Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım şu sıralar en hızlı ve en kaliteli çeviri FMA'ya yapılıyordur. Bence bu konuda şikâyet etmeye hakkımız yok. Bir de çizim hatalarını pek fazla gündeme getirmesek, ister istemez serinin gözümüzdeki değerini düşürüyor. Ya da en azından spoiler içine alalım
  • Bunlar animeyi kontrol etmiyorlarmı
    Hiç kimsenin dikkatini nasıl çekmemiş anlamıyorum.
  • lol hataya bak belkide konum gereği bilgisayarda yeniden çizime üşenip direk mirror almışlardır bukadarda olmaz yani bence yapımcılar tarfından bu seri okadar ciddiye alınmıyor ilk seride böyle bariz hatalar yokdu bırakın barizi hata yokdu.

ayrıca 5 sn ise gerçekden az bi süre değil kesin farkındalar yapılan hatanın ama sallamamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 20 Nisan 2009; 9:07:20 >
  • Yeni bölüm Anitoryuma hala gelmedi.
    Bu arada hataya diyecek birşey bulamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 21 Nisan 2009; 23:20:15 >
  • DivxPlanet'ten DP Otaku'nun altyazılarını kullanıyorum.Giriş şarkısının sözleri yerinde hep Comic Sans MS fontları çıkıyor ama sadece şarkı sözlerinde öyle.Bu hata herkeste mi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

DivxPlanet'ten DP Otaku'nun altyazılarını kullanıyorum.Giriş şarkısının sözleri yerinde hep Comic Sans MS fontları çıkıyor ama sadece şarkı sözlerinde öyle.Bu hata herkeste mi var?

Kodlar çıkıyorsa Zoom Player kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

DivxPlanet'ten DP Otaku'nun altyazılarını kullanıyorum.Giriş şarkısının sözleri yerinde hep Comic Sans MS fontları çıkıyor ama sadece şarkı sözlerinde öyle.Bu hata herkeste mi var?

Kodlar çıkıyorsa Zoom Player kullan.

Teşekkürler,bir ara deneyeceğim.
    Şimdi 3. bölümü izledim ve çok çirkin bir olayla karşılaştım.Şincik olaylar mangaya bağlantılı(Bağlantıyı bırak sadık kalıp aynısı olacağı yönünde söylentiler olmuştu) demişlerdi ve şöyle bir göz atıyorum manganın ilk bölümüne.Aslında;

muhafızlar falan getirmemiş Elric kardeşleri.Gerçekte kendileri bir kapı buldular(Orayı nasıl buldular bilmiyorum önceki sayfalara bakmadım) o kapıdan girdiler ve karşılarında peder çıktı.Sonra pedere gerçeği söylettiler,meğerse Alphonse'nin zırhında Rose varmış.Ayrıca Rahip'in sahte taşı odadaki konuşma sırasında kırılıyor(Hani halkta öğreniyor megafon sayesinde falan),ayrıca Edward Tanrı'nın yumruğunu da o odada oluşturup fırlatıyor yani Rahip abimiz öyle ayı gibi oluyor sonra kilise de falan dövüşmüyor bunlar.Ayrıca konuşmaları okumasam da sanırım mangasında Edward kilisede "Ben ateistim." demiyor ve bilim hakkında günahmış gibi konuşulmuyor galiba.Bundan emin değilim ama tahminim bu yönde.

Spoileri okuyan anlar ki daha farklılıklar olacağı bu bölümden belli oldu.Neyse dövüşme tarzları farklı olsun bari,bilgiler kim kimi nasıl öldürdü tarihler falan aynı kalsın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 23 Nisan 2009; 20:44:16 >

• ya biri bana yardım etsin...
    ben şimdi bu fma yi inidirip seyretmek istiyorum ama burda yazılanları görünce kafam karıştı..
    öncelikle kaç farklı fma var..
    anime ve manga arasındaki farklar neler...indirdiğimz bölümleri nasıl ayırcaz hangisinin manga hangisinin anime olduğunu...
    izlemeye animeden mi başlasam mangadan mı.
    ayrıca bide filmi var diyorlardı final niteliğinde fln mı...
    ya birisi herşeyi düzgün olarak açıklasın lütfen...
    son olarak hangi siteden indirebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yussuff

ya biri bana yardım etsin...
    ben şimdi bu fma yi inidirip seyretmek istiyorum ama burda yazılanları görünce kafam karıştı..
    öncelikle kaç farklı fma var..
    anime ve manga arasındaki farklar neler...indirdiğimz bölümleri nasıl ayırcaz hangisinin manga hangisinin anime olduğunu...
    izlemeye animeden mi başlasam mangadan mı.
    ayrıca bide filmi var diyorlardı final niteliğinde fln mı...
    ya birisi herşeyi düzgün olarak açıklasın lütfen...
    son olarak hangi siteden indirebilirim...

Dostum:
    1-Manga=çizgiroman
    2-Full Metal Alchemist;FMA-FMA:The Conquer Of The Shambala-FMA:Brotherhood( ya da FMA2)'dir.
    3-Shambala,filmdir ve FMA(1)'nın devamıdır.
    4-Fma,mangadan ayrılmış ve yapımcılar FMA2'de mangaya yani ana konuya sadık kalacaklarını söylemişlerdir.
    5-Bütün cümlelerin sonuna "..." koyma.

• yahu bu anitoryum fansub çeviriyimi bıraktı ne oldu ? hala tık yok yeni bölümle ilgili
  • Off FMA 2 başlamış
  • FMA ya ingilizce altyazı yapan hangi funsub grubu en iyisi sizce. Ben shinsen in cevirisini begeniyorum ilk seriyide onlarin cevirisiyle izledim fakat simdi sitelerine baktım fma yı kaldırmıslar niyeyse . Cevirmicekler artık herhalde. Baska hangi funsub i tavsiye edersiniz?
  • 3. bölüm anitoryum a ne zaman gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 25 Nisan 2009; 19:26:16 >

• İkinci bölümle ilgili mangadan bir not düşeyim,albayın çocukları bulması biraz tesadüf mangada.İshbal savaşı sonrası ordu için simyager arıyor albay mustang köye gelmesenin sebebi çocuklarının kayıtlarda 31 ve 30 yaşında görünmeleri.Kardeşleri o halde bulunca şok olmuyordu resmen.

Bakıyorum ikinci seri kızdırmış çok kişiyi.O çizim hataları gerçekten affedilir gibi değil.Onun dışında yapımcıların salaklığı yüzünden bir anda silip atmayın derim.İlk hatayı birinci bölümden baba karakterini göstermekle yaptılar.İkinci hatayı kardeşlerin geçmişini ikinci bölümden hemen vermeleriydi ve olayları yüzeysel geçmeleriydi.

Mangada kardeşlerin geçmişi hocalarının yanına gittikleri bölümlerde gösteriliyordu ve daha ayrıntılıydı,ayrıca daha etkileyiciydi.Kronolojik sırayı bozmayacaklardı hata ettiler çok fena.Yanlız kardeşlerin geçmişinin yüzeysel geçilmesini birazda buna bağlıyorum.İleriki bölümlerde hocalarının yanına gittikleri zaman geçmişleri oradada anılacak herhalde o zaman daha detaylı vereceklerdir.

• 04'ün RAW'ı nete düştü..HÜCUUUUM!!

http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=60864
  • 4. raw ı nete düştü.

Daha anitoryum da 3. bölüm yok.

Hala 1 ve 2 bölümleri seed yapıyorum. Bilgisi olan varmı, bıraktılarmı yoksa çevirmeyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

4. raw ı nete düştü.

Daha anitoryum da 3. bölüm yok.

Hala 1 ve 2 bölümleri seed yapıyorum. Bilgisi olan varmı, bıraktılarmı yoksa çevirmeyi.

Sitede gecikmenin sebebi ile ilgili açıklama yapmıştım ayrıca 3-4 rapid linkleri dün eklendi bu gece torrent linkleride eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockchu -- 28 Nisan 2009; 13:21:29 >
  • Evet eklendi arkadaşlar anitoryumda 3. 4. bölümler. Arkadaşların ellerine sağlık.
  • shou tuckerlı bölümdü 4. ama eski seriye göre sürprizler var bu bölümde.

scar tucker ve demir kan simyacıyı öldürüyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.