alchemist/chapter-105.html
    buradada tanrının gücünü kullanıp güneş gibi bir şey yaptığını söylüyor
    animeyi nerenizle izlediniz acaba ?

• sen çok yanlış anlamışsın .

@Koşulsuz_Uyarıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 5 Eylül 2013; 19:29:59 >
  • başka bişey varsa bilmiyorum çok uzun zaman oldu izleyeli zaten
    dahada tartışmıcam
    anime izlemeye ilk fmadan başladım ben brotherhoodu büyük bi hevesle bekledim neden hatırlamıyorum sevmedim sonuda saçma geldi o sıra izlediğimde
  • Sen çok yanlış yere gelmişsin
  • Yanlışlıkla on bölüm silmişim 39 da kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.bölüm fma2

Hughes öldü ya
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Ne kadar çok ağlamıştım hiç unutamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Sen mangayı baştan sona tekrar bir git.
    Ama bu sefer "okumak için" değil, "anlamak" için oku.
    Yanlış anladığın için gerektiği kadar sevememişsin bile.

"Sen mangayı baştan sona tekrar bir git. "

sende ilkokula tekrar git türkçeyi öğrenememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Bazen, insanların sinirli olduğu zamanlarda "normal cevap" vermemek lazımmış demek ki...
    Burada hakaret yok, enteresan bir ifade yok ama daha kiminle nasıl konuşabileceğini idrak bile edemeyecek bir zeka seviyesindesin.

Sıradan birisi gibi sana cevap vermek istemiyordum ama o kadar beceriksizsin ki, henüz okuduğunu ve sana nasıl hitap edildiğini bile anlayabilecek kalitede değilsin.

Not: Senede birkaç milyon dolar kazanan minicik bir şirketin dil kontrolörü olarak bu önerini dikkate alacağım, meraklanma.

gece 2de gördüm mesajını uykum vardı art niyet varmış gibi geldi kusura bakma
    zaten daha önce gerekli cevabıda yazmışım
    tartışmak istemiyorum herkes sevmek zorunda değil
  • Myanimelistte 1. sırada olan bir anime. Başlamadan önce açıp konusuna baktım, 1. bölümü izledim reviewleri okumadan. Otobüste yorgunken izlediğimden sanırım pek beğenmedim. Birkaç gün sonra Elfen Liedin üstüne tekrar başlayayım dedim ve 1-2 review okudum. Adam resmen EPIC!!! demişti

Ben de izlemeye karar verdim ve en sevdiğim anime olan Code Geass'ın üstüne koyabileceğim bir anime bulduğumu anladım. Adam orda EPIC!!! yazarken çok haklıymış. Normalde Opening ve Ending müziklerini geçerim ama çoğunu zevkle izledim/dinledim. Sonlarında ise gözyaşlarımı tutamadım.
    Özellikle Winry ile Ed'in çocuklarıyla gülümsediği foto

Gerçekten efsane lafını hakediyor bu seri. Sırf böyle bir serinin son bölümünün son anlarını izliyor olma düşüncesi bile insanı ağlatmaya yeter Şuan bunları kızarık gözlerle yazıyorum. Serideki birçok karakter sizi bağlıyor kendisine. Winry favorim oldu malum sahneden sonra

Kısaca cidden ben 10/10 diyorum. Çok az anime izlemiş biriyim ama benim için böyle bir seri.

Edit:
    En beğendiğim ending. Openinglerden 1i hariç hepsi güzeldi. Endinglerin hepsinin tadı ayrıydı ama bu favorim şarkı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 11 Eylül 2013; 23:13:10 >

• bitti
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Bittikten sonra yarattığı boşluğu müziklerini dinleyerek kapatabilirsin
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Ben de çok seviyorum aslında animeden önce müziğini bulmuştum. Scandal olunca tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminteoman

Ben de çok seviyorum aslında animeden önce müziğini bulmuştum. Scandal olunca tabi.

Hocam normalde uzakdoğulu kızlar pek ilgimi çekmez ama bu kızlar ilk beğendiğim japon kızlar olma özelliğini taşıyor artık Şu şarkıyı şimdi tekrar dinledim animenin yarattığı atmosferle birleşince çok anlamlı geliyor bana hüzünlendim şimdi tekrar bu seri bittiği için

@Nymphetaminê Dostum geçmiş olsun bu anime bittikten sonra anime izlemeyi kestim artık değmiyor. En azından birkaç hafta geçmesi lazım etkisinden çıkabilmem için. Müzikleri dinleyince daha beter hüzünleniyorsun

• 1. seriden farklıysa benim için çöp. bari 2 yazmasa başlıkta. 1. serinin devamı gelcekmi onuda sorayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

1. seriden farklıysa benim için çöp. bari 2 yazmasa başlıkta. 1. serinin devamı gelcekmi onuda sorayım ?

Önce izleseydin de sonra yazsaydın çöp diye. Tipik Türk insanı.

Devamı gelmeyecek.

Bu arada esas Manga'ya bağlı olanı 2.hali. Aslında olması gereken fanlarının gercekten sevdiği.

Zaten listelerde de 2.si önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 17 Eylül 2013; 18:27:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

1. seriden farklıysa benim için çöp. bari 2 yazmasa başlıkta. 1. serinin devamı gelcekmi onuda sorayım ?

Önce izleseydin de sonra yazsaydın çöp diye. Tipik Türk insanı.

Devamı gelmeyecek.

Bu arada esas Manga'ya bağlı olanı 2.hali. Aslında olması gereken fanlarının gercekten sevdiği.

Zaten listelerde de 2.si önde.

Tipik Türk insanı. ?

banane fanlarından ?

listelerden ?

mangaya bağlı olmasından ?

Devamı gelmeyecek.: teşekkürler

birşeyler yazmak isterdimde buraya daha yeni banım açıldı. uzun sürede ban yemek istemediğimden ağzımı açmayacağım. iyi günler. avutmaya devam edin kendinizi.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.